Şimdi Ara

Bağdat Caddesi'ndeki GS Store'a saldırı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
2.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu tarz tepkilere şaşırmayın arkadaşlar. geçen sene bağdat caddesini alev alev yaktılar, benzinliği patlatmaya çalıştılar. polis araçlarına yapmadıklarına bırakamadılar. evet taraftarımız suçlu demediler de polis yüzünden oldu dediler. terorizmi bdp'den öğrenen çok kişi var. onlar da sıkışınca polise atıyor suçu.
  • işte biz bunları arena da adam gibi ağırlayalım bunlar daha bi kaç saat geçmeden bunları yapsınlar...

yıllardır ilk maçlar çoğunlukla kadıköyde oluyordu ve orada en ufak bir olay ligin 2. yarısında ASY deki maça yansıyordu sonra gs taraftarı kötü oluyordu, kadıköydeki ilk maç konuşulmazdı ama oysa her şeyin başı orasıydı!!!

şimdi ilk maçlar 2 senedir arena da ve peki ne oluyor biz geçen sene de adam gibi ağırladık sonra ne oldu kadıköyde hasan şaş ın alnı yarıldı.. yetmedi süper finalde 2-1 yenilmemize rağmen ve hatta üstüne mehmet topuzun filan o tahrik hareketlerine rağmen yine adam gibi ağırladık ya sonra yani 2 hafta sonra ne oldu polis aracı devrilmesi mi ararsın, benzin istasyonunun yanmasını mı ararsın...
    1 yıl geçti bugün de adam gibi ağıradık daha bi kaç saat geçmeden olaylara bak, şimdi ligin 2. yarısında kadıköy de ne bekliyorsunuz acaba... yine olaylar olaylar!..

peki yarın da beyoğlunda mecidiyeköy de vs. fenerium yakıla yıkılsa ne olacak gs taraftarı mı kötü olacak!.. o fenerli malum küçük kitle çıkarsın olayları sonra Türk futbolu niye bu halde.. Yeterse yeter artık daha ne yapacaksınız orada oturan rakip takım taraftarlarını evden mi toplayacaksınız???
    daha yapmadığınız becermediğiniz ne kaldı Allah aşkına

• quote:

Orijinalden alıntı: ourge

şerefsizliktir bu... ama lütfen bu tür insanları tuttuğu takımlar ile bağdaştırmayın. fenerbahçeye lanse etmeyin.

Niye abi volkana küfür edildi diye tüm galatasaraylılara b.k atan kimlerdi ?

quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

Yapilanlar yanlışta, kardeşim bagdat caddesinde gs store açmak nasil bir yatirimciliktir...Cok akillica olmus

http://www.sektorindex.com/index.php?menu=firma_alt_sektor&ust_sektor_id=40&alt_sektor_id=13591&firma_id=4802

http://www.yellowpages.com.tr/tr/profile/fenerium/istanbul-avrupa/MTUxMDExNQ==/

http://www.yellowpages.com.tr/tr/profile/fenerium/istanbul-avrupa/MTgyOTUzMQ==/

al usta sana fenerium mağzaları galatasarayın stadının olduğu semtlerde ve semtimiz taksimdeki mağzalarınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

Yahu bunlar sürekli boyut atlıyor. Teröristliklerine teröristlik katıyorlar. Polisin arabalarını yak GS Store'yi ateşe ver. Oh ne ala memleket...

Fb bölümünde çok var bunlardan.. PM'den yazilanlari Saymiyorum bile... Pkkli teröristler bunlar gibileri işte..

Bağdat Caddesi'ndeki GS Store'a saldırı

Bu eleman 1461 maçından sonra Galatasaray bölümüne "Derbiyi 1461 kazandı" gibi bir konu açmıştı , tahrikten falan banlanması gerekmiyor mu?

• Alkollu maganda tipler yapanlar...Olayi nerelere cektiniz...Biraz sag duyulu olun...Daha 1 ay once Manu lulara yaptiklarinizdan hepinizi sorumlu tutup teroristmi diyelim bizde ? Bizde cicekle karsiladik yabancilari, eee o zaman ..
    Su seyleri genelleme yapip herkesi suclamasaniz duzelir bu isler...Biz GS stadinda cok olaylar yasadik, yok oyle biz yapmadik onlar yapti filan...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dükkanın camlarını kırmışlar ve Selçuk inan formaları kapış kapış gidiyormuş sanırım
  • Avrupa Birliği Başmüzakerecisi Egemen Bağış çıkıp tarihten 6-0 i biz bile silemedik dedikten sonra bu tür olayları daha çok görürüz. İşin pisligi tepeden başlıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuyruk acisindan baska birsey degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre9110

quote:

şerefsizliktir bu... ama lütfen bu tür insanları tuttuğu takımlar ile bağdaştırmayın. fenerbahçeye lanse etmeyin.

quote:

Yapilanlar yanlışta, kardeşim bagdat caddesinde gs store açmak nasil bir yatirimciliktir...Cok akillica olmus

http://www.sektorindex.com/index.php?menu=firma_alt_sektor&ust_sektor_id=40&alt_sektor_id=13591&firma_id=4802

al usta sana fenerium mağzaları galatasarayın stadının olduğu semtlerde ve semtimiz taksimdeki mağzalarınız.

İyi oku ustte yazdik bunlari..avm olsa sorun olmaz dedim, sislideki avm..Taksim sizin mekan degil, seyrantepe dedigiyer ne alaka oto sanayii sitesi..

acsana eski samiyen yakinlarina ? Ne olur, git inonu yakinlarina ac..Bagdat caddesini bilmeyenmi var sanki

• İnadına ordan satın almak lazım bişey alıcaksak ki kapanmasın
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İyi oku ustte yazdik bunlari..avm olsa sorun olmaz dedim, sislideki avm..Taksim sizin mekan degil, seyrantepe dedigiyer ne alaka oto sanayii sitesi..

acsana eski samiyen yakinlarina ? Ne olur, git inonu yakinlarina ac..Bagdat caddesini bilmeyenmi var sanki

taksim bizim değilse ben susayım sen konuş abim eyw :)

• Kadıköyde galip gelirsek,arenaya bazukalı saldırı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orijinalden alıntı: Emre9110

ben o zihniyete karşıyım. yanlış anlamayın beni lütfen.

tıp kı mecidiköyde 12 yaşındaki fenerli kardeşimizi bıcaklayanını da galatasaraylı değil de şerefsiz diye andığım gibi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shooter 54

Git Beyoğlu'na aç ne işin var Kadıköy'de

Bende onu diyorum...Para saçacak yer ariyordu heralde..Yapilanlar yanlista sen bunlari dusunemedinmi arkadas...Orada barindirmazlar, kapatir onu..Bu hafta acmasida manidar olmus...

nasıl bir cahilsiniz ya ? Herkesin izni olduğu zaman istediği yere istediği zaman istediğini açar arkadaş, bukadar basit... burası bizim mekan yok orası onun mekanı olamaz ha sen gider olay çıkarırsan burdakiler gibi emniyete soluğu alırsın!!! Sizin gibi zihniyeti savunanlar yüzünden bu olaylar oluyor eminim ki bunları yapanlar gerçek fenerliler değildir

• bunu yapanlar beyinsiz yada omurgasızdır. insanların canını düşünmüyor bir kere anladık bu futbol ama bukadarda çok fanatizim olunmaz eğer bir kaç kişi ölseydi ne olurdu ordaki insanların ailesi acı çeker o adamlar 3-5 yıl yatar çıkardı.
  • Ben o zihniyeti savunmuyorum, mantikli dusunuyorum, duygusal degil...Yazdiklarimi oku anlarsin..İzin almayla olmaz sadece bu isler..Cikar boyle holigan zarar yaparsin diyorum...Sen belli bir kulup taraftarini. Yogun oldugu yerlesim bolgesine acarsan bunlar olur..Ticarette biraz mantikli dusuneceksin...Neyse ya, yazdik yeteri kadar...Dikkatli okursan ne demek istedigimi anlarsin, kafalar sartlanmis bir kere daha diyecek birsey yok

• Orijinalden alıntı: ourge

ben o zihniyete karşıyım. yanlış anlamayın beni lütfen.

tıp kı mecidiköyde 12 yaşındaki fenerli kardeşimizi bıcaklayanını da galatasaraylı değil de şerefsiz diye andığım gibi.

Zihniyet yanlış ona sözümüz 12 yaşındaki daha kafasında sadece sarı lacivert diye bıçaklanmak nedir. O geç arkadaş her ne cevap vermiş olursa olsun ne demiş olursa olsun ölüm bu kadar kolay mı ya gencecik bi çocuğun canına kıymak bu kadar kolay mı. Allah onların da belasını versin. Ama malesef bu tür olaylar her zaman oluyor geldi eskişehir taraftarı bizim sahamızda şişe attı çocuğu hastanelik ettiler. Malesef ki bu oyununun sadece spor olduğunu unutup düşman kesiliyoruz.

• Rezillik ve eziklikten başka birşey değil. Ne oldu şimdi eline ne geçti. Her yenilgiden sonra siniri böyle mi atmak gerekir. Şu futbolun eğlence olduğunu unutuyoruz. Avrupada adamlar takımları 3-0 gerideyken bile hala tezahurat yapıyorlar. Sanki oraya saldırmakla galatasarayı batırcaksınız. Kendi kendinize zarar veriyorsunuz. Boşuna sicilinizi kirletiyorsunuz işte. Sözüm yapanlara. Diğer ahlaklı fenerli arkadaşlarımızın hiç üstüne alınmasına gerek yok.
  • Forumda bile bölümler ayrılsın,birbirimizin yazdıklarını görmeyelim,provoke oluyoruz,gaza geliyoruz diyen adamlarsınız,niye şaşırdığınızı anlamakta zorlanıyorum ben çoğu zaman?Sen forumda kendine ait bir yeri kurtarılmış bölge ilan etmek istiyorsun,Fb'liler kadıköy'ü,başkaları başka yeri.Sonuçta bu işte.

Deplasmanlara seyirci gidemiyor bu ülkede,o kadar ayrışmışsınız birbirinizden.Deplasman dediğimizde şehrin,öbür yakası en fazla gerçi.Sen suçlu değilsin,ben suçlu değilim,olay çıkartanlarda mars'tan gelen mülteciler hep zaten.Atarlar 3-5 kişiyi içeriye olur biter.Dışarıdaki milyonlar yerli yerinde duruyor oysa.Genelleme olacak ama,gayet genel bir durum oysa bu.Hala bu neyin fanatikliği acaba sorusunun cevaplarını arıyoruz hep beraber.Buluruz belki,aramaya devam:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARAKAY

Forumda bile bölümler ayrılsın,birbirimizin yazdıklarını görmeyelim,provoke oluyoruz,gaza geliyoruz diyen adamlarsınız,niye şaşırdığınızı anlamakta zorlanıyorum ben çoğu zaman?Sen forumda kendine ait bir yeri kurtarılmış bölge ilan etmek istiyorsun,Fb'liler kadıköy'ü,başkaları başka yeri.Sonuçta bu işte.

Deplasmanlara seyirci gidemiyor bu ülkede,o kadar ayrışmışsınız birbirinizden.Deplasman dediğimizde şehrin,öbür yakası en fazla gerçi.Sen suçlu değilsin,ben suçlu değilim,olay çıkartanlarda mars'tan gelen mülteciler hep zaten.Atarlar 3-5 kişiyi içeriye olur biter.Dışarıdaki milyonlar yerli yerinde duruyor oysa.Genelleme olacak ama,gayet genel bir durum oysa bu.Hala bu neyin fanatikliği acaba sorusunun cevaplarını arıyoruz hep beraber.Buluruz belki,aramaya devam:)

Gayet net ve güzel anlatmışsın..

+1907

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.