Şimdi Ara

Babamdan para istemeye çekiniyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
2.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: salihfidann

quote:

Orijinalden alıntı: plusnettr

Böbreklerin durumu nasıl ?

İyiler, selamları var

Aleyküm Selam,
    Anladığım kadarıyla şu anda hala okumaya devam ediyorsunuz. Bu durumda tam zamanlı bir işte çalışmanız mümkün değil. İlgi alanınıza yönelik okul sonrası çalışma yaparak gelir elde etmeniz mümkün.
    Aileye yük olduğunuzu düşünmüyorsanız ve maddi durumları iyi ise babanızdan para istemeniz gayet normal. Onlarda sizin belli bir yere gelmeniz için destek olacaklardır. 25-30 yaşına gelip hala ailesinden para isteyenler var.

Şu anda birikim yaptığım için düzenli bir gelirim olmasına rağmen ailem ile beraber yaşadığımdan dolayı babam bana hala paran var mı? Lazım mı diye sorar. Çekinmenize gerek yok bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşım yol parasından kıssana biraz çok mu uzak ev?Ayrıca nereye gidiyorsun bu kadar 5 günde 14 tl tutuyor?10 tl tutsa tamamda 14 çok değil mi?
  • Hocam keşke konu dışı özel bölümüne açsaydın konuyu, orda böyle veletlere denk gelmezsin. Valla para kazancak bir yol bilmiyorum öyle ama baban sonuçta senin bu durumda olmanı ister mi? Onun kanından canından birisin, konuşmaktan çekinmemelisin bence. Ha bende de var bu durum, para istemeye çekinirim, lise son sınıfım. Ama Allah'a şükür öyle çok gezen tozan biri değilim ve haftalık verdiği para yetiyor bana. Sen bilirsin ama bence samimi bir şekilde, babanı kırmadan durumu anlatman lazım.
  • quote:

quote:

quote:

Böbreklerin durumu nasıl ?

İyiler, selamları var

Aleyküm Selam,
    Anladığım kadarıyla şu anda hala okumaya devam ediyorsunuz. Bu durumda tam zamanlı bir işte çalışmanız mümkün değil. İlgi alanınıza yönelik okul sonrası çalışma yaparak gelir elde etmeniz mümkün.
    Aileye yük olduğunuzu düşünmüyorsanız ve maddi durumları iyi ise babanızdan para istemeniz gayet normal. Onlarda sizin belli bir yere gelmeniz için destek olacaklardır. 25-30 yaşına gelip hala ailesinden para isteyenler var.

Şu anda birikim yaptığım için düzenli bir gelirim olmasına rağmen ailem ile beraber yaşadığımdan dolayı babam bana hala paran var mı? Lazım mı diye sorar. Çekinmenize gerek yok bence

Hocam yazdıklarınız için saolunda sizde tam okumamışsınız konuyu, fazla uzunda degil niye kimse takıpta okumuyor anlamış degilim?

• Sabah baban işe gidiyorsa onun mutlaka göreceği bir yere bir not bırak.Şu şu sebeple şu kadar paraya ihtiyacım var sevgiler öpücükler vs vs diye. Hoşuna gidebilir onun :)

Ben öyle yapıyordum eskiden
  • İlk mesajımda belirttim kendi çapımda web tasarım ve programlamayla ugraşıyorum. "hangi platformda(windows, android, ios, web..) harçlıgımı çıkarıcak kadar kazanabilrim tavsiyeleriniz neler". birinizde knuyu okuyup cevap verseydiniz mutlu olucaktım

• Belkide herkes okuyor ama kimse o ikinci seçeneğe değer vermiyordur.Çünkü web den para kazanman için kendi çapında uğraşman yetmez bir farklılık yapman lazım.O da zor bu koşullarda.İnternetten para kazanmak o kadar kolay değil.En azından benim gördüğüm ,o yüzden herkes babana yoğunlaşmış durumda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yahama1100yzf -- 2 Nisan 2013; 13:58:23 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karamurat_670

quote:

quote:

ben 22 yaşımdayım babamdan istiyom :D kendi verio gerçi...

Hocam parası olur, olmaaz çekiniyorum ne yapayım :)

utanma o senin baban kibarca git söyle...
    bişi demez. ama tabi babanın huyu sen bilirsin

İstersem veriyor tabi ama zor durumda bırakmakta istemiyorum çünkü çok nadir cebinde para olmuyor son parasını bana verdigi zamanları biliyorum 3 kardeşiz ablam üniversite okuyor şehir dışında falan

Aynı durumdayız sen en azından üniversiteye gidiyormuşsun ben 2 senedir dersaneye gidiyorum bi baltaya sap olamadıgım için isteyemiyorum bende. Çalışamıyorsunda zaman yok çok sikintılı bi durum

• quote:

Orijinalden alıntı: yahama1100yzf

Belkide herkes okuyor ama kimse o ikinci seçeneğe değer vermiyordur.Çünkü web den para kazanman için kendi çapında uğraşman yetmez bir farklılık yapman lazım.O da zor bu koşullarda.İnternetten para kazanmak o kadar kolay değil.En azından benim gördüğüm ,o yüzden herkes babana yoğunlaşmış durumda :)

Aklimda var bir sürü proje sadece platform konusunda görüş istedim neden görmezden gelindi anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Spunch1212

quote:

quote:

quote:

quote:

İstersem veriyor tabi ama zor durumda bırakmakta istemiyorum çünkü çok nadir cebinde para olmuyor son parasını bana verdigi zamanları biliyorum 3 kardeşiz ablam üniversite okuyor şehir dışında falan

Aynı durumdayız sen en azından üniversiteye gidiyormuşsun ben 2 senedir dersaneye gidiyorum bi baltaya sap olamadıgım için isteyemiyorum bende. Çalışamıyorsunda zaman yok çok sikintılı bi durum

Lise 4 e gidiyorum hocam, allah sana kolaylık versin

• quote:

Orijinalden alıntı: onurnefer

Arkadaşım yol parasından kıssana biraz çok mu uzak ev?Ayrıca nereye gidiyorsun bu kadar 5 günde 14 tl tutuyor?10 tl tutsa tamamda 14 çok değil mi?

Evet uzak + haftasonu dersaneye gidiyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Spunch1212

quote:

quote:

quote:

quote:

Lise 4 e gidiyorum hocam, allah sana kolaylık versin

Sağolasın. Ben üniversiteyi nerden çıkarttıysam Lisede okuyosan istemelisin bence mezun oldugun zaman para istemek daha sıkıntılı oluyor.

• Cevaplarinız için saolun, samimiyetinize hayran kaldım

• böbreklere 50.000 veririm bana ulaş
  • 19 yaşındaki adama haftalık 20 de verilmez ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShReK '

19 yaşındaki adama haftalık 20 de verilmez ki

İdare etmeye çalışıyorum hocam, pekte ellerinde olan bir durum degil açıkçası

• Hocam yokmu oynadığınız bir oyun ? Oynadığınız oyunun hesabını satabilirsiniz ?Web programlama biliyorsunuz.Scriptler yazıp script sitelerinde satabilirsiniz.
  • Ben amcamdan isterken saka yollu istiyorum

Misal ; amca ekonomik yonden cokusteyim veya sinek avliyorum gibi
    Ama babama pat diye söylerim hiç param kalmadı versene diye

• quote:

Orijinalden alıntı: ard26tr

Hocam yokmu oynadığınız bir oyun ? Oynadığınız oyunun hesabını satabilirsiniz ?Web programlama biliyorsunuz.Scriptler yazıp script sitelerinde satabilirsiniz.

Bilgisayarda tek ve hala arada oynadığım oyun cs 1.6 . bu yaşıma dek hep yazılım ile ugraştım. satarım ama piyasayı bilmiyorum hadi sattım parayı nasıl alıcam güven olucak mı, script satabilecegim güvenilir sitelerin linklerini verebilir misin. internetten ticaret hakkında hiç bir tecrübem yok malesef

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ard26tr

Hocam yokmu oynadığınız bir oyun ? Oynadığınız oyunun hesabını satabilirsiniz ?Web programlama biliyorsunuz.Scriptler yazıp script sitelerinde satabilirsiniz.

Bilgisayarda tek ve hala arada oynadığım oyun cs 1.6 . bu yaşıma dek hep yazılım ile ugraştım. satarım ama piyasayı bilmiyorum hadi sattım parayı nasıl alıcam güven olucak mı, script satabilecegim güvenilir sitelerin linklerini verebilir misin. internetten ticaret hakkında hiç bir tecrübem yok malesef

Mesela scripti.org var.Script yazdır bölümüde var.İletişim bölümünden site sahibiyle iletişime geçin.Yazdığınız scriptlere Copyright koyun eğer paranızı yollamamışlarsa dava açarabilirsiniz.

edit:Hocam bildiğiniz web programlama dilleri nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merle Dixon -- 2 Nisan 2013; 14:45:39 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.