Şimdi Ara

BAHÇEŞEHİR HUKUK vs İSTANBUL HUKUK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
2
Favori
1.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bahçeşehir tam burslu. iki üniversite hakkında akademik olarak ortam olarak bilgisi olanlar yazabilir mi acaba

• bahcesehir ne kadar burs veriyor?eger kayda deger bir seyse dusunebilirsin.degilse istanbul yaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam burs veriliyor mu ki ben hiç hakim değilim bu burs muhabbetlerine ben sadece parasız okuyosun diye biliyorum

• ilk 1000deysen bau aylik 600 tl veriyor ayrica hazirligi amerika ingiltere veya kanadada ucretsiz okuyabiliyorsun.
  • Hocam 2024 yılında hukuk mezunları sınavına gireceksin bunu göz ardı etme. AÜHFli olarak kesinlikle istanbul hukuk derim bu karşılaştırmada
  • Hocam merhaba;bende gsü işletmeden ankara hukuğa yatay geçiş düşünüyorum.Sizde bir hukuk mezunu olarak,iş imkanları nasıl yani kolay iş bıldunuz mu maaşınız ne kadar kariyer planınız ne yönde,ankara hukuk adı önemli bir etki sağlıyor mu,ingilizce ve fransızca biliyorum bu bana artı sağlar mı hukukta?

• galatasaray işletmeyi neden bırakmayı düşünüyorsunuz? bu sene tercih listemde yer vereceğim için soruyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İstanbul Hukuk İÖ kapatıldı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AllAroundIndividual A kullanıcısına yanıt
    hocam artık troll olduğunuzu düşünmeye başlıyorum. 50 Kere konuştuk sizinle. Ben öğrenciyim 3.sınıfım, ankara hukuk hakkında çok kez konuştuk...
  • Hadi ya hiç hatırlsyamadım ben sizi.Yok ya troll değilim de kararsızım.

• hocam bau nun akademik kadro olarak istanbul hukuktan daha kotu oldugunu mu dusunuyorsunuz yoksa ozel univerdite diye on yargi mi

• Özyeğin tam burslu geliyorsa dusunmeden gidin hocam. 3.5 ortalama ustune yurtdisi stajları vs baudan iyidir bana kalırsa.

• cok zor hocam ya ozyegin 867 gosteriyo benim netler gecen seneye gore 660 opyle 880 gosteriyo cokcok zor yani anlayacaginiz

• forumda bir arkadas kontenjan artisi basliginda bilkent hukuk 8,koc hukuk 6,ozu hukuk 10 artis var demisti sanirim.eger oyleyse gelir gibi sana ozu hocam.

• makustalihim kullanıcısına yanıt
    eğitim kalitesini salt akademik kadro belirlemez. Okuldaki rekabet çok etki eder kaliteye. Eğer aynı sınıfta okuyanlar arasında hem bilgi hem zeka açısından çok fark varsa ve bu farkı oluşturan kitle az değilse orada eğitim kalitesizleşir. Sınıftaki iyi diye tabir edilecek olan öğrencilerin de azmi ve şevki kırılacaktır. Ayrıca akademik kadro olarak iü zaten bau'dan iyi. Öğrenci profili ise bau leş. gittim gördüm. Bu sene hukuk okuyacaklar mezun olduklarında sınava girecekler bunu unutmasınlar. Özel üniversite seçmesinler
  • senin bwlli basli calismayla geldigin yere baska biri parayi vurup geliyo bu hem rekabeti azaltiyo hem de sevki kiriyo yani kisaca oraya gittiginde emek sarfetmeden oraya gelenleee parali pjcler diyip gecmek her seyi cozmez diyosunuz yani hocam kisaca benim de kafami kurcalior hocam zatwn bu konu

https://forum.donanimhaber.com/hukuk-yazacak-dusunen-arkadaslara-onemli-tavsiye--144455414#144455414

açtığım konuyu okuyun hocam
  • Reges67 R kullanıcısına yanıt
    millet yigilmadan da supheleniyor ya hocam o yuzden gecen seneki siralamanin 1 k ustundeki yerlere bakiyorum suanda.tabi ne olur bilinmez

eger benim seneme gore asiri degismemisse ust siralarda o kadar yigilma olmaz gibi hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.