Şimdi Ara

Bahçeli yarın erken seçim tarihini açıklayabilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Olacağını pek sanmıyorum ama olursa da ben karşıyım. Erken seçim yerine, mhp'nin de desteği ile daha önceden red edilen konular yeniden meclisten getirebilinir.

veryansıntv
    'Bahçeli yarın erken seçim tarihini açıklayabilir' - VeryansınTV
    https://www.veryansintv.com/bahceli-yarin-erken-secim-tarihini-aciklayabilir

• Bahcelinin en iyi yaptigi is erken secim tarihi aciklamaktir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Erken seçim açıklayarak Erdoğan'ın önündeki seçim engelini aşmayı planlıyor da olabilirler. Çünkü pek çok hukukçuya göre Erdoğan iki dönem şartına takılıyor. Erken seçim ile bu önlenebilir.

Ben Bahçeli'nin Erdoğan'dan ayrı düşeceğine pek ihtimal vermiyorum artık.

• Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

Ya arkadaş Erdoğan aday olur. O hukukçular inanılmaz zorlama bir yorum yapıyor.

Daha önemlisi kararı verecek olan YSK. Hani İstanbul seçimlerini iptal eden en son Antalya'da yetkisi olmamasına rağmen ticaret odası seçimlerine müdahale edip akp'liye veren kurum.

Salın artık şu konuyu, sandıkta yeneceğiz işte.

MHP ise bi halt yapmaz, aramızı bozan münafıklar, biz Erdoğan'a bakarız falan diyecek bahçeli işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt

Zorlama yorum diyorsunuz ama kanun maddelerini açık açık söyleyerek bu iş olmaz diyorlar. Ha YSK izin vermez o ayrı. Fakat ortada hukuka aykırı bir durum varsa düşünülmeli.

Muhalefet mağdur olmasın diyor belki de doğru yapıyor. Fakat bir bakıma hukuksuzluğa izin vermiş de oluyor.

Seçimler umarım kazanılır. Son zamanlarda Meral Akşener'e masadan ayrılması yönünde inanılmaz baskı var. Ben hiçbir sağcıya güvenmediğim için Meral hanıma da güvenemiyorum.

Kanun maddelerini sistemin değişmediği savı ile yorumluyorlar. Tamamen taraflı. Zira yetkiler farklı sistem farklı ismin aynı olması dışında benzerlik yok.

Daha önemlisi zaten aday olacak önleme şansın 0 bile değil sadece Erdoğan'a yarayacak bu tartışmayı sürdürmek muhalefet açısından dümdüz aptalca.

Akşener'e baskı var evet yalnız tabandan ya da partiden değil. Akp ve zafer partisinden, ha chp ve Kılıçdaroğlu böyle devam ederse tabanda başlar. Ağır zırvaladılar son 1.5 ayda.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 7 Kasım 2022; 22:3:18 >
  • bahçeli şubatta martta seçim yapacağız derse altılı masa aday konusunda ne halt edecek acaba?

son 2 seçimdir son dakikaya kadar beklediler 2 ay kala aday çıkardılar

bu işin sonu kötü

ha ama mhp 6lı masaya geçerse dönüşü muhteşem olabilir islamcı-kürtçü yani en zarar ziyan iki oluşum dışlanarak yüzde 60lık geniş bir koalisyon kurulur

mhp bitti diyenler son seçimlere baksın mhp köylülerin en sevdiği partidir oyu yüzde 8 9un altına asla inmez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu finalleri ne yapacağız
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sosyal medyada öyle şeyler yazıyorlar ki yok "erken seçim", yok "zafer ve memleket ile ittifak" bunların alayı uydurma.

MHP artık tabela partisinden hallice özgün olmayan partidir .
    Kaderini akp belirler. AKP 'ye rağmen ters adım atamaz .

Bugün en fazla gaz alacak bir iki çıkış gelir sonra dağılıp evlerine giderler.

MHP 'den umudu olacak kadar saftirik arkadaşlara hayatta başarılar dilerim.
    Satılacak birkaç köprüm var iletişime geçebilirsiniz.

Kısacasi değil erken seçim , mahalle muhtarlığı için bile tarih açıklayamaz.

• Evet, Haziran'dan Mayıs'a çekebilirler :)

• OPTİMİST kullanıcısına yanıt

belirli bir zaman kala erken seçim olamıyor.

• Büyük yanıldım gençler.

Bahçeli aramızı bozamazlar falan derler demiştim onu bile diyemedi

Amerika seçimlerinden bahsetti ya la.

• Ahanda ziyaret normalde dedi, yakındır Akp açılım yaparsa biji diye çıkabilir,

• Violet Evergarden kullanıcısına yanıt
    Mhp gaz alacak aciklama bile yapmadi

Resmen hdp konusunda bile cizgilerini kaybetmisler

Mhpnin basindaki m artik alinmali suriyelilere ses cikarma hdpye ses çıkarma sonra milliyetciyim de oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dağ fare bile doğurmadı.

Aslında doğurdu. Adam konuşabilirler normal diyerek tüm Ak trollerin hdp millet ittifakı goygoyunu bitirdi,

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

Valla ne yalan söyleyeyim bu kadarını da beklemiyordum. Omurgasızlık falan değil mi artık başka bir seviye.

Madem" son derece doğal" peki 2015'te ne diye dışardan desteğe yanaşmadın diye sorarlar

"Beyim ne derse o dur" siyasetine geçmişler.

"HDP neyse CHP'de odur" demiş , yine sormazlar mı adama şuan yanından ayrılmadığın RTE'ye karşı CHP ile ittifak olup"çatı aday" ne diye çıkarttın diye.

Alparslan Türkeş'in mezarında kırılmadık kemik bırakmadınız, adam mezarda on kez daha ölmüştür. Bari hepten kapatın partiyi de mezarında yatan adamı birkez de kahrından öldürmeyin .

YAZIK VALLAHİ DE ÇOK YAZIK

HDP içinse can simidi olan açıklamalardır. Kapatılmaması böylece garantilenmiş oldu

babuş46 mı ne bir eleman vardı ahkam kesip duruyordu HDP hakkında. Nerelerde o çıksın üçbeş kelam etsin

Forumun azılılarına da haber salın bakalım , kıvırmaya hazırlansınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 8 Kasım 2022; 14:37:1 >

• Su treth denen devlet Bahçeli sevdalısını çağırın 😉

• Hdp ile anlasamazsa akp.. pazarlik suruyor ondan sonra secimi aciklstir.

1 saatte hdpyi kapattirip.ani secim aciklatir bohceliye.. bunu hdp durumundan sonra yapcaklar.

1.hedefleri 6 masayi dagitmak

2.hdp oylarini blok halinde almak yuzde11 yada millet ittifakina gitmemesini saglamak.

• Mecliste gurubu bulunan tüm partiler Erdoğan'a çalışmaya devam ediyor. Chp'si mhp'si, İyip'i, hdp'si hepsi Erdoğan'ı yeniden seçtirmek için ellerinden geleni yapacaklar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.