Şimdi Ara

Babamın safra kesesinde taş çıktı [Acile kaldırdık]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 hafta önce şiddetli ağrılar yüzünden doktora gittiğinde öğrendik.Doktor çok iltihaplı o yüzden ameliyat edemeyiz iltihapın geçmesini beklemeliyiz demiş.Geçen hafta bir kez daha gitti doktora, doktor iltihapın 50 kat arttığını söylemiş.Yeni antibiyotikler yazmış işte.Bugün geldi babam eve çocuk gibi ne dese annem kızıyo.Ben de daha yanına bile gitmedim zaten.Sizce babama ve anneme karşı nasıl davranmalıyım?Ateşi çıkmış bir de 39 derece ve neden bilmiyorum ama hiç takmıyorum beni babamın hastalığı değil benim bu umursamazlığım mahvediyor

Edit:Bu konuyu açtıktan 2-3 dk sonra şiddetli ağrıları yüzünden ambulansla acile götürdüler bir iki serum vurup getirmişler annem hep ağlıyor anneannem teyzem filan hep dua okuyorlar internetten baktım o kadar da önemli bir hastalık değil yoksa önemli mi?
    Acaba kanser filan da benden mi saklıyorlar derslerimi etkilemesin diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-370EDDAE3 -- 9 Ocak 2014; 23:58:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benimde babam da safra taşı vardı, ağrılarla gittik hastaneye pankreas başında büyük bir kist çıktı. Whipple ameliyatı geçirdi 2 ayda ne olduğumuzu şaşırdık resmen, 20 kilo verdi, herşey başarılı geçtik şimdi patolojiyi bekliyoruz ama biraz kıl adam herşeyin kötüsünü düşünüyor, ameliyat dönemi sıkıntılı geçti o yüzden. Ters bişey söyleyemiyorsun tribe giriyor falan ama şu sıralar iyi genel olarak. Aynı umursamazlık bende de var, karakter olarak gamsız yapıdayım o yüzden hastalığıda çok umursamadım nedense istesemde umursayamadım yapım böyle, görevime düşeni yaptım ama. Aynı zamanda içe dönük bir yapım var üzülsem bile birine belli etmem.
  • DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt
    Görevimi yaptım derken teselli etmeyi mi kastettin
    Ben hiç konuşmuyorum konuşunca da tersliyor hiç konuşmamam daha iyi olur değil mi?
    Ayrıca Allah şifa versin hocam inşallah babanız en kısa zamanda tamamen iyileşir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teselli olsun, hastane işleriyle uğraşmak olsun vs. Bende çok laf yapmayı sevmem, fazla teselli etmedim ama gerektiği kadar ettim. İnsanlar yaşlanınca da ilgi bekliyor biraz.
  • Allah c.c yardimcisi olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun kardeşim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Prostat oldu: Erkekliği gitti
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.