Şimdi Ara

Babam sürekli para veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Babam aylık 50 bin ve üzeri kazanıyor aynı şekilde annemde özel bir şirketin başında o da çok iyi para kazanıyor.Durumumuz iyi yani.Babam hergün yanına çağırıyor ve bana para veriyor.Bugün okuldayken aradı okuldan sonra yanıma gel diye bende önemli bir şey oldu diye merak ediyordum.Meğerse yine para verecekmiş.Aranıza varmı benimle aynı durumda olan.Daha geçen sene 3.20 aldım ve mahçup durumdayken adam hala bana para veriyor.Odam da çekmece para dolu.İstemiyorum diyorum olmaz al diyor.Zaten şuanda banka kartımda 200 bin civarı para var.

• babam aylık 50 bin ve üzeri kazanıyor

Burayı okuduktan sonra bıraktım sebebi belli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1B6F58693 -- 12 Ekim 2015; 20:28:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eeee?

• Hayallerini süsleyen 3.20 ise fakirsin yani baban para vermiyor

• Parelel Turbo

• yok hocam onu bile zorla aldırdım.Hız yaparım diye korkuyorlardı golf fln alcaklardı.
  • Bende de modifiye şahin var Doğan görünümlü takas yapalım mı kargo senden ana

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o kadar paran varsa burda niye vaktini harcıyon bilader
  • no ss no güven
  • Rahatlik mi batiyor kardeşim. Ya da hava atmak için mi böyle konu açtin ?

• Bu nasıl görgüsüz terbiyesizce bir yaklaşım babam bu kadar kazanıyor bilmem ne para veriyor felan burda durumu olmayan binelrce kişi konuya girip tamah edicek ergenlikten bir çıkamadınız la millete ne sizin kazancınızdan
  • çok fakirsiniz 50 bin benim elimin kiri be..

• Sen de bana yolla paraları sıkıntı çekiyosan

• Forumda paran olunca internette takılamazmışsın havası var ama herşeyi yaptım artık çoğu şeyden hevesimi aldım.Aksiyon olsun diye belediye otobüsüne bile biniyorum.
  • Çok geliyorsa bana yardımda bulunabilirsin
  • Kendi ekmeğimi kazanıyorum, bazen patrondan paramı alamayınca bir de üstümde para olmayınca Utanarak istiyorum parayı babamdan.

Ama şunu anladım ki Babanın verdiği parayı yemekle kendi kazandığın parayı yemek bir değilmiş.
  • Aynen ya ufff. Hayır yani bende var diyorum olmaz diyo al şunu diyo. Cüzdanım doldu taştı. O kadar doldu ki okuldayken kaç defa yere 100 tl düşürdüm çok mahcupum. Fakirler de hemen atladı tabii

• CSB değilse karıyla kızla ye derim.
  • Babana söyle beni evlatlık alın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çikolata görmemiş çocuklara dağıt

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.