Şimdi Ara

Bagaj havuzu kullanıyor musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Astra h kasa aracım var.Bagajdaki yangın tüpü ve ilkyardım çantası arabanın her hareketinde uçuşuyorlar. Bagaj havuzu alsam bunlar kaymadan dururlar mı.Almamı tavsiye edermisiniz?

• Ben kullanıyorum, ama senin dediğin işe yaramıyor.Havuzun amacı dökülen kir ve sıvılardan korunmak için. Dediğin savrulmalar için bağlayarak sabitlemen gerekli. Zaten bu amaç için bagajda 4 tane bağlama halkası var, onlardan yaralanıyorum ben. Bagaja bir küçük karton kutu koydum, içine yangın tüpü, bez, su vb. şeyleri yerleştiriyorum, bu kutuyuda her iki ucu çengelli olan lastikli iplerle bahsettiğim halkalara sabitliyorum, asla savrulma, kayma olmuyor. Soldaki bagaj aydınlatmasını engellemesin diye kutuyu sağa sabitliyorum. Şehirlerarası yola çıktığımda ise kutuyu kaldırıp yerine valiz ve diğer eşyaları koyuyorum. Bu yöntemi öneririm.

Özetle; sırf kaymasın diye havuz alma, bu konuda işe yaramaz. Ama sıvı dökülmeleri için çok iyi olur ek olarak.
  • Bagaj havuzu değil bagaj ağı alın
  • Havuz sabitleme için kullanılmaz sabitleme için satılan ağlardan almanız gerekir.
     Bagaj havuzu kullanıyor musunuz?

Yalnız tabi bagaj havuzuda bir araç için bence olmazsa olmaz bir araç,aracın bagajına dökülen bir şişe sütten sonra bunu çok çok daha iyi anlıyorsunuz.
  • Astrada bu urunler cırtcırtlı değilmiydi. Arkadaşımın astrasinda bagaja yapışık duruyordu.
  • Bagaj havuzu kullanırsan katlanan koltuklarda sorun yaşayabilirsin veya koltukları katlaman gerektiğinde bagaj havuzunu başka yere alman gerekebilir, aklınızda bulunsun.
  • yangın tüpünü kenara sıkıştırın yanına hemen yapışkanlı ilk yardımı yapıştırın bir daha kaymaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çamurluk kullanıyor musunuz?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çantasının altında yapışkan var bagaj döşemesi yeni anında japon gibi yapışıyor zaten altında mobil katlanır sandalyeler var bir suru o yuzden hareket etmesi imkansız ve iki adet var o buyuk çantalardan 4 reflektor 2 tup vs ... 1 cm kımıldamıyorlar
  • Ben de kullanıyorum bagaj havuzunu ancak savrulmayı önlediğini görmedim daha bir defa bile, ilkyardım çantası falan her zaman ordan oraya uçuyor bagajda
    Ama sıvı dökülmelerine karşı falan etkili olur herhalde, hoş hiç başıma gelmedi, niye o kadar para bayıldım buna bilmiyorum
  • ben chibo'dan araç mat'ı diye birşey almıştım. bu küçük kaydırmazların bağaj boyutunda olan birşey...
    bağaja göre kesip yerleştirdim. hiç birşey kayıp çarpmıyor.

ek...şurada var 2'li araç matı olarak geçiyor. ayrıca dijital basınç ölçer de almıştım SÜPER...
    http://www.tchibo.com.tr/pls/plantum/PL_ECOM.EC_INDEX?PSID=-1&PPAGE=tema_masterpage.html&EXT_RUN_PAR_1=10_25

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 9 Ekim 2011; 4:17:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

yangın tüpünü kenara sıkıştırın yanına hemen yapışkanlı ilk yardımı yapıştırın bir daha kaymaz

Yangın tüpünü ilk yardım çantasına çekme halatıyla bağlıyorum ben
  • Ses yalıtımı açısından yararı oluyormu acep?
  • quote:

Orijinalden alıntı: set

Ses yalıtımı açısından yararı oluyormu acep?

tabi ki hayır
  • kaymayi engellemek icin ya bagaj filesi ya da velcro (cirt cirt bant) alacaksiniz. bagaj havuzu sadece sivi dokulmelerine karsi onlem olur, kayma konusunda bir faydasi olmaz.
  • Bagajda pek sıvı madde taşımıyorum, havuzu gereksiz yere almış olacağım benim durumuma göre .Netten resimlere bakınca havuzun tabanı kaydırmayan kauçuk sanmıştım ama değilmiş. Dediğiniz gibi file almak ya da eşyaları kutuya koymak en iyisi olacak.
  • Hocam ben aldım memnunum bagaj kirlenmiyor çıkarıp yıkıyorsun tertemiz oluyor.Bagaja sıvı bir şey damlarsa leke zor çıkıyor tavsiye ederim.benim de aynı araba ( astra h ) opel servisi 135 tl dedi pahalı geldi bende bunu aldım .
    http://www.hepsiburada.com/Liste/opel-astra-h-hb-5-kapi-2004-2011-bagaj-koruyucu-6454/ProductDetails.aspx?productId=otelf6454&categoryId=20036370
  • https://youtu.be/pqF64S6x0gM

Bagaj havuzu yapimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.