< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
kafasını kesin hocam
|
Vadeli paradaki faiz haramdır vırvırcı cahilleri iyi okuyun, çok kısa yazacam
Almanyada 16 bin euro ile 10 yıl önce sıfır focus alıyordun, Şimdi de 16 bin euro ile sıfır focus alıyorsun ( memursan 6 ay yeme içme alıyorsun) ev fiyatları da aynı herşey aynı. Gelelim ülkemize 2 yıl önce 51 bin olan polo şu an 110 bin. 51 bini faize koysaydı şimdi 65 bini filan olacaktı ee hani kar edecekti aksine külliyen zarar etmiş. Vadelideki para bırak kazandırmayı değerini bile korumuyor artık. Altın al vadeli yerine diyenler... 3 yıl önce çeyrek 160tı şimdi 320 yani 3 yılda %100 değer kazandırmış. Eee bu faizden de beter bu neden faiz değil. Vadeliye faiz diyenler bir yatırım önerisi versin bana ve param değer kaybetmesin. Var mı öneri? Adam 300e ev alıyor kiraya veriyor ayda 1500 liraya o faiz olmuyor değil mi ? Sizi gidi gidilerr... Arabistan çöllerinde o vakit bırak enflasyon diye bir olguyu, para bile yoktu, bırakın artık safsataları valla bunaldım laf anlatmaktan |
vadeli hesapta senin paranı kullanıyorlar bir nevi paranı kiralıyorsun o yüzden haram değildir söyle meblayı artırmaya baksın.
|
O zaman birine borç verirken 10bin verip 20bin isteyeyim paramı kiralıyorum sonuçta
|
Vadeli hesap haram değildir.
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whisper242 -- 25 Temmuz 2018; 17:53:58 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HumWE -- 25 Temmuz 2018; 17:53:30 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |