Şimdi Ara

Bad Company 2 Server'a Girerken Sorun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bad Company 2 betada servera bağlanırken her güzel giriyor ama 6-7 saniyelerde loading sembolü dönmüyor yani o ekran görüntüsü takılıyor. Fakat mouse imleci hareket ettirilebiliyor ve arkadan oyundaki asker sesleri, bombardıman sesleri geliyor. Yani kısacası servera giriyor ama ekran görüntüsünü yenilemiyor. Yardımcı olabilir misiniz?

• hayda hiç mi bilen yok? 26 kişi konuya bakmış:D
  • pc yetersiz veya donanım uyumsuzluğu olabilir.benim eski pc'de cod5 multi beta oynarken aynı sorunu yaşadım.hatta adamların isimleri ekranda gözüküyordu.ama etraf gözükmüyordu.yani beta oyunlarda bu gibi sorunlar olabilir.
  • bendede aynı sorun oluyordu fakat servera baglanmadan once alt+enter bas pencere modunda olsun tam loading cubugu durdugunda silah sesleri falan gelmeye başladığında alt+enter'a bas
  • Olmadı:(

Donanım:
    Intel Core 2 Duo 3GHz
    2 Gb Ram 800Mhz
    512 mb Ati X1950 Pro
  • oyunda çık tekar gir bendede olmuştu ben böyle yaptım düzeliyordu
  • bknz:http://www.battlefieldturkiye.com/haberoku.php?hid=22

Mevcut hatalar

Loading ekranında donma: Bu hatayı gidermek için oyunu kapatıp tekrar açalım. Oyunu açtığımızda alt+enter yapıp window screen moduna geçelim. Play Now'a bastıktan sonra loading ekranında sesleri duyduğunuz vakit tekrar Alt+Enter ile oyunu Full Screen yapalım. Full Screen yaptığımızda ekran bir süre siyah ekran olarak görünmektedir. Biraz bekledikten sonra oyuna başlamak için seçenekler gelecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 Save Game [YARDIM]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynı sorun bendede var ama bende alt+enter yaptıktan sonra play now falan gelmıyor öyle kalıyor siyah ekran

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adorer -- 13 Mart 2010; 18:50:03 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.