Şimdi Ara

Babama 2.el 2015 Jetta 1.4 TSI Highline Almayı Düşünüyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler babam emekli. Jetta almayı kafasına koymuş. Kendisini ben de destekledim Jetta bence F/P açısından iyi bir araç. 70 bin liraya 5 bin km'de ikinci el, temiz, garaj arabası, boyasız, kazasız, çiziksiz, borcu olmayan bir araba bulduk İzmir'de. Adamla pazarlık yaptık ama adam araç metalik renk falan bir şeyler deyip 70binden aşağı inmedi (Pazarlık 73'ten açıldı). Sizce 70 bin uygun mudur? Araç Jetta 2015 highline 1.4 TSI manuel. Nasıl bilirsiniz kendisini? Yorumlarınızı babama okutacağım ona göre bekliyorum yorumlarınızı... Hayırlı akşamlar...

• e sıfırını alın hazır 100bine dayanmamışken.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 73000 gözden çıkmışken bence 10000 ve üzerinde fiyatada çıkılabilir. 83.000 sıfır highline manuel alınabilir. Saygılar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.4 TSI 122 Hp 7-8 yakar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: W0lkidonkisss

73000 gözden çıkmışken bence 10000 ve üzerinde fiyatada çıkılabilir. 83.000 sıfır highline manuel alınabilir. Saygılar

Krediye bulaşmak istemiyor. 73 bin değil araç 70bin liraya anlaştık. Ayrıca galeriye gelecek araçlar en erken Nisan'da gelecek ve sipariş listesi upuzun yani. Aracı alsak bile şuan sıfır olarak elimize geçmesi 3-4 aydan fazla sürüyor. Araç temiz yahu sıfır sayılır 4.320 km'de. 5.000'de sayılmaz. 3 tane ustaya gösterdik, ekspertizi de sağlam. Bilemiyorum çok kararsızım. 10-15 bin tl borca girmeye gerek yok diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baba0392

1.4 TSI 122 Hp 7-8 yakar.

7-8 çok değil gibi. 2012 ve 2009 Jetta 1.4 TSI kullanıcısıydık zaten. Alışığız Jetta'nın yaktığına yani.
  • Bence de o fiyatlara çıkmışken sıfırı alınır. Ki vwyi sıfır alıp zarar etmiyorsun, o da var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.2 Puretech 130 Hp Manuel 308'in 2016 modeli 71 bin lira.Hem Jetta'dan daha iyi bi araba,hem de 0 km.Çok daha mantıklı olur bence.

• 70 bin iyi fiyat. Alınır bence.
  • arac icinize sindiyse 0 km ye gore ekonomikse direkt alin. Buraya sormaniz hata.

O arac 9 a yakin yakar bence. 7 litre hic kolay degil?

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

1.2 Puretech 130 Hp Manuel 308'in 2016 modeli 71 bin lira.Hem Jetta'dan daha iyi bi araba,hem de 0 km.Çok daha mantıklı olur bence.

308 iyidir hoştur da jettayı da gömmeyelim c sınıfı Sedan deyince iyi bir alternatif. Highline oldukça dolu, genişliği muazzam 2. Eli de iyi daha ne olsun.

• 80-84 bin civarina yeni kasa comfortline passat b8 alınabilir. Jettaya o para cok alman üretimi bir üst sınıf passat varken meksika üretim jettaya o parayı vermek bence pek mantıklı değil. Comfortline passat, highline jettadan daha dolu buda cabası.

• Passat boşline.

• quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

1.2 Puretech 130 Hp Manuel 308'in 2016 modeli 71 bin lira.Hem Jetta'dan daha iyi bi araba,hem de 0 km.Çok daha mantıklı olur bence.

308 iyidir hoştur da jettayı da gömmeyelim c sınıfı Sedan deyince iyi bir alternatif. Highline oldukça dolu, genişliği muazzam 2. Eli de iyi daha ne olsun.

Ben şahsi fikrimi söyledim.308 dururken gidip 2.el Jetta almam ben,alana da mani olmam.

• Araç 122 hp mi, 125 hp bmt olanı mı?

• Alin hocam
    Baba binsin 2015 jettaya

• 308 gömme işlemi başlamış girdimiz gibi geri çıkabiliriz.

• bu arada konuyla ilgili de iki kelam edelim, konu sahibine ayıp olmasın..

ben donanım satın almaktansa, üst segment araca geçiş yapmayı daha makul bulanlardanım.. yalnız işi bozan kısım sizin bütçenizde ancak trendline passat-veya baz donanım mondeo gibi araçları (o da belki, son dönem fiyatlandırmalarını bilmiyorum) bulma şansınız..

ne kadar küçük olursa olsun borç altına girmeme isteğiniz de göz önünde bulundurulunca, bulduğunuz araç makul gibi görünüyor.. yalnız jetta fiyatlandırması bu aralar benim aklımın aldığı bir şey değil.. ama sonuçta bir pazar var, oradan emsallerine bakarak mukayese eder fiyatınızı belirlersiniz..

seçiminizde başarılar, sağlıklı günlerde kullanın aracınızı..
  • Passat alın bence jetta ya binmissiniz zaten yeterince...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet alınabilir highline jetta da özellik olarak kişiye göre tatmin eder beğenilmezse 3-4 sonra bile çok rahat bir şekilde alınan paraya satılabilir hyundai den bile kötü kaliteye sahip araç önerilerini dinlemeyin pişman olursunuz daha ehliyeti bile olmayan insanlar butür yerlerde öneride bulunuyor..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.