Şimdi Ara

Babamın En Önemli Şeyini Elinden Aldılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hayatını kaybeden KHK'lı öğretmenin oğlu: "Babamın en önemli şeyini elinden aldılar"


    KHK mağduru öğretmen Eğitim Sen üyesi Atilla Yalçıntaş bu sabah Kuşadası'nda hayatını kaybetti.


    Babamın En Önemli Şeyini Elinden Aldılar


    Otuz yılı aşkın süredir öğretmenlik yapan Yalçıntaş, Kuşadası 7 Eylül İlkokulunda sınıf öğretmenliği yaparken 7 Şubat 2017 tarihinde çıkarılan 686 sayılı KHK ile işinden çıkarıldı. İki çocuk babası öğretmen, işinden çıkarıldıktan yaklaşık bir buçuk yıl sonra kolon kanserine yakalandı ve bir yıldan fazladır kanser tedavisi görüyordu.


    "KHK Onun Katili Oldu"

    Bir dönem aynı okulda birlikte çalışan arkadaşı, Atilla Yalçıntaş için "Bu durumu kendine yediremiyordu. Kanser tedavisi sürecinde iyice içine kapanmıştı. KHK, onun katili oldu" şeklinde konuştu.

    Emeklilik hakkı bulunmasına karşın geçtiğimiz Ocak ayına kadar emekli olmak için başvuru yapmadığı belirtilen Atilla Yalçıntaş'ın öğretmenlikten ihraç edilmiş olmayı gururuna yediremediği ve göreve dönmeyi beklediği öğrenildi. En son ailesinin ve çocuklarının ısrarıyla geçtiğimiz Ocak ayında emeklilik başvurusu yapmış olan Yalçıntaş'ın emeklilik işlemlerinin ise henüz sonuçlanmadığı bildirildi.


    "Babamın En Önemli Şeyini Elinden Aldılar"

    Eğitim Sen üyesi öğretmenin geride bıraktığı iki çocuğundan biri olan Diyar Yalçıntaş, babasının yaşadığı KHK mağduriyetiyle ilgili "mesleği babamın çok önem verdiği şeylerden biriydi. Babamın en önemli şeyini elinden aldılar" dedi.


    Kaynak ve Devamı: https://etelgraf.com/hayatini-kaybeden-khkli-ogretmenin-oglu-babamin-en-onemli-seyini-elinden-aldilar//








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.