Şimdi Ara

Babamdan para istemeye çekiniyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
2.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okuduğun sürece para isteyebilirsin babandan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ard26tr

quote:

Orijinalden alıntı: salihfidann

quote:

Hocam yokmu oynadığınız bir oyun ? Oynadığınız oyunun hesabını satabilirsiniz ?Web programlama biliyorsunuz.Scriptler yazıp script sitelerinde satabilirsiniz.

Bilgisayarda tek ve hala arada oynadığım oyun cs 1.6 . bu yaşıma dek hep yazılım ile ugraştım. satarım ama piyasayı bilmiyorum hadi sattım parayı nasıl alıcam güven olucak mı, script satabilecegim güvenilir sitelerin linklerini verebilir misin. internetten ticaret hakkında hiç bir tecrübem yok malesef

Mesela scripti.org var.Script yazdır bölümüde var.İletişim bölümünden site sahibiyle iletişime geçin.Yazdığınız scriptlere Copyright koyun eğer paranızı yollamamışlarsa dava açarabilirsiniz.

edit:Hocam bildiğiniz web programlama dilleri nedir?

Eyvallah hocam saolun. web programlama olarak son 2 aydır php dilinde geliştiriyorum kendimi ortalama bir bilgiye sahibim, şuana kadar sıfırdan php arkadaşlık sitesi yaptım local hostta şuan, ama dersler vs ilgilenemedim çok kafa yormak gerekli. tekrar saolun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• annene söyle annen de babana söylesin şahsen ben öyle yapıyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam yokmu oynadığınız bir oyun ? Oynadığınız oyunun hesabını satabilirsiniz ?Web programlama biliyorsunuz.Scriptler yazıp script sitelerinde satabilirsiniz.

Bilgisayarda tek ve hala arada oynadığım oyun cs 1.6 . bu yaşıma dek hep yazılım ile ugraştım. satarım ama piyasayı bilmiyorum hadi sattım parayı nasıl alıcam güven olucak mı, script satabilecegim güvenilir sitelerin linklerini verebilir misin. internetten ticaret hakkında hiç bir tecrübem yok malesef

Mesela scripti.org var.Script yazdır bölümüde var.İletişim bölümünden site sahibiyle iletişime geçin.Yazdığınız scriptlere Copyright koyun eğer paranızı yollamamışlarsa dava açarabilirsiniz.

edit:Hocam bildiğiniz web programlama dilleri nedir?

Eyvallah hocam saolun. web programlama olarak son 2 aydır php dilinde geliştiriyorum kendimi ortalama bir bilgiye sahibim, şuana kadar sıfırdan php arkadaşlık sitesi yaptım local hostta şuan, ama dersler vs ilgilenemedim çok kafa yormak gerekli. tekrar saolun hocam

Önemli değil.Bilgin varsa mutlaka yararlanmalısın.

• günde 1 lira mı harcıyon kardeş
  • Lan oglum buraya ne konu aciyon. Bende para cok. Herzaman ruslar yiyecek diye bir kayda yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ShReK '

19 yaşındaki adama haftalık 20 de verilmez ki

İdare etmeye çalışıyorum hocam, pekte ellerinde olan bir durum degil açıkçası

İdarede edemezsin. İş bulman şart. 14 tl yol parası diyosun 6 Tl yene yapabilirsin ki ?
  • yaş 20.benim ayda 20 tl anca geçiyor elime ben ne yapayım çalışayım diyorumda nerde çalışacagım. borç var isteyemiyorumda istesemde yok zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoRe`i -- 2 Nisan 2013; 16:19:13 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tuuurker

Maddi durumunuz nasıl ?
    Not:Gazeteye sar

Maddi yönden pek sıkıntımız yok allaha şükür ama dediğim gibi para isteyemiyorum aldığım harçlıkta yetmiyor desem yalan olmaz

Yetmiyorsa harçlığını 15 lira yap. Yine yetmezse 10 liraya indir (Kesin çözüm)
  • quote:

quote:

quote:

19 yaşındaki adama haftalık 20 de verilmez ki

İdare etmeye çalışıyorum hocam, pekte ellerinde olan bir durum degil açıkçası

İdarede edemezsin. İş bulman şart. 14 tl yol parası diyosun 6 Tl yene yapabilirsin ki ?

okuyorum hocam yoksa çalışırdım tabi

• 18 yaşındayım 2 senedir babamdan para almıyorum ayrıca okuyorum hatta benden para alıyor soyuluyorum arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoRe`i

yaş 20.benim ayda 20 tl anca geçiyor elime ben ne yapayım çalışayım diyorumda nerde çalışacagım. borç var isteyemiyorumda istesemde yok zaten.

senin durumun daha kötüymüş hocam benim çalışmaya imkanim yok ama okul, dersane bi yandan dersler, lys bi yandan

• quote:

İlk mesajımda belirttim kendi çapımda web tasarım ve programlamayla ugraşıyorum. "hangi platformda(windows, android, ios, web..) harçlıgımı çıkarıcak kadar kazanabilrim tavsiyeleriniz neler". birinizde knuyu okuyup cevap verseydiniz mutlu olucaktım

r10.net üyeliği bul bi yerden ordan haftalık en kötü 45-50 lira kazanırsın eğer script yazacak derecede php biliyosan bi grafiker bulup ortak çalışma yapabilirsiniz bi scriptin 60 liradan gittiğini varsayarsak baya para kazanırsın özellikle kurumsal scriptler ve film dizi scriptleri çok talep görüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Unpredictable72

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karamurat_670

ben 22 yaşımdayım babamdan istiyom :D kendi verio gerçi...

Hocam parası olur, olmaaz çekiniyorum ne yapayım :)

Dersaneye giderken erken çık nere gidiyosun bu kadar erken dediklerinde yürüyerek gidicem dersaneye de neden yürüyerek gidiyosun dediklerinde başını yere eğerek gözünde yaşlar akıtarak param yokki benimde.Evi arabayı üstüne yapmazlarsa bişe bilmiyom.

Babamdan para istemeye çekiniyorum

çayı püskürttüm işyerinde herkes bana baktı nerden buluyorsunuz bu ince esprileri

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark1ALone

quote:

İlk mesajımda belirttim kendi çapımda web tasarım ve programlamayla ugraşıyorum. "hangi platformda(windows, android, ios, web..) harçlıgımı çıkarıcak kadar kazanabilrim tavsiyeleriniz neler". birinizde knuyu okuyup cevap verseydiniz mutlu olucaktım

r10.net üyeliği bul bi yerden ordan haftalık en kötü 45-50 lira kazanırsın eğer script yazacak derecede php biliyosan bi grafiker bulup ortak çalışma yapabilirsiniz bi scriptin 60 liradan gittiğini varsayarsak baya para kazanırsın özellikle kurumsal scriptler ve film dizi scriptleri çok talep görüyor

Saolun hocam fikirleriniz için :)
    grafikere ihtiyacım yok tek başıma halledebiliyorum allaha şükür. peki satışlar nasıl gerçekleştiriliyor?, dolandırılma ihtimali nedir dedigim gibi internetten daha önce ne alış veriş yaptım nede bir şey sattım

•  Babamdan para istemeye çekiniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackOak

Babamdan para istemeye çekiniyorum

Her konuma koymayın şunu ya. hayır elinize ne geçiyor anlamadım?

• quote:

quote:

quote:

grafikere ihtiyacım yok tek başıma halledebiliyorum allaha şükür. peki satışlar nasıl gerçekleştiriliyor?, dolandırılma ihtimali nedir dedigim gibi internetten daha önce ne alış veriş yaptım nede bir şey sattım

hocam script yaparsınız konusunu açarsınız tanıtırsınız demo felan koyarsınız almak isteyen ulaşır alır scriptleri domaine lisanslarsanz warez kullanımıda engellemiş olursunuz iş bankasından bi hesap açın ödemeleride oraya alırsınız iyi para var o işte özellikle wordpress temaları çok rağbet görüyor bi tema yapsan nerden baksan 450-500 lira kazandırır sana

• quote:

Babam saolsun haftalık 20lira verir zaten ama 14lirası yol param zaten, yetmiyor hocam yaşım oldu 19 para istemeyede çekiniyorum. Yazılım geliştirme, web tasarımla ilgili 5-6 yıllık bi geçmişim var. sizce hangi yazılım platformundan harçlığımı çıkartıcak kadar para kazanabilirim hiç bir fikrim yok degerli tavsiyelerinizi bekliyorum

maddi durumunuz iyise babanın cebinden 50 lik al sonra babana haftalık paramı aldım de.Durumunuz iyise baban bakmaz heralde ne kadar almış diye
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hocam script yaparsınız konusunu açarsınız tanıtırsınız demo felan koyarsınız almak isteyen ulaşır alır scriptleri domaine lisanslarsanz warez kullanımıda engellemiş olursunuz iş bankasından bi hesap açın ödemeleride oraya alırsınız iyi para var o işte özellikle wordpress temaları çok rağbet görüyor bi tema yapsan nerden baksan 450-500 lira kazandırır sana

saolun hocam terardan. r10.net hesabı bulmakta çok zor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.