BABDAN BİR ŞEY KALMADIYSA BEYİN CERRAHI OLSANIZ GENE BOŞ
-
-
100k TL bütün kulaklıklarımı satsam elime geçecek para.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
hocam hadi ozelde calısıp 150k alsın gene emek ve bılgı hıc bu kadar ucuz olmamıstı mırasa gore hıcbı donemde hemde cok degısık bır ulkede yasıyoruz.
_____________________________ -
Kentsel dönüşüme sokacağım dairemi. Girince ederi şu anki kurla 5-6 milyon lira. Ben 5-6 milyon lirayı bir ömür biriktiremem.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Kesinlikle katılıyorum ve fırsat buldukça çevremde bunu dile getiriyorum emeğin değeri bitti bu ülkede
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
hocam aklım almıyor cıddı fılan olmamalı bu ulke beyın cerrahı olsam 2-3ev değerın yok 20yıl calıssan belkı anca yanı cok sacma degıl mı ınsanlara bunun normal gelmesı beni cıldırtıyor.
Beyin cerrahı olan kişi dünyada istediği ülkeye gidebilir. Saçma sapan konuşmayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Evet kardeşim aynen öyle mesela benim banamın durumu iyi olmasa asla evim olmazdı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Cennet ucuz Cehennem lüzumsuz değil -
çok haklısın adeta metin 2 de hile açılan ya da pvpye dönen servera girmiş gibiyim, herşey çok hızlı senin biriktirebileceğinden fazla upscale oluyor. 5 10 yıl önce birşeyin kredisine girebilseydik böyle olmazdı.
_____________________________ Yeşili sevelim , doğuyu koruyalım. -
hocam bence bu surdurebılır bıse degıl umarım 5yıla fılan duzelır bu durum.
şu kovid bide savaştan kurtulsak buranın ekonomisi imfyle falan düzelebilir belki savaş genişlemezse
_____________________________ Yeşili sevelim , doğuyu koruyalım. -
hocam ben ıstanbulda okuyorum hangı sok markette calısıyorsunuz gıdıyım zıyaret edıyım saıt abımı
Sen üniyi bitirene kadar mı yani
Yoksulluk sınırı 31k olmuş
Orta kesim diye bir şey kalmadı artık hocam. Ya mülkün vardır ya da bir hiçsindir. Gayrimenkul inanılmaz değer kazandı son zamanda. Yurtdışında en azından arabayı falan çok kolay alıyorsun. Her şeyi geçtim bedelli için 100k bayılman gerekiyor var oğlu var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Şu an miras kalmadıysa ev araba alınamaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 'Cehennemin en karanlık yerleri,buhran zamanlarında tarafsız kalanlara ayrılmıştır. ' Dante - İlahi Komedya. -
o kadarda değil, beyin cerrahı 3 ameliyat yapsa bir daire alır
babasından bir şey kalmayan ailesi yoksul olan biri nasıl beyin cerrahı olacak ?
fakiriz ama salak değiliz !
hocam kamuda oyle olmuyor 80k fılan alıyorlar max 150k fılan kamuda ozelde tabi 1mılyon alan da var.
- küçük su birikintisine ne denir
- tasarım atölye isimleri
- japon balığı yenir mi
- discord açıldı
- 5g zararları
- dünyanın en büyük vinci
- sodyum iyon batarya
- kara cuma indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı