Şimdi Ara

Babayla İşçi Patron Olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler babam annemle ayrı ben ve babam aynı evde kalıyoruz dükkanımız var burda işçiyle aynı parayı alıyorum ygsye hazırlanıyorum yaşım 19 neyse böyle bana temizlik yaptırıyor özel ders aldığımda parasını benden kesiyor para istiyorum veriyor keserim senden günde 5er lira diye bugünde işler düşük bugün sana parayı yarım vereyimmi diyor işler düşük diye siz bana bu yaptıkları normalmi yoksa amacını çözemedim

Orijinalden alıntı: Çarizard

aman babanla çalışayım deme işci senden iyi iş cıkardıysa ezer seni para yarım yamalak verir başka yere gir daha az ezilirsin

aynen ama napacaksın bu kezde işimize niye sahip çıkmıyorsun diyor başlarım işinede gücünede özel bi ünide olsa gidecem bu sene

Hiçbir zaman hakettiğin maaşı alamazsın.

Fenerbahçe S.K
  • ne dukkani isletiyorsunuz. baban dogru diyor az versin iyi yapiyor burnun surtmeden hayati ogrenemezsin. para verdigine dua et.

bende suanda calisiyorum babam dukkan kiraladi musterisini toparlayabilirse yanina gececegim

karnımı doyuruyorum orda git gel yaparken 5-10 bişiler kazanıyorum
    Daha Fazla Göster
  • Ben babamın müdür olduğu yere girdim resmen ağzıma etti. Millet laf etmesin diye beni ezdıkce ezdi.
    tavsiyem Babayla ayni yerde calismayin ortam sikintili oluyor
  • pişman olursun
  • manisanın bir kasabasında büyüdüm.işimiz bağcılık.. yani üzüm işi.. ellerin patlayıncaya kadar kürekle iş yaparsın.. sabahlara kadar bağ sularsın.. yerde yatarsın.. sabahın 4 ünde uyanırsın.. omzuna 25 kiloluk beton direkleri alırsın.. çalışma saati diye birşey yoktur.. vs vs..
    sen ergensindir.. babanın dediği (ki derse) bu işin zorluğunu gör ki ona göre hayata tutun..

sonuç: anadolu lisesi, coğrafya bölümü, polislik..

zoru görmeden elindekinin değerini bilen sadece babadan, dededen zenginlerdir, ben bunu bilirim..
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.