Şimdi Ara

BAD COMPANY 2 VİP KOD ile ilgili Bir SORU ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2-3 ay Önce BAD COMPANY 2 amıştım PS3 için...VİP KODUNU kullanmıştım...Fakat Daha sonra sattım...Şimdi Tekrar almak istiyorum..Sorum ise şu:

1-OYUNU VİP KODSUZ ALSAM,YİNEDE DAHA ÖNCE GİRDİĞİM VİP KOD AKTİF OLUR MU ?

• Evet aktif olur ama sattığın oyunla aynı bölge koduna sahip oyun al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gs_Emre

Evet aktif olur ama sattığın oyunla aynı bölge koduna sahip oyun al.

2.BÖLGE PAL'dı...Alacağım Oyunda ikinci bölge olacak...Yani Kesin aktif olur değil mi ? (Boşuna para vermeyelim sonra)
  • Yok hocam, sorun olmaz. Oyunu al oyna, ama 2. bölge pal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jericho_!4

Yok hocam, sorun olmaz. Oyunu al oyna, ama 2. bölge pal.

35 TL'ye alıcam Fiyat iyi değil mi ? (Araştırdım 45-50'den aşağı satan yok) . Birde Online Oyuncu sayısı nasıl bi serverde eskisi gibi yine 20 Kişiden fazla oluo demi ? Oyuncu sayısıda önemli ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Predator X -- 3 Nisan 2011; 21:45:15 >
  • eskisi gibi değil biraz düşüş var haliyle
    hardcore modda adam bulmak zor genelde 8-10 kişi eksik oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: snake_unreal

eskisi gibi değil biraz düşüş var haliyle
    hardcore modda adam bulmak zor genelde 8-10 kişi eksik oluyo

Hadi ya almayayım mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bnde alacaktım bc2 de adam sayısı az mı oyun oynayacak adam bulamazmıyız veya mag kadar dolu olmaz mı??
  • Yahu kim diyor adamın az olduğunu. Biz sentimentals abimle her girdiğimiz haritada 12vs12 oynuyoruz. Aynı şey hardcore içinde geçerli. Element uydurmayın arkadaşlar.
  • Tek Korktuğum Konu VİP KOD meselesi...Kesin eminsiniz Değilmi Daha Önceden Girdiğim vip Kodun Aktif olacağına ?
  • Aldım sattım aldım sattım ilk vip code geçerli hala. Sıkıntı olmaz. Sadece bir arkadaş demiş yukarda aynı bölge kodu olması lazım.
  • Arkadaşlar Çok Teşekkür ederim Oyunu Aldım..VİP KOD problemi yaşamadım Vhalla Çok Özlemişim yaww .. PSN'imi Ekleyin arkadaşlar beraber kapışalım...Klan varsa Kuralım...
  • benim psn de unixslax

black ops u bıraktım buna başladım multisinde hangi haritada helikopter tank falan daha fazla kullanıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turko3333

Arkadaşlar Çok Teşekkür ederim Oyunu Aldım..VİP KOD problemi yaşamadım Vhalla Çok Özlemişim yaww .. PSN'imi Ekleyin arkadaşlar beraber kapışalım...Klan varsa Kuralım...

soD clan konusu var bölümde arat bulursun

• quote:

Orijinalden alıntı: ps_hero

quote:

Orijinalden alıntı: Turko3333

Arkadaşlar Çok Teşekkür ederim Oyunu Aldım..VİP KOD problemi yaşamadım Vhalla Çok Özlemişim yaww .. PSN'imi Ekleyin arkadaşlar beraber kapışalım...Klan varsa Kuralım...

soD clan konusu var bölümde arat bulursun

ben arattım da pc için olanı çıkıyor linki varmı ps3 için

• quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

benim psn de unixslax

black ops u bıraktım buna başladım multisinde hangi haritada helikopter tank falan daha fazla kullanıyoruz

RUSH Modunda İsla İnocents Gibi Bi harita vardı Onda Tank Helicopter vs. Herşey var...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.