Şimdi Ara

bad company 2 online yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bad company 2 aldim takas usulu ile oyunun kapagiyle bd uyusmuyor , bd de ''not for resale'' yaziyor ve oyun galiba alman ama sorun bunlar degil onlinede 'herhangi' bir sorun yasarmiyim? Edit:arkadaslar bir de bd de kırmızı beyaz olarak yazıyor ve resim yok. bu oyunun türünü ogrenebilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amm-O-Matic -- 20 Temmuz 2010; 17:29:06 >

• Arkadaslar yardım yokmu
  • Hiç cevabını bilen yokmu
  • Oyun bayi kopyasıYani bayilere,mağazalara,dergilere gönderilen kopyalardan.Bir sorun olmaz normal resimli diskten bir farkı yoktur tam oyundur
  • resmini koysana
  • bd:http://img715.imageshack.us/img715/9475/grnt0190.jpg
  • teşekkürler arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amm-O-Matic -- 20 Temmuz 2010; 22:12:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 Save Game [YARDIM]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: soldat88

Oyun bayi kopyasıYani bayilere,mağazalara,dergilere gönderilen kopyalardan.Bir sorun olmaz normal resimli diskten bir farkı yoktur tam oyundur

quote:

Orijinalden alıntı: soldat88

Oyun bayi kopyasıYani bayilere,mağazalara,dergilere gönderilen kopyalardan.Bir sorun olmaz normal resimli diskten bir farkı yoktur tam oyundur

• bi problem olmaz satis amacli kullanilmayan demek bundle product da olabilit
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.