Şimdi Ara

Bad Company 2 hala oynanıyor mu ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
3.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bad company 2 cd key alıcam arkadaşlar ama oyun hala oynanıyor mu multiplayer olarak ? Yani bol oyunculu bol odalı her türlü oyun modunun oynandığı çoklukta kişi varmı ?

Geçenlerde hot pursuit cd key almıştım bütün herkes oyunu bırakmış bu yüzden cd keyi boşuna aldım bu oyun içinde buraya konu açma gereğini düşündüm

Bad company 2 multiplayer oynayan arkadaşlarımız lütfen bilgilendirsinler

• Baya oynayan var. BF3'de var ama girer bazen BC2 oynarım. Her zaman dolu server bulmak mümkün. BF2 bile hâlâ oynanıyor ki fırsat buldukça ben de oynuyorum.
  • şahsen bana göre bc2 nin atmosferi bf3 den daha iyi gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradoksumsu

Baya oynayan var. BF3'de var ama girer bazen BC2 oynarım. Her zaman dolu server bulmak mümkün. BF2 bile hâlâ oynanıyor ki fırsat buldukça ben de oynuyorum.

Cevabın için çok ama çok teşekkür ederim hocam. Mağlum popüler diye nfs hot pursuit cdkey aldık oyunu kimse oynamıyormuş tutmamış boşuna gitti 25 lira şimdi yine koymasın diye böyle bi konu açma gereği duydum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

quote:

Baya oynayan var. BF3'de var ama girer bazen BC2 oynarım. Her zaman dolu server bulmak mümkün. BF2 bile hâlâ oynanıyor ki fırsat buldukça ben de oynuyorum.

Cevabın için çok ama çok teşekkür ederim hocam. Mağlum popüler diye nfs hot pursuit cdkey aldık oyunu kimse oynamıyormuş tutmamış boşuna gitti 25 lira şimdi yine koymasın diye böyle bi konu açma gereği duydum

Rica ederim, her zaman.

• quote:

quote:

quote:

Rica ederim, her zaman.

Oyundaki mapler oynanabilirlik silahlar ekipmanlar vs oyun FPS açısından ne kadar iyi. FPS heyecanını bütün iliklerinizde hissediyormusunuz yoksa çabuk öldürenler falan sizi oyundan soğutuyor mu ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Rica ederim, her zaman.

Oyundaki mapler oynanabilirlik silahlar ekipmanlar vs oyun FPS açısından ne kadar iyi. FPS heyecanını bütün iliklerinizde hissediyormusunuz yoksa çabuk öldürenler falan sizi oyundan soğutuyor mu ?

Hocam noob serverlar da var. İstersen ilk başlarda onlarda takılabilirsin. Ben oyunu aldığımda direk Hardcore serverlardan başlamıştım pek problem yaşamadım açıkçası. Arada sırada spawn kill oluyor ama olur o kadarı da. Oyun gayet tatmin edici. FPS türünü genel olarak seviyorsanız pişman olmazsınız. BC2'nin çok isminin geçmemesine bakmayın sadece az reklamdan dolayı böyle bu. Her tür aksiyon var oyunda. Hele güzel bir takım edinirseniz. Çok eğlenceli oyunlar çıkarabilirsiniz. Kısacası alın oyunu pişman olmazsınız.

Ekleme: Silah modellemeleri çok iyi değil oyunun ama alışıyor insan bir süre sonra. Mapler çok iyiler bence. Geniş ama çatışmaların belli bölgelerde yoğunlaştığı haritalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarjaleti -- 11 Temmuz 2012; 23:55:54 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Rica ederim, her zaman.

Hocam noob serverlar da var. İstersen ilk başlarda onlarda takılabilirsin. Ben oyunu aldığımda direk Hardcore serverlardan başlamıştım pek problem yaşamadım açıkçası. Arada sırada spawn kill oluyor ama olur o kadarı da. Oyun gayet tatmin edici. FPS türünü genel olarak seviyorsanız pişman olmazsınız. BC2'nin çok isminin geçmemesine bakmayın sadece az reklamdan dolayı böyle bu. Her tür aksiyon var oyunda. Hele güzel bir takım edinirseniz. Çok eğlenceli oyunlar çıkarabilirsiniz. Kısacası alın oyunu pişman olmazsınız.

COD4 oynuyorum 2 aydır multiplayer olarak. Cod4 mağlum hızlı bir oyun ve genelde bol oyunculu orta derecede mapler var. Geçmişten fps tecrübemde var hani bfbc2'ye alışmam ne kadar sürer diye düşünüyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Rica ederim, her zaman.

COD4 oynuyorum 2 aydır multiplayer olarak. Cod4 mağlum hızlı bir oyun ve genelde bol oyunculu orta derecede mapler var. Geçmişten fps tecrübemde var hani bfbc2'ye alışmam ne kadar sürer diye düşünüyorum

Hocam hemen alışırsınız merak etmeyin. Ben ilk MP'ye BF2 ile başladım. Sonra COD4, MW2 oynadım ve gayet rahat alıştım. Ayrıca şunu da belirteyim BF'de iyi bir oyuncu olmamama rağmen COD'da çok daha rahat ilk sıralara yerleşebiliyordum. BF serisi biraz daha zordur. Oyun COD kadar hareketli değil fakat zevki ayrıdır. Dediğim gibi takım oyunu önemli. MW2 ve COD4'ten sonra BC2'ye girdim arada yine MW2 oynuyorum fakat kesinlikle BC2 çok daha iyi. Kısacası oyunlar birbirine benziyor alışma süreci sıkı oyuncuysanız en fazla 1 hafta. Oyun sardıktan sonra geceler sizin.

• quote:

Teşekkürlerimi sunuyorum hocam özel mesajdan daha çok iletişime geçip bol bol konuşalım . Konu düşer nasıl olsa alt'a
  • Konuyu takip edelim.Bende almayı düşünüyorum BC2'yi.Bu arada cd-key alacağına oyunu orjinal kutulu alman daha mantıklı bence.Oyunun kutulusu 30-35tl civarında olması lazımD&R'da
  • Alın valla bence. Nostalji güzel oluyor.

Ben gece gündüz BF3 oynuyorum ama. arada sırada canım sıkılınca sıradan Cod 4, MW2, BFBC2, Black ops ve MW3 oynuyorum. Hepsinin yeri ayrı.
  • Oyunu oynayanlar hala var

@MeGaDave06 Battlefield kalitesi tartışılmaz savaşı bu kadar güzel hissettiren bir seri yok bence , ilk başlarda çok çabuk ölebilirsin ama 1-2 haftaya alışırsın
  • bad company 2 server'ları hala dopdolu ve boşalmaz da kolay kolay. zira bf 3'çülerin bi çoğu bad company 2 atmosferine hasret. kısa dönüşler yapıyolar. kimisi de kesin dönüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: nty35

bad company 2 server'ları hala dopdolu ve boşalmaz da kolay kolay. zira bf 3'çülerin bi çoğu bad company 2 atmosferine hasret. kısa dönüşler yapıyolar. kimisi de kesin dönüş

Bunu sevdim. Konuyu upluyorum yorumları alalım devam edelim
  • Şahsen bf3'ü %50 indirim oldugunda originden aldım ve uzun süre oynayamadım, su yaz döneminde tam anlamıyla daldım oyuna (sonra bir de meksika üzerinden premium aldım), zevk veriyor ama bc2'yi bilgisayarımda yer bosaltıp yüklesem de oynasam diye de cok cok düsündürtüyor. Zaten yukarıda da bu muhabbet gecmis, belli olmaz bi toparlarsam bilgisayarı ardından bc2'yi kurup ben de tekrar dönebilirim ama kısa dönüs olacagı kesin, biraz o biraz bf3 moduna girerim sanırım :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi St Batuhan -- 13 Temmuz 2012; 21:41:56 >
  • NFS nin bir sonraki oyunu çıkar çıkmaz bir önceki oyunu bırakıyor herkes. Ben bunu Shift çıktığında Undercover alarak öğrenmiştim. Bırak oyuncuyu oyun için sunucu bile kalmamıştı. Acı bir tecrübe idi maalesef.

Ama battlefield candır. NFS gibi değildir kesinlikle. Forumda hala tartışmaları bile çıkar kimisi son yamasını yapmaz sunucu bulamaz BC2 bitmiş der. Ama inan BC2 hala oldukça popüler bir oyun ve uzun bir süre de pek oyuncusuz kalacağını zannetmiyorum. En azından herkesin bilgisayarı BF3 e yetene kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoburPirana -- 13 Temmuz 2012; 23:17:08 >
  • Şu saatte bile BC2'de full olan birçok server var, alacak olan oyun bulma konusunda içini rahat tutabilir

Şunu da söyleyeyim, çoğu kişi kadar katı değilim BF3'e. Çok eleştireni var ama ben beğeniyorum hayli. Fakat BC2'nin atmosferi ve haritaları çok daha sağlam. Özellikle Valparaiso diye bir harita var ki efsanevi bence Keşke BF3'e de uyarlasalar
  • BC2 haftasonu uzak durmak lazım. Hafta içi güzel maçlar atılıyor. Biraz önce abartısız dört ayrı serverda dört tane hileci vardı. Aimbot kasıyorlar. Hafta içleri de tek tük 1-2 tane hacker denk gelebiliyor. Ama haftasonu zıvanadan çıkıyorlar. Gene genelde takıldığım serverların bazılarında clan oyuncusu olan tipler denge sağlamaları lazımken bilerek kazanan takıma geçiyorlar. Üstüne "easy" falan deyip trollüyorlar. Gene bu tipler de haftasonları ortaya çıkıyorlar genelde.
  • Arada girip oynuyordum bu gün arkadaşada aldırttım bir süre oynarız gece oyuncu sayısı baya düşüyor ama gündüz çok iyi oyuncu bulmakta sorun çekmezsin hileye gelirsek bu güne kadar 125 saat oynamışım 2 kere karşılaştım 1 kerede şüphelendiğim durum var öyle aşırı fazlada değil yani...

Kalitesiz oyuncu her oyunda var ne yazık ki adamın peşinde koşuyorum ammo atsın diye sürekli ammo ammo diye de bağırıyorum atmıyor ileri zekalı katlanacaksın artık öyle oyunculara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminmetehan -- 16 Temmuz 2012; 2:17:56 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.