Şimdi Ara

Bağlantı sorunu (yabancı siteler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 15 dakikadır internette yabancı kaynaklı sitelere (msn dahil) giremiyorum. Türk sitelerine girebiliyorum. Bu sorun var mı sizde de?.

• Evet aynen ben de yabancı sitelere giremiyorum, türk sitelerine kolaylıkla girebiliyorum
  • yurtdışı öldü çıkış yok hapsolduk türkiyeye :)
  • haydiiii bakalııııımmm

yurtdışı gitti beyler dnsler defauld
  • yaww nasıl bır ulke burası çıldıracam ...
  • Kesin yine fiber optik kablolar kopmuştur
  • evet arkadaşlar bende uğraşıorum 15 dakikadır opendns den türk sitelerede giremiyoruz dns ayarlarını default yaparak anacak türk sitelerine girdim msn hala pert bakalım nezaman düzelecek burada düzceden yazıyorum yani tüm türkiye gitti büyük ihtimalle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi watcherb -- 20 Ağustos 2008; 10:39:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaşasın, hepimiz dh'ye hapsolduk :)

dışarıdan sadece gmail çalışıyor, ilginç
  • bağladılar abi kabloyu
  • walla bende bilgisayarın firewall u sapıtıı sanmıştım meğerse herkeste aynıymış durum,
    opendns, proxy vs denedim yinede olmuyor
  • şuan düzeldi bende
  • şuanda durum ben düzeldi düzelmiyen arkadaşlarda bence modemlerini bi kapatıp açsınlar düzelir herkeze kola gelsin
  • Bahsettiğiniz sorun şimdi bendede oluştu yabancı orijinli sitelere giremiyorum ( facebook google gmail'e girebiliyorum ama ilginçtir ki...)
    world of warcraft serverlarına bağlanamıyorum ek olarak ki beni en çok sinir eden durum bu...
    Modeme reset atmama rağmen düzenli olarak sanırım sorun merkezden yine bir kablo falan mı koptu yoksa bölgemdemi sorun var?(bostancı'da oturuyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi souza -- 24 Eylül 2008; 19:06:08 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.