Şimdi Ara

Babamdan para istemeye çekiniyorum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
2.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: salihfidann

quote:

Orijinalden alıntı: Dark1ALone

quote:

quote:

quote:

İlk mesajımda belirttim kendi çapımda web tasarım ve programlamayla ugraşıyorum. "hangi platformda(windows, android, ios, web..) harçlıgımı çıkarıcak kadar kazanabilrim tavsiyeleriniz neler". birinizde knuyu okuyup cevap verseydiniz mutlu olucaktım

r10.net üyeliği bul bi yerden ordan haftalık en kötü 45-50 lira kazanırsın eğer script yazacak derecede php biliyosan bi grafiker bulup ortak çalışma yapabilirsiniz bi scriptin 60 liradan gittiğini varsayarsak baya para kazanırsın özellikle kurumsal scriptler ve film dizi scriptleri çok talep görüyor

Saolun hocam fikirleriniz için :)
    grafikere ihtiyacım yok tek başıma halledebiliyorum allaha şükür. peki satışlar nasıl gerçekleştiriliyor?, dolandırılma ihtimali nedir dedigim gibi internetten daha önce ne alış veriş yaptım nede bir şey sattım

hocam script yaparsınız konusunu açarsınız tanıtırsınız demo felan koyarsınız almak isteyen ulaşır alır scriptleri domaine lisanslarsanz warez kullanımıda engellemiş olursunuz iş bankasından bi hesap açın ödemeleride oraya alırsınız iyi para var o işte özellikle wordpress temaları çok rağbet görüyor bi tema yapsan nerden baksan 450-500 lira kazandırır sana

saolun hocam terardan. r10.net hesabı bulmakta çok zor.

hocam valla bende varda ben kullanıyorum ya bi yerden bulsanız iyi olur :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İlk mesajımda belirttim kendi çapımda web tasarım ve programlamayla ugraşıyorum. "hangi platformda(windows, android, ios, web..) harçlıgımı çıkarıcak kadar kazanabilrim tavsiyeleriniz neler". birinizde knuyu okuyup cevap verseydiniz mutlu olucaktım

r10.net üyeliği bul bi yerden ordan haftalık en kötü 45-50 lira kazanırsın eğer script yazacak derecede php biliyosan bi grafiker bulup ortak çalışma yapabilirsiniz bi scriptin 60 liradan gittiğini varsayarsak baya para kazanırsın özellikle kurumsal scriptler ve film dizi scriptleri çok talep görüyor

Saolun hocam fikirleriniz için :)
    grafikere ihtiyacım yok tek başıma halledebiliyorum allaha şükür. peki satışlar nasıl gerçekleştiriliyor?, dolandırılma ihtimali nedir dedigim gibi internetten daha önce ne alış veriş yaptım nede bir şey sattım

hocam script yaparsınız konusunu açarsınız tanıtırsınız demo felan koyarsınız almak isteyen ulaşır alır scriptleri domaine lisanslarsanz warez kullanımıda engellemiş olursunuz iş bankasından bi hesap açın ödemeleride oraya alırsınız iyi para var o işte özellikle wordpress temaları çok rağbet görüyor bi tema yapsan nerden baksan 450-500 lira kazandırır sana

saolun hocam terardan. r10.net hesabı bulmakta çok zor.

hocam valla bende varda ben kullanıyorum ya bi yerden bulsanız iyi olur :)

bakıcaz artık hocam çaresine :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Unpredictable72

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karamurat_670

ben 22 yaşımdayım babamdan istiyom :D kendi verio gerçi...

Hocam parası olur, olmaaz çekiniyorum ne yapayım :)

Dersaneye giderken erken çık nere gidiyosun bu kadar erken dediklerinde yürüyerek gidicem dersaneye de neden yürüyerek gidiyosun dediklerinde başını yere eğerek gözünde yaşlar akıtarak param yokki benimde.Evi arabayı üstüne yapmazlarsa bişe bilmiyom.

Babamdan para istemeye çekiniyorum

• Maddi durum iyi mi? 19 yaşında 20 lira yetmez tabi hocam.

Eğer maddi durumunuz orta düzeyde ise, daha fazla isteyin yetmiyorsa isteyeceksin mecbur.

Yada iş bul çalış.
  • Baban gidis donus parani bilmior mu? Bide geri kalan parati naapiosun bn yemegimi ve suyumu ewden goturuodum baya karlì oluodu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -N4N0

Maddi durum iyi mi? 19 yaşında 20 lira yetmez tabi hocam.

Eğer maddi durumunuz orta düzeyde ise, daha fazla isteyin yetmiyorsa isteyeceksin mecbur.

Yada iş bul çalış.

orta düzey ama iste iste bir yere kadar yani hocam. lise 4. sınıfım okuyorum yani.
  • Babaların hakları ödenemez yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jjigsaw

Baban gidis donus parani bilmior mu? Bide geri kalan parati naapiosun bn yemegimi ve suyumu ewden goturuodum baya karlì oluodu

biliyor hocam. yemek su evden ekstra şeyler için 6liram kalıyor onada yemek alıyorum. evden 1 tam ekmek götürüyorum okula(şaka değil) ama doymuyorum, zayıfım kiloda alamıyorum zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farego

Babaların hakları ödenemez yaa

aynen öyle
  • Winat 9 appdog ayda 60 tl falan geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: omer_Faruk.

Winat 9 appdog ayda 60 tl falan geliyor

telefonumun işletim sistemi java malesef
  • iddaa oyna diycem de paran risk edilmez hafta sonlari caycilik falan yapabilirsin ben yapiyordum gunluğu 20 liradan 40 lirayla gul gibi gecinirsin

• iste kardeş ne çekiniyorsun ilerde sende köpek gibi çalışıp ona bakıcaksın benm gibi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakanDikmen41

iddaa oyna diycem de paran risk edilmez hafta sonlari caycilik falan yapabilirsin ben yapiyordum gunluğu 20 liradan 40 lirayla gul gibi gecinirsin

hafta sonu dersaneye gidiyorum hocam. hafta sonu çalışabilecek olsam hafta sonu günlüğü 30 lira veren lokanta var orada çalışırdım
  • Şunun farkına var, o para zaten senin.

• ben hayatımda hiç para istemedim babamdan haftalarca vermediği olurdu tutumlu biri olduğum için bayramlarda verdiği harçlıkları biriktirirdim hep 17 yaşımdayım artık çalıştığım için eskide kaldı tabi
  • istemek zorundasın başka çaren yok bu arada meraktan soruyorum 1 ekmek ile ne yapıyorsun okulda
  • quote:

Orijinalden alıntı: xD 3d 5d

istemek zorundasın başka çaren yok bu arada meraktan soruyorum 1 ekmek ile ne yapıyorsun okulda

bütün olarak değil tabi iki parça olarak götürüyorum ve onu yiyorum.
  • HTML, CSS ve az biraz php biliyorsan wordpress tema yap sat. İyi para var.
    İlla r10.net üyeliğin olmasına gerek yok. Diğer webmaster forumlarına da bakabilirsin. Misal ben wmaracinda takılıyorum.
    Makale yazıp satabilirsin boş vaktin varsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

HTML, CSS ve az biraz php biliyorsan wordpress tema yap sat. İyi para var.
    İlla r10.net üyeliğin olmasına gerek yok. Diğer webmaster forumlarına da bakabilirsin. Misal ben wmaracinda takılıyorum.
    Makale yazıp satabilirsin boş vaktin varsa.

saolun hocam, referans isteyen alıcılar var alış-satış sistemi nasıl işliyor kısaca bilgilendirirseniz sevinirim

edit:

"WM Aracına hotmail, gmail vb ücretsiz mail sağlayıcılarının hesapları ile kayıt olamazsınız. WM Aracına sadece kendi sitenize ait bir e-posta hesabı ile kayıt olabilirsiniz. (Örn: info@siteniz.com)"

bu sorunun giderilmesi için illa domainmi satın almak gerekli? bilinmeyen bir mail sitesinden alsam sorun olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi degisikadam -- 2 Nisan 2013; 19:40:04 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.