Şimdi Ara

Bağdat Caddesi'ndeki GS Store'a saldırı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
2.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ourge

Orijinalden alıntı: Emre9110

şerefsizliktir bu... ama lütfen bu tür insanları tuttuğu takımlar ile bağdaştırmayın. fenerbahçeye lanse etmeyin.

Niye abi volkana küfür edildi diye tüm galatasaraylılara b.k atan kimlerdi ?

ben o zihniyete karşıyım. yanlış anlamayın beni lütfen.

tıp kı mecidiköyde 12 yaşındaki fenerli kardeşimizi bıcaklayanını da galatasaraylı değil de şerefsiz diye andığım gibi.

Zihniyet yanlış ona sözümüz 12 yaşındaki daha kafasında sadece sarı lacivert diye bıçaklanmak nedir. O geç arkadaş her ne cevap vermiş olursa olsun ne demiş olursa olsun ölüm bu kadar kolay mı ya gencecik bi çocuğun canına kıymak bu kadar kolay mı. Allah onların da belasını versin. Ama malesef bu tür olaylar her zaman oluyor geldi eskişehir taraftarı bizim sahamızda şişe attı çocuğu hastanelik ettiler. Malesef ki bu oyununun sadece spor olduğunu unutup düşman kesiliyoruz.

benzer düşüncelere sahip olduğun için sevindim :) bu tip olayların sürekli olmasının en büyük sebebide malesef ki medya.

maçı bugün cafede arkadaşlarımla izledim.. çıkışta epey galatasaraylı taraftar vardı ve tezahürat ediyordu. bense üstümdeki formayi gizlemeye çalıştım bir kaç kişi laf bile atmıştı. cevap versem eminim herkesin gazıyla o meydanda dayak yerdim :) açıkcası orda özgürce formamla yürümeyi isterdim, gsli arkadaşları tebrik etmek isterdim. ama malesef olmuyor. umarım düzelir bir gün ne diyelim

• ''Oraya açarsanız, böyle şeyler olur, mantıklı değil'' demenin, ''dekolte giyerseniz, tecavüze uğramanız normal'' demekten farkı yok.

Geçen gün bazı taraftarların Manu kafilesini karşılamarken yaptıkları da barzoluktu, bu da barzoluk. Ne zaman ki bu zihniyet değişir, o zaman insan oluruz.

Ben de çok meraklı değilim sümüklü Amerikanvari Bağdat Caddesi'ne, fakat o çevrede de yaşayan azımsanmayacak kadar Galatasaray taraftarı var, her yerde Galatasaray taraftarı var, Fenerbahçe taraftarı var. ''şurası bizim mekan, burası bizim'' diye bir ayrım yapmak olmaz. İsteyen istediği yere açsın. Kaldı ki zamanında Fenerbahçe şirinlik yapmak için, Galatasaray Lisesi'nin karşısına Fenerium açmaya çabalıyordu, ne çabuk unutulmuş.

Galatasaray'ın Fenerbahçe burnunda, Fenerbahçe tesisinin yanında tesisi bulunduğunu, orda Galatasaray bayrağının dalgalandığını unutmuş ''Kadiköy bizim mekanımız'' cı arkadaşlar. 1960 yılından beri de orada duruyor Galatasaray tesisleri, arada gidip ateşe verin.

• İşte teröristlerden kimliği belli olanlardan birisi...

Bağdat Caddesi'ndeki GS Store'a saldırı

https://twitter.com/SerdarAta1907
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

quote:

Orijinalden alıntı: PossoPazzo

quote:

Orijinalden alıntı: Shooter 54

Git Beyoğlu'na aç ne işin var Kadıköy'de

Beyoğlunda Fenerium var neden böyle şeyler olmuyor?

Florya yada samiyen yakininda acilsaydi ne olurdu ? Beyoglu gs nin mekani degil..ne alaka zaten oda ayri konu

beyoglu nasıl galatasarayın mekanı değil. Galatasaray lisesi kaç evel ezeldir orada ve bu takım orada kuruldu. kabul bagdat caddesi, kadıköy fenerbahceyle ozdeşleşmiş yerler ama mecidiyeköy, taksim, beyoglu. buralarda galatasarayla ozdeşleşmiş yerler. hatta iddaa ediyorum galatasaray lisesi vs galatasarayın kurulusu nedeniyle bagdat caddesinin fenerle ozdeşleşmesinden daha da fazla galatasarayla özdeşleşmiş mekanlar. ama benim için bir sakıncası yok orda fenerium olmasının. turistik bir yer alışverişin yogun yapıldıgı bir yer gayet acabilirler haklarıdır. ama galatasarayda benzer şekilde oraya actığında bu hareketleri yapmak holiganlık, fanatiklik falan demiyorum bildiğin düpedüz teroristliktir. tüm fenerbahce taraftarına maal edilemez belki ama yapanların yapma sebebinin fenerbahceli olmaları gerceginide değiştirmez.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Emre9110

quote:

şerefsizliktir bu... ama lütfen bu tür insanları tuttuğu takımlar ile bağdaştırmayın. fenerbahçeye lanse etmeyin.

Niye abi volkana küfür edildi diye tüm galatasaraylılara b.k atan kimlerdi ?

quote:

Yapilanlar yanlışta, kardeşim bagdat caddesinde gs store açmak nasil bir yatirimciliktir...Cok akillica olmus

http://www.sektorindex.com/index.php?menu=firma_alt_sektor&ust_sektor_id=40&alt_sektor_id=13591&firma_id=4802

http://www.yellowpages.com.tr/tr/profile/fenerium/istanbul-avrupa/MTUxMDExNQ==/

http://www.yellowpages.com.tr/tr/profile/fenerium/istanbul-avrupa/MTgyOTUzMQ==/

al usta sana fenerium mağzaları galatasarayın stadının olduğu semtlerde ve semtimiz taksimdeki mağzalarınız.

İyi oku ustte yazdik bunlari..avm olsa sorun olmaz dedim, sislideki avm..Taksim sizin mekan degil, seyrantepe dedigiyer ne alaka oto sanayii sitesi..

acsana eski samiyen yakinlarina ? Ne olur, git inonu yakinlarina ac..Bagdat caddesini bilmeyenmi var sanki

Ahhahahahhahhaha. Taksim sizin mekan değil demiş adam.

Taksime git üstüne de İstiklal Caddesine de gir baştan aşağı Galatasaray.

Bırakıcan bu işleri sen. Boşuna dolanma buralarda laf yetiştiricem diye de rezil olmayın

• fener duruşu

bunlara çıkıp azizde birşey demiyor aksine övüyor sanki
  • KALITE farki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu terorist dediğimiz taraftar kitlesi aziz yıldırım oluşumudundan başka bişey değil. adamın en büyük icraati şike yapmak ve terorist yetiştirmek oldu.

futbol lan bu futbol yani spor

spor nedir ? sosyal aktivite

Atatürk ne demiş. Ben sporcunun zeki çevik ahlaklısınız severim

taraftar için yorumlayın bunu

sonra bu taraftarlara bakın

ezeli rakip bu konuda ezici şekilde üstün

olay çıkarma etrafa zarar verme konusunda

eee tabi yıllarca verdiler gazı verdiler gazı. şişirdiler taraftarı

en büyüğüz kralız asarız keseriz

hatta bir ara Türkiye Cumhuriyeti nin üstüne çıktı

fenerli bu ülkede ne isterse o olur a kadar geldi.

şimdi noldu.

sen böyle egosu tavan yapılmış en iyiyiz lakırdıları ile yıllarca şişirilmiş taraftarlar oluşturursan

gün gelir elinde patlar böyle

çünkü onlar fenerli

ne isterseler yaparlar

kimsenin gücü onlara yetmez

anarşi ve teror başka bişi değil.

bir tencere çorbaya ufak bir sinek düşerse nolur. tüm tencere dökülür

bu da o hesap.

en büyüğünde bile bikaç bin fenerlinin yaptığı milyonlarca fenerliyi bağlar

GS store ye saldıran 10-15 taraftar.

yoldan geçen ve bunlara seyirci olan yüzlerce taraftar.

eğer yasadışı bir olayı engellemiyorsan engellenmesini sağlamıyorsan sen de onlara tarafsındır.

yani belki aralarında yoksundur ama seninde hoşuna gitmiştir.

önce kendinizden başlayın.

acaba burada kaç fenerlinin hoşuna gitti.

• Bazi ilginc arkadaslar ne isin var kadikoyde diyo ama kadiyokoy nerdeyse anadolu yakasinin arisi napalim anadolu yakasina gsstore mi acmayalim ?

• buyrun burdan yakın

derbi sonrası evlerine gitmek için metrobüsü kullanan Galatasaray taraftarlarının bulunduğu metrobüse Uzunçayır durağında bazı Fenerbahçeli taraftarlar saldırıda bulundu.

Bazı Galatasaraylı taraftarlar metrobüsün içine ses bombası atıldığını öne sürdü. Olaylar sırasında bir metrobüsün arka camı kırıldı. Olaylar nedeniyle Uzunçayır durağında uzun metrobüs kuyruğu oluştu.

Saldırı nedeniyle olay yerinde polis olmamasına sinirlenen Galatasaraylı taraftarlar, metrobüs yolunda bir süre yürüdü. Taraftarların olay yerine polis ekiplerinin gelmesi ile metrobüslere bindirilerek uzun çayır duragından ayrıldılar.
  • Neden ! Hep saldıranlar , yıkanlar ve yakanlar FenerBahçe taraftarı oluyor ? Yazmıyayım dedim fakat dayanamıyorum... Dünkü derbiyi , Beylikdüzü KUĞULU CAFE'de izledik 4 arkadaş...

2 Fenerli / 2 GalataSaraylıydık... Oraya gidene kadar bir grup FenerBahçe taraftarıyla karşılaştık , ordu halinde yürüyorlardı.Sanırım 50-60 kişi vardı. Koca caddeyi kapatmış bize - G.S - (maçtan önce) küfür ediyorlardı !

Baktım ve arkadaşlarıma sordum ; Bu mu sizin taraftarınız diye ?

O iki arkadaşım cevap veremedi ve o gruba haklı olarak onlarda sövdü... Şuna inanıyorum ki , fenerbahçe'nin ne kadar Elit Taraftarı varsa , bir o kadar da holigan / anarşist , taraftarı var... Her derbiden sonra bir olay ... Yeter artık !
  • Tamam yapılanlar teröristliktir ama Fenerbahçe Beyoğluna hatta İstiklale store açsa neler olur çok merak ediyorum. Adamlar GS taraftarı kortejdeyken Demirörenin kepenkleri bile kapatıyorlar... Kısacası biraz objektif olun, bu tarz olaylar her takım taraftarında olur, bütün takımla bağdaştırmak hatadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buthoan

görüntü görmediğim için bir şey diyemem ama polis aracını ters çeviren bir kitleden beklerim ne yazıkki beklerim....

ben de tam bunu yazıyordum sahaya girip koltuklarla cana kast eden adamın davetiye dağıtmaya inmiştim demesine bakarak salıverirsen, polis aracını, devletin malını yakan yıkan adama haddini bildirmessen dağdaki teröristle aynı eylemleri haberde gördüğümüz gibi yapar maalesef o zihniyete burada sahip çıkanlar da var
  • quote:

Orijinalden alıntı: rudeboytr

quote:

Orijinalden alıntı: hcno

molotoflu meşaleli teröristler saldırmış arkadaşlar

kanaltürk canlı yayın

sahi bir 6222 yasası vardı, ne oldu acaba?

Aaaa ne oldu Fenerbahçe takım otobüslerine başka illerde başka takımın taraftarı gibi saldır taş at terörist olma sonra gel Fenerbahçeli taraftarlar yapsın terörist olsun. İddia ediyorum o GSstore oradan KALKACAK!!!! Unutmayın GSli taraftarların yaptıklarını unutmayın dönün bir arkanıza bakın... Hadi git şimdi de emziğini al ağzına bugünde sizler yüzünden ceza yiyeceğim :D

gene timsaha gelmeyin sonra ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batu

Tamam yapılanlar teröristliktir ama Fenerbahçe Beyoğluna hatta İstiklale store açsa neler olur çok merak ediyorum. Adamlar GS taraftarı kortejdeyken Demirörenin kepenkleri bile kapatıyorlar... Kısacası biraz objektif olun, bu tarz olaylar her takım taraftarında olur, bütün takımla bağdaştırmak hatadır.

Beyoğlu'nda fenerium var

• quote:

Orijinalden alıntı: Batu

Tamam yapılanlar teröristliktir ama Fenerbahçe Beyoğluna hatta İstiklale store açsa neler olur çok merak ediyorum. Adamlar GS taraftarı kortejdeyken Demirörenin kepenkleri bile kapatıyorlar... Kısacası biraz objektif olun, bu tarz olaylar her takım taraftarında olur, bütün takımla bağdaştırmak hatadır.

İstiklalde Fenerium vardı zaten , hatta bir maçtan önce önünde toplanildi ama asla saldırı olmadı , fener pabucu yarım diye bağırıp dağıldılar . Bu tip seyler olmaz demiyor kimse ama yakmaya kalkmak zarar vermek çok salakca

• Bağdat Cad. Gs Store acmanin mantigi nedir?Arena'nin altina Fenerium acilmasi gibi bir sey.
    Not:Olanlari kesinlikle onaylamiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgurozgel

bu terorist dediğimiz taraftar kitlesi aziz yıldırım oluşumudundan başka bişey değil. adamın en büyük icraati şike yapmak ve terorist yetiştirmek oldu.

şimdi noldu.

sen böyle egosu tavan yapılmış en iyiyiz lakırdıları ile yıllarca şişirilmiş taraftarlar oluşturursan

çünkü onlar fenerli

ne isterseler yaparlar

bu da o hesap.

eğer yasadışı bir olayı engellemiyorsan engellenmesini sağlamıyorsan sen de onlara tarafsındır.

daha 2 gün önce havaalanını birbirine katan hadi onu geçtim yabancı 2 taraftarı öldürüp tüm avrupanın nefretini alan , türkleri beyinlere barbar olarak karalayan siz bize ders mi veriyor ? Biz tozuttuk bu aralar tamam ama ders vermeden önce dönüp bir kendine bakacaksın

• teröristler iş başında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devian

quote:

Orijinalden alıntı: ozgurozgel

bu terorist dediğimiz taraftar kitlesi aziz yıldırım oluşumudundan başka bişey değil. adamın en büyük icraati şike yapmak ve terorist yetiştirmek oldu.

şimdi noldu.

çünkü onlar fenerli

ne isterseler yaparlar

bu da o hesap.

daha 2 gün önce havaalanını birbirine katan hadi onu geçtim yabancı 2 taraftarı öldürüp tüm avrupanın nefretini alan , türkleri beyinlere barbar olarak karalayan siz bize ders mi veriyor ? Biz tozuttuk bu aralar tamam ama ders vermeden önce dönüp bir kendine bakacaksın

anana bacına küfür edicek

türk parasını kıçına sürücek

içip içip türk kızlarına asılacak

rahat dur dediğinde saldıracak

biz de sırf türk ismi karalanmasın diye sessiz kalacağız

sen bunlara sesini çıkartmaya bilirsin. ama ben adamı keserim.

teroristlik kendi vatanına milletine zarar verenler için kullanılır yani sizler için

misafirferver insanlarız gelen hoş gelir. en güzel şekilde ağırlanır. abartmadan tahrikler de yapılabilir. heryerde olur bunlar deplasman takımına. futbolda da var.

bagdat caddesine gsstore açılamaz diyen sizler değilmisiniz. ne işiniz var diyen siz değilmisiniz

demekki yurtdışından takımlar gelse taraftarı karınıza kızınıza ananıza bacınıza abuk subuk şeyler söylese yapsa

paranıza bayrağınıza küfür etse bok sürse

içip içip küfürler yağdırsa

aferin dersiniz.

ama gs sizi yenince owww

bi gidin ya

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.