Şimdi Ara

Babamdan para istemeye çekiniyorum (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
2.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: plusnettr

Böbreklerin durumu nasıl ?

• Ben aylık 40 lira alıyorum . Yaş 17.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende aynı durumdayım bana aylık 150 lira veriyo.ben para istemiyorum istemem de öküz degil ya paranın bana yetmedıgını biliyor demekki vermek istemiyo

Yazın biriktirdigim parayı harcıyorum ben
    Mezun olarak dershaneye gıdıyorum
    Cumartesi pazar pazartesi zamanım kalıyo kafede 6 saati 20 liradan çalışıyorum 60 lirada öyle geliyo yetiyo bana.sanada öneririm,programcılık falan demişsin ama o işlerden pek anlamam bildigim yolu önereyim sıkma canını dünyanın hiç bi yerinde adalet yok

• haftalık 20 lira nedir kardeşim.19 yaşında adama 20 lira verilir mi. ya adamın hiç parası yok yada düşüncesiz. hiç mi sinemaya hiç mi bi cafe de oturup çay içmezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: salihfidann

quote:

Orijinalden alıntı: Püskevitcanavarı

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Püskevitcanavarı

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emirhanarda93

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emirhanarda93

Parayla tasarım yaparsın. Benimde çok video editlediğim olmuştur. Arkadaşım arada bir şöyle der "Kanka benim filmi güzel bir editlermisin loa böyle yüklersem pek güzel olmaz şöyle yap böyle yap he böyle iyi... BLA BLA" Sonra bana PayPal'dan veya kredi kartından gelir 2 TL falan verir çok fazla almıyorum para çünkü bu kazıkçılık olur ve kimse sana tasarım yaptırmaz. Veya git bedava sitem'den site kur, reklam verin diye bir sayfa oluştur başvuru yapsınlar sende reklam yaparak para kazanırsın. Kredi kartın falan yoksa gidip isteyeceksin biraz korkularını yen. Ben daha küçükken teyzeme "teyze" diyemezdim. Şimdi ise "teyze" diye bağırıyorum. Bir istemeye çalış sonra alışırsın

korku falan yok hocam siz olayı yanlış anlamışsınız. kredi kartım yok ama banka hesabım var para aktarma işlemlerini buradan hallediyorum. paypal hesabımda mevcut.

korku derken çekinmek demek istemiştim ama.

adamın parası vardır yoktur ondan çekiniyorum eskiden isterdim ama bir yere kadar yani.

Merhabalar ;
    Yakında bir blog açıcam ordan sana bir domain veririm onla o forumlara kayıt olabilirsin .http://wmaraci.com/ Çok samimi bir ortamdır orda her türlü desteği bulabilirsin.Para kazanmak istersen her türlü kazanabilirsin ya . Mesela bir blog açarsın blogspot bile olabilir ordan programlama notlarını paylaşırsın bir süre sonrada reklam alırsın.

Hiç olmadı alanlarında makaleler hazırlayıp satabilirsin . Piyasayı bilmiyorum ama mesela günde 1 makale yazsan bunları 3 tl civarı satsan hafta sonu haftalık 15 TL cepte . Ve yani ilk zamanlar için senin için çok iyi olabilir. Ama önce kendine bir İşbankası ilk imza hesabı aç (18 yaşından küçükler için bir banka hesabı ilk imza hesabı , annenle gidip bir imza atmanız yeterli oluyor , havale yapabiliyorsunuz. İnternet bankacılığıda var . ) .

çok saolun hocam domainim olmadığı için haliyle kayıtta olamıyordum. blogum var bir tane video paylaşıyorum adsenseden reklamda koydum ancak günlük hiti şuan 100 geçmiyor(300 olduğu günler vs var) daha $1.26 oldu hesabımda. makale, yazılım vs. nereden nasıl satacağımı bilmiyordum wmaracindan satın alındıklarını gördüm. cevap veren herkese teşekkür ederim.

bu arada yaş 19a dayandı hocam yapıkredi vadesiz hesabım var iş görür mü yoksa iş bankasındanda açayım mı bir hesap?

Yok yok yaş 18 den küçükse bir tek o tür bir şekilde para alınabilir diye onu tavsiye ettim . Eğer domain istersen bunu alıntılayıp cevaplarsan sana siteyi açınca gönderirim mail adresini şifresiyle.

isterim hocam ileride kendi adıma domain almayı planlıyorum en azından onu alana kadar idare ederim. blog ne ile alakalı olacak acaba?

YOUTUBE adsense bunu araştır en çabuk ve çok para kazanma yöntemidir.Sexy,earn money vs diye videolar eklersen hitin daha çok artar.İleriye yönelik para kazanmak için ne yapmalıyım dersen de aşağıdaki ilanı incele

http://www.kariyer.net/is-ilani/general-electric/eid-aviation-engineering-intern-is-ilani/972137/?tmpsno=1

İstenilen şartlara bakman yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 2 Nisan 2013; 22:48:08 >

• quote:

Babam saolsun haftalık 20lira verir zaten ama 14lirası yol param, yetmiyor hocam yaşım oldu 19 para istemeyede çekiniyorum. Yazılım geliştirme, web tasarımla ilgili 5-6 yıllık bi geçmişim var. sizce hangi yazılım platformundan harçlığımı çıkartıcak kadar para kazanabilirim hiç bir fikrim yok degerli tavsiyelerinizi bekliyorum

kardeşim lise öğrencisisin sonuçta öğrencisin evde boş boş yatan işsiz değilsin. yetmediğini babanla konuşabilirsin maddi durumu nasıl bilmiyorum ama 20 tl nin yanına 20 tl daha verse kimseyi fazla zorlayacağını düşünmüyorum.. nerelere ne paralar harcanıyor... konuş babanla... ayrıca okul saatlerini bilmiyorum ama bulunduğun ile ilçeye göre partime işler yapabilirsin.. eğer web tasarımın iyi ise web siteleride tasarlayıp para kazanabilrsin ama milletin senin web site tasarlayabildiğinden haberi olmalı...

• quote:

Orijinalden alıntı: Rocqo

haftalık 20 lira nedir kardeşim.19 yaşında adama 20 lira verilir mi. ya adamın hiç parası yok yada düşüncesiz. hiç mi sinemaya hiç mi bi cafe de oturup çay içmezsin.

Kızlar saolsun ödetiyorum arada çekinmeden ama her zaman olmaz insaflıyız bizde. canımın çektiği bi kaç bir şey için 6 liram kalıyor. sıkıntı burada zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Elektrox

quote:

Babam saolsun haftalık 20lira verir zaten ama 14lirası yol param, yetmiyor hocam yaşım oldu 19 para istemeyede çekiniyorum. Yazılım geliştirme, web tasarımla ilgili 5-6 yıllık bi geçmişim var. sizce hangi yazılım platformundan harçlığımı çıkartıcak kadar para kazanabilirim hiç bir fikrim yok degerli tavsiyelerinizi bekliyorum

kardeşim lise öğrencisisin sonuçta öğrencisin evde boş boş yatan işsiz değilsin. yetmediğini babanla konuşabilirsin maddi durumu nasıl bilmiyorum ama 20 tl nin yanına 20 tl daha verse kimseyi fazla zorlayacağını düşünmüyorum.. nerelere ne paralar harcanıyor... konuş babanla... ayrıca okul saatlerini bilmiyorum ama bulunduğun ile ilçeye göre partime işler yapabilirsin.. eğer web tasarımın iyi ise web siteleride tasarlayıp para kazanabilrsin ama milletin senin web site tasarlayabildiğinden haberi olmalı...

Bir kaç popüler iş bulma sitesine ilan verdim + ilan yapanlara teklifte bulundum geri dönüş olmadı ben nasıl bulucam müşteri, makale yazarak para kazanmayı deniycem birde

• quote:

quote:

haftalık 20 lira nedir kardeşim.19 yaşında adama 20 lira verilir mi. ya adamın hiç parası yok yada düşüncesiz. hiç mi sinemaya hiç mi bi cafe de oturup çay içmezsin.

Kızlar saolsun ödetiyorum arada çekinmeden ama her zaman olmaz insaflıyız bizde. canımın çektiği bi kaç bir şey için 6 liram kalıyor. sıkıntı burada zaten

Hocam web tasarim yap , yakinda pc ci varsa ciraklik yap telefon destekliyosa winat9 kur ( ayda 9-10 lira geliyor) yanina tapporo kur ( aylik 5-10$ geliyor). Pc cide felanda calistin mi is kebap.

• quote:

Orijinalden alıntı: sixpacksizadam

quote:

quote:

Hocam web tasarim yap , yakinda pc ci varsa ciraklik yap telefon destekliyosa winat9 kur ( ayda 9-10 lira geliyor) yanina tapporo kur ( aylik 5-10$ geliyor). Pc cide felanda calistin mi is kebap.

saolun hocam cevap için, ben herkesin dedgini degerlendiriyorum uygun bir şeylere yogunlaşıcam

• Hiç utanma valla dostum, çocuğu yapmasını bildiyse bakmasını da bilsin.
  • quote:

durumunu anlıyorum aynı zorlukları bende yaşadım bence babandan çekinmene gerek yok rahatça konuşabilirsin ama çekiniyorsan 2 ay daha sabret lysye kas yazın işe girip paranı kazanırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: plusnettr

Böbreklerin durumu nasıl ?

süper :))
  • quote:

şimdi hocam allah kolaylık versin diyim öncelikle sonrasında internetinde sınır hız problemin yoksa kendi çapında upload yapmaya başla sitelere ( bu çok kazandırmaz diyosan) tanıdığa sağa sola ucuz yollu internet sitesi tasarlıcaksın (böyle bir ortamımda yok diyosan) kafayı kırcaksın android için aplikeyşın yapıcaksın sağdan soldan satabildiğin kadar satacaksın ( zamanında bu tür işlere günlük 14-15 saatimi harcıyodum aylık 400-500 dolar kazanıyodum....)

• quote:

Orijinalden alıntı: jeofizikmühendisi

quote:

şimdi hocam allah kolaylık versin diyim öncelikle sonrasında internetinde sınır hız problemin yoksa kendi çapında upload yapmaya başla sitelere ( bu çok kazandırmaz diyosan) tanıdığa sağa sola ucuz yollu internet sitesi tasarlıcaksın (böyle bir ortamımda yok diyosan) kafayı kırcaksın android için aplikeyşın yapıcaksın sağdan soldan satabildiğin kadar satacaksın ( zamanında bu tür işlere günlük 14-15 saatimi harcıyodum aylık 400-500 dolar kazanıyodum....)

Makale yazmak dışında ek olarak android ile de ilgilenmeye başlayacaktım kitap almayı düşünüyorum ama internette sıfırdan başlayan biri için rehber bulamadım, önerebileceginiz site var mı? Yoksa kitap almak en mantıklisı mı?

• quote:

quote:

quote:

Makale yazmak dışında ek olarak android ile de ilgilenmeye başlayacaktım kitap almayı düşünüyorum ama internette sıfırdan başlayan biri için rehber bulamadım, önerebileceginiz site var mı? Yoksa kitap almak en mantıklisı mı?

Benim için internet başında en rahat çalışma yolu yazılı bir kaynak üzerine internetten öğrendiklerimi not almaktır. Ama sana bi kardeş tavsiyesi eğer başarılı bir öğrenciysen ( başarı görecelidir) önce bir üniversiteye kapağı at emin ol zaten 1. yıl yatacaksın bunları yapmak için çok zamanın olacak.ben üniversite 1.2 sınıfta pc başında 27 saat zaman geçirdiğimi hatırlarım(paramıda kazanıyodum ama snn gibi zor bir durumum olmadı )

• androidde 1tlye yap bir program. 1ooo kişi indirse 1ooo TL. Yapılan osuruk programı bile 1tl ediyorsa adam gibi bir şey yapsan iyi para eder satarsın da. Ama yazılım konusu geniştir bildiğin programlama dilleri önemli tabii. Java programlama dili biliyorum Oracle DB kullanıyorum ayrıca mysql de biliyorum
  • Ben lise hayatim boyunca haftada tek 10 lira alirdim. Lisede ne kafeye gittin ne sinemaya. Ev okul gittik geldik. Simdi universite okuyorum ailemin yaninda aldigim aylik 150 tl. Gunluk 5 lira. Zaten bi doner yiyorsun 3 lirasi gidiyor. Seni iyi anliyorum ama olmayincada olmuyor iste

• quote:

quote:

quote:

quote:

Benim için internet başında en rahat çalışma yolu yazılı bir kaynak üzerine internetten öğrendiklerimi not almaktır. Ama sana bi kardeş tavsiyesi eğer başarılı bir öğrenciysen ( başarı görecelidir) önce bir üniversiteye kapağı at emin ol zaten 1. yıl yatacaksın bunları yapmak için çok zamanın olacak.ben üniversite 1.2 sınıfta pc başında 27 saat zaman geçirdiğimi hatırlarım(paramıda kazanıyodum ama snn gibi zor bir durumum olmadı )

haklısınız hocamda boş vakitlerim çok benim degerlendirmek gerekir, ders çalışmaya başladıgımda sıkılıyorum, bu zamana kadar ögrendiklerimi internetten ögrendim ancak android için kapsamlı bir kaynak bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: jr.Steve

Ben lise hayatim boyunca haftada tek 10 lira alirdim. Lisede ne kafeye gittin ne sinemaya. Ev okul gittik geldik. Simdi universite okuyorum ailemin yaninda aldigim aylik 150 tl. Gunluk 5 lira. Zaten bi doner yiyorsun 3 lirasi gidiyor. Seni iyi anliyorum ama olmayincada olmuyor iste

olmayınca olmuyor demek yanlış bence hocam mücadele etmek lazim

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.