Şimdi Ara

bada 2.0, tüm Wave'lere geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
19.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Dünyanın en büyük ikinci telefon üreticisi olan Samsung'dan Wave kullanıcılarının yüzünü güldürecek açıklama geldi.


    Samsung cephesinden gelen açıklamaya göre, firmanın bir süre önce yazılım geliştirme kitini geliştiricilere sunduğu bada 2.0 bu yılın son döneminde Avrupa'dan başlayarak tüm bada platformunun tüm cihazları için yayınlacak.


    Samsung, tarihle ilgili net bir bilgi vermezken; telefonlardaki donanımsal farklılıklardan dolayı bazı cihazlarda bada 2.0'ın tüm özelliklerine destek sunulmayacak.







  • Kalite bu olsa gerek. nokia bide 5800 kullanıcıları için yenilik yapsa 31746175172638128903 kullanıcısı var berbat telefon haline geldi çağın gerisinde kaldı.
  • Nasıl olsa ürünü sattık artık yeni yazılım çıkarmasakta olur şeklinde bir politika izlemediği için samsung'u tebrik etmek lazım. Ürününü kullanan herkese maksimum destek sunuyor.
  • bada 2.0 ı ben s8500 e kuralı aylar oldu bile. tabi beta sürümünü kullanıyoruz şimdilik ama beta sürümünde bile bomba olduğunu çok açıkça belirtmem gerekir. bada mükemmel bir sistem olmaya başladı. 1 sene geçti bada nın arkasından ve samsung gereği neyse onu yaptı. artık samsung kullananlar içlerini ferah tutabilirler. zira bada yayınlandığı günden itibaren 100 lerce firmware ve geliştirme paketide arkasından sürüldü. evet uygulamada biraz eksiklik var ama wave 3 le ivme kazanacağı aşikar. :) wave 3 e çıkan uygulama yazılım oyun tema bizim wave 1 ve 2 lerede çıkacak. orasıda kesin. nedenini sorarsanız samsung 800x480 çözünürlükte ekranlarını sabit tutuyor. buda uyumluluğu artırıyor. bence bugün gidip bir adet wave 2 alın. ;) nasıl geliştiğini sizde görün :)
  • Samsung bu desteği Wave serisi telefonlara vermeseydi kullanıcıların zaten tüm güvenini kaybetmiş olacaktı, ki zaten bir çok kullanıcı Samsung'a son şans verdiğini mesajlarında defalarca belirtmiştir.
  • benim bada da olmasını istediğim 2 şey var birincisi internetten herhangi bir dosyayı (rar veya benzeri) rahatlıkla indirebilmek ikinciside flas player desteği olmalı yani donanım habere girdiğimde inceleme videolarını rahatlıkla izleyebilecekmiyim benim için önemli olan bunlar gerisi boş,ne dersiniz bu ikisi varmı?bilen birisi yanıtlasın lütfen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kenan@kenan

    benim bada da olmasını istediğim 2 şey var birincisi internetten herhangi bir dosyayı (rar veya benzeri) rahatlıkla indirebilmek ikinciside flas player desteği olmalı yani donanım habere girdiğimde inceleme videolarını rahatlıkla izleyebilecekmiyim benim için önemli olan bunlar gerisi boş,ne dersiniz bu ikisi varmı?bilen birisi yanıtlasın lütfen.


    bada 2.0 da flashlite 4 var vede videolar izlenebiliyor. henüz stabil değil ancak unutmayınki beta sürümü diyorum adı üstünde. (yani durmada CPU çeken bir sistemden bahsediyorum.) internetten rar dosya indirmek çok zor. tek bir programı var oda download manager adlı güzel bir program. o belki bu sorununa çözüm getiricektir. :)
  • Bada endişelenmesin samsung kendi plartformu olduğu için herzaman arkasında olacaktır cihazların badacılar bu yönden şanşlı androide yapmaz mesela bunu.
  • Utan HaTiCe utan bu haberi okuda utan ...
  • Sağolasın samsung
  • Bada nın tabletlere gelme ihtimali varmı?
  • samsung un allah belasını versin demekten vazgeçmeyeceğiz arkadaş. önce şu kies i düzeltin. ayrıca bu bada haberi için de insanları aylarca süründürmekteki, meraklandırmaktaki amaç neydi?
  • wave beklemede resmi 2.0'ı bekliyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: quismodo

    samsung un allah belasını versin demekten vazgeçmeyeceğiz arkadaş. önce şu kies i düzeltin. ayrıca bu bada haberi için de insanları aylarca süründürmekteki, meraklandırmaktaki amaç neydi?


    kieste bugüne kadar hiç sorun yaşamadım. :) senin derdin ney ben anlamadım. nokia fanatikliğimi var acaba sende. pardonda USB 2.0 destekli bir slota bağlayınca kies gayette temiz çalışıyor. kalkarda ön panel USB lerden kullanırsan 1.1 de sorun çıkarabilir. önce bir incele akıl mantık süzgecinden geçir ve sonra kötüle. insanları aylarca süründürmedi. bada 2.0 haberi çıktı ve betaları dağıtıldı. bilmiyorum belki forum sitelerini gezersen betayı yükleyebilirsin telefonuna. türkçe dil desteğine kadar mevcut. al sana mis gibi bada 2.0 ;)




  • geleceği kesin de önemli olan hangi tarihte geleceği
  • valla kimse samsung kalitesi falan demesin; bu eblek samsung daha piyasaya çıkalı 1 yıl belki oldu belki olacak olan i5510(galaxy 551) telefona android gingerbread güncellemesi vermiyor... bütün galaxy serisi (ace, fit, hatta donanımsal olarak aynı olan mini) güncellemeyi aldı biz ortada kaldık... samsung türkiye güncelleme olmayacak diyor; kendiniz yazılıma müdahale ederseniz de garanti dışı kalır diyor...

    bada için yaptığı benim için göz boyamadır arkadaş; madem çok kalite bu samsung adam gibi benim telefonuma da güncelleme çıkarsın? bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
  • hayırlı olsun ne gibi yenilikleri var acaba
  • Wave 525 kullanıyorum. Bu habere çok sevindim. Şuan bada 1.1 yüklü ve stabil değil, arada bir kapatıp açmak gerekiyor. Ayrıca swype özelliği yok. Bunlar hallolursa samsung benim güvenimi kazanmış olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diabelica -- 10 Eylül 2011; 15:04:51 >
  • Ipad ve iphonelarla dahi izlenebiliyor Dh deki inceleme videolari.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: quismodo

    samsung un allah belasını versin demekten vazgeçmeyeceğiz arkadaş. önce şu kies i düzeltin. ayrıca bu bada haberi için de insanları aylarca süründürmekteki, meraklandırmaktaki amaç neydi?


    arkadaşım samsung un bekletmektesinin sebebi bada 2 ye uygun program geliştiricilerin program yazması için süre tanımaktır.bu süre içerisinde uygulamalar yazılıp samsung tan onay alındıktan sonra bada 2 yayımlanacak ki yayımlandığında bada 2için uygulama bulabilesin..yoksa ben bu gün bada 2 yi çıkardım yarın yayaımlıyayım dersen ,bada1.2 ye göre uyumlu olan uygulamalar bada 2de çalışmayabilir ..anladın mı?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.