Şimdi Ara

Bahçeli'den Parsel Parsel Dönüşler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

MHP lideri Bahçeli, ''Sayın Melih Gökçek Bey'le yakın bir tarihte görüşmemiz olmamıştır. Kendilerine Ankara'da Milliyetçi Hareket Partisi'nin Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı konusunda herhangi bir önerimiz de bulunmamaktadır. Milliyetçi Hareket Partisi'nden gönül rızasıyla 'Ben Belediye Başkanı olmak istiyorum' diyor ise o da ayrı bir konudur ve Milliyetçi Hareket Partisi'ne şeref kazandırır'' ifadelerini kullandı.

Bahçeli, 15 Temmuz gecesi Melih Gökçek'in tutumuna dikkati çekerek, şöyle konuştu:

"Birçok kişinin evlerinde dahi olmadıkları saatlerde Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Sayın Melih Gökçek Bey, yürüyen tankların Ankara'ya yayılmasını önlemek amacıyla belediyenin tüm araçlarını seferber etmiş, tankların geçişini engellemiş, halkı aydınlatma konusunda da Kızılay'da bir haftayı aşkın bir süre sürekli mitingler yapmıştır. Böyle bir kişi belediye başkanı olma görevinin ötesinde Türkiye'nin bir darbeyle, bir kalkışmayla karşı karşıya kalmaması için de olağanüstü gayret göstermiştir. Demokrasiden yana tavrını ortaya koymuştur. Milliyetçi Hareket Partisi'nden gönül rızasıyla 'Ben Belediye Başkanı olmak istiyorum' diyor ise o da ayrı bir konudur ve Milliyetçi Hareket Partisi'ne şeref kazandırır."

Bahçeli, emeklilikte yaşa takılanların durumunun Milliyetçi Hareket Partisi'nin seçim beyannamesindeki konulardan biri olduğunu anımsatarak, şunları kaydetti:

"Bu konuyla ilgili arkadaşlarımızın ön hazırlıkları da olmuştur ancak bu konunun bugün yaşanan ekonomik şartlar altında öncelik kazanarak 700 milyar liraya ulaşan, Sayın Cumhurbaşkanının ifade ettiği şekliyle, bir meblağı karşılayabilecek bir durum içerisinde ısrarcı olmamak, olgun dönemi ve şartları beklemek daha hayırlı olur kanaatindeyiz. Bir önerge verilmiştir, o önergeye arkadaşlarımızdan Meclis'te bulunanlar oy kullanmışlardır ama Meclis araştırması açılması konusunda önergenin ikinci aşamasında Milliyetçi Hareket Partisi görüşlerini saklı tutmak suretiyle Meclis araştırmasına gerek görmemiştir ve çekimser oy kullanmışlardır."

• "Terör örgütü PKK'ya yönelik gerçekleştirilen operasyondan dönen iki askerimiz 26 Ekim'de donarak şehit olmuştu. Tunceli'de yaşanan acı hadisenin araştırılması için bugün TBMM'ye sunulan araştırma önergesi AKP milletvekilerinin verdiği oylarla reddedildi. MHP ve HDP ise çekimser oy kullandı."

MHP, Fetö belasıyla uğraştığımız bugünlerde istikrar ortamının korunması ve vatana hizmet için hükümetimizin yanında yer almaya devam ediyor.
  • Bahçeli'den Parsel Parsel Dönüşler

Benim için Bahçeli bitmiştir!
  • Melih Gökçek'i MHP'ye şeref vermesi

Yöneticiler hiç utanmaz da, MHP'liler acınacak haldesiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamların şerefi kalmadı fetöcülerden alıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ChiefOfficer kullanıcısına yanıt
    Eskiden yavaş yavaş zamana yayarak dönerdi şimdi seri seri dönüyor. Birilerinden eğitim almış belli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donald Trump kullanıcısına yanıt
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donald Trump

Eskiden yavaş yavaş zamana yayarak dönerdi şimdi seri seri dönüyor. Birilerinden eğitim almış belli.

Ondan değil...Zamanı azaldı, bir ayağı çukurda...

Kalan zaman diliminde "ne kadar dönebilirsem kârdır" diye düşünüyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.