Çavuş
24 Ağustos 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 217 (Bu ay: 0)
Gönderileri

soru başlıktadır hayırlı forumlar

selam, lenovo laptopimin ekrani bozuk. tvye bağlamak için bi ucu type c bi ucu hdmi kablo almistim, msh mi ne ona uygun hdmi girişine sokunca direkt calisiyor.

simdi monitor almak istiyorum, type c to display port kablo aldığım zaman yine direkt çalışıp calismayacagindan nasil emin olabilirim?

merhaba sahip oldugum bu laptopin ekrani bozuldugu icin monitor almayi dusunuyorum. cok dandik ya da cok kaliteli bir sey pesinde degilim, fiyat performans acisindan onerilerinizi bekliyorum.

8. Nesil Intel®Core™ i7-8565U

8 gb ram

kendi ekrani da su: HDR VESA400 panelde 14 inç UHD (3840 x 2160, 500 nit) IPS

onceleri kapagi cok kaldirdigimda goruntu gidiyordu. iyice egik kullaniyordum sonra komple gitti. televizyona baglayip kullanabiliyorum.

sebebi ve cozumu hakkinda bi fikir paylasabilen olursa cok makbule gecer.

selam, ayt iyi geçti istediğim istediğim felsefe bölümüne yerlesebilecegim fakat tyt hic umduğum gibi olmadi. seneye sınava girip tyt sıralaması yapip bursa başvurabilir miyim bilen var mi?

sabahtan beri müzik dinlemiyorum bu fikir simdi aklima geldi

100 net ustu yapiyorum fakat su ana kadar tüm soruları görebildiğim olmadi. sinavda içimden acele edesim gelmiyor, iki dk acele etsem sonra yine salıyorum. kendimi acele etmeye zorlandığım da sorulara odaklanamadigimi hissediyorum. nedir bunun çözümü?

küpelerimi ve kulagimdakini çıkardım fakat burnumdaki halka duruyor. binaya girerken maskeden dolayi zaten görülmeyecek fakat salon görevlisinin sikinti çıkarma ihtimali çok düşük de olsa var mi sizce?

ev telefonu kismini bos birakmak veya sallamak sikinti cikarir mi? kesin bilgisi olan var mi?

...

Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 8 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 389
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 13.950 (Bu ay: 538)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 170 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.