Şimdi Ara

Bad Company 2 hala oynanıyor mu ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
3.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

quote:

Orijinalden alıntı: paradoksumsu

quote:

quote:

quote:

quote:

Baya oynayan var. BF3'de var ama girer bazen BC2 oynarım. Her zaman dolu server bulmak mümkün. BF2 bile hâlâ oynanıyor ki fırsat buldukça ben de oynuyorum.

Cevabın için çok ama çok teşekkür ederim hocam. Mağlum popüler diye nfs hot pursuit cdkey aldık oyunu kimse oynamıyormuş tutmamış boşuna gitti 25 lira şimdi yine koymasın diye böyle bi konu açma gereği duydum

Rica ederim, her zaman.

Oyundaki mapler oynanabilirlik silahlar ekipmanlar vs oyun FPS açısından ne kadar iyi. FPS heyecanını bütün iliklerinizde hissediyormusunuz yoksa çabuk öldürenler falan sizi oyundan soğutuyor mu ?

Hocam noob serverlar da var. İstersen ilk başlarda onlarda takılabilirsin. Ben oyunu aldığımda direk Hardcore serverlardan başlamıştım pek problem yaşamadım açıkçası. Arada sırada spawn kill oluyor ama olur o kadarı da. Oyun gayet tatmin edici. FPS türünü genel olarak seviyorsanız pişman olmazsınız. BC2'nin çok isminin geçmemesine bakmayın sadece az reklamdan dolayı böyle bu. Her tür aksiyon var oyunda. Hele güzel bir takım edinirseniz. Çok eğlenceli oyunlar çıkarabilirsiniz. Kısacası alın oyunu pişman olmazsınız.

COD4 oynuyorum 2 aydır multiplayer olarak. Cod4 mağlum hızlı bir oyun ve genelde bol oyunculu orta derecede mapler var. Geçmişten fps tecrübemde var hani bfbc2'ye alışmam ne kadar sürer diye düşünüyorum

bf2 sahsen ben hıc oynayamadım ama dıer FPS oyunlarını oynuyorum :)

• Var mı BC2 oynayan belki beraber oynarız?
  • bende haziranda originden indirimdeyken almıştım bc2 yi şuanda oynuyorum arkadaşta almış beraber takılıyoruz hatta şuanda vietnam yamasınıda alsam diyorum ama onu steamdan alıcam bi sorun çıkarmı diye düşünüyorum :S bileniniz varsa yardımcı olabilirmi?
    BC2 originden vietnam steamdan olurmu?
  • PS3te hardcore serverlar dışında (ben girdiğimde boş oluyor başka zaman bilemem) çoğu server dolu oluyor.
  • Arkadaşlar oyundaki kullanıcı adım: chntnkc, ekleyin oynayalım hep birlikte, yalnız oynamak sıkıyor bir yerden sonra..
  • Bende alayım bu oyunuda o zaman takım kurup oynayalım buradan haberleşip takımı oluşturalım olmaz mı?
  • Oyunu indirme derdim olmasa hemen alicam .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @microgenius ekledim seni benmde nick |FOX|-BytkN eklemeyenler eklesin takılalım beraber
  • quote:

Orijinalden alıntı: FOX-BytkN

@microgenius ekledim seni benmde nick |FOX|-BytkN eklemeyenler eklesin takılalım beraber

Türkçe yaması varmı oyunun ?
  • Gene haftasonu ve gene rezillik diz boyu. Ne hikmetse hep tanıdık nickli tipler 5dk`da fragin gözüne vuruyom. Önceden de dediğim gibi ezik server sahipleri gene kazanan takımlarda kümelenip keyiflerine bakıyorlar. Biraz önce Deutschland 2012 adlı serverda atacama desert mapinde defenderdım. Kendi base alanımda vss alıp uzak atış yapıyorum. (Hiçbir sniper tüfeğine 12x zoom almam) Bu serverın adminlerinde Piitii midir nedir kendi baseindeydi. Spotlayıp sonra uzak mesafeden bunu baseinde vurdum. 2dk sonra kickledi. Sebep olarak baserape yazıyor. (Muhtemelen başka sebep veremedi ezik yeteneksiz adam)

Şuna da inanıyorumki bu adamlar sırf "adminim. ezik kalmamalıyım. en iyi fragi en yüksek puanı almalıyım" diye arada çaktırmadan wall tarzı hile bile açıyorlardır. Fps türünde bc 2 tek geçerim. Ama maalesef meydan bunlar gibi eziklere kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KovenanT -- 21 Temmuz 2012; 3:44:50 >
  • Bende almayı düşünüyorum DH den oynayan varmı aramızda oynarız
  • Hala bc 2 oynayan var ve kolay kolay boşalcağını sanmıyorum sunucuların şahsen arada sıkılınca iyi geliyor
  • BC2 ciyiz biz :D
  • bfbc2
  • Ben oynuyorum, oynayan bir sürü türk oyuncuylada karşılaştım pişman olmazsın aldığına
  • BF 4 çıkana kadar almayı düşünüyorum DH'den oynayan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KovenanT

Gene haftasonu ve gene rezillik diz boyu. Ne hikmetse hep tanıdık nickli tipler 5dk`da fragin gözüne vuruyom. Önceden de dediğim gibi ezik server sahipleri gene kazanan takımlarda kümelenip keyiflerine bakıyorlar. Biraz önce Deutschland 2012 adlı serverda atacama desert mapinde defenderdım. Kendi base alanımda vss alıp uzak atış yapıyorum. (Hiçbir sniper tüfeğine 12x zoom almam) Bu serverın adminlerinde Piitii midir nedir kendi baseindeydi. Spotlayıp sonra uzak mesafeden bunu baseinde vurdum. 2dk sonra kickledi. Sebep olarak baserape yazıyor. (Muhtemelen başka sebep veremedi ezik yeteneksiz adam)

Şuna da inanıyorumki bu adamlar sırf "adminim. ezik kalmamalıyım. en iyi fragi en yüksek puanı almalıyım" diye arada çaktırmadan wall tarzı hile bile açıyorlardır. Fps türünde bc 2 tek geçerim. Ama maalesef meydan bunlar gibi eziklere kaldı.

aynen katılıyorum hocam.ezik beceriksiz adminler hazmedemiyorlar yenilmeyi kickliyorlar sebepsiz.yada kendinden iyi oynayan biri varsa hemen hileci damgasını vuruyorlar.adam kendinden iyi oynayan olamaz diye düşünüyor.

• Bu oyunda takım filan kurabiliyormuyuz klan gibi. Bende aldım bakalım gelir bir kaç güne. Kurunca nasıl oynanır nasıl klan kurulur öğrenirim buradan. Şimdiye kadar oynadığım tek online oyun sudden attack. Onun gibimi mantık olarak? Klanlar filan 8 vs 8 maçlar deathmatch, bomba kurma, touchdown filan ?
  • BC2 oynayan varsa beni oyunda eklesin beraber oynarız beyler

Oyundaki nickim:TheTurco

Genelde recon ve engineer oynuyorum
  • Oynamak isteyenler eklesinler thetrkygt belki görmüşsünüzdür ezik recon bu arada oyunda acayip ping oluyor bende oynanmıyor oyun neden olabilir bu?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.