Şimdi Ara

Babam öldü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün 3 yaşında oğluma bakınca,bende bir babanın evladı olduğum aklıma geldi.Tutamadım kendimi ağladım.

    Hayat ne kadar garip,ağlamayı kendine yakıştıramayan ağlayamayan ben, tutamadım kendimi.babamla aram hiç iyi olmadı ama ölümünden 3 ay geçti hala gözümün önüne geliyor bana birşey demek isteyip sözünü yarıda bitirişi.

    O gün son gündü ,babam o gün bana birşeyler diyicekti ama sözünü bitiremedi,yada söylemek istemedi ertesi gün hastaneye kaldırıldı ,o günden sonra hiç göremedim onu.

    Şimdi durduk yere aklıma geliyor tutamıyorum kendimi. Babanız kötüde olsa o sizin babanız.Keşke sarılabilseydim.Torununu kucağına alıp doyasıya sevemedi,onla gülemedi eğlenemedi. Aklıma geliyor üzülüyorum suçluluk hissediyorum. Sen beni affet baba.

    Senin o susmaların şimdi dokunuyor bana anlıyorum susarak ne demek istediğini,ama ben seni özledim torunun seni özledi. O gün ,dede yok dedi poyraz ,içimden neler koptu bilsen.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİT GYM -- 7 Eylül 2022; 2:45:10 >







  • başın sağolsun. hislerini çok iyi anlıyorum ama yapacak birşey yok. kalan yaşamı renklendirip güzelleştirmek gerek.

  • sabah sabah içimizi yaktın be

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Babam ben 12 yaşındayken öldü, en azından torununu görmüş seninki. Benim babam daha 42 yaşındaydı. Çok acı çektim halada çekiyorum




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monoman -- 7 Eylül 2022; 12:30:40 >
  • Allah cc rahmet eylesin inşallah

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • abicim insanlar küsüyor, babasına da küsüyor ama keyfi sebeple küsmüyor.

    babanda insan o da hata ediyor. bazen büyüklüğünü kulllanıp herzaman ben haklıyım deyip umarsızca eziyor ve ezdiriyor. bu durumda küsmekten başka yapacak birşey kalmıyor. bize öyle bir pozisyon verilmiş ki, küsmemiz bile yasak.
    babalar sahip oldukları gücü kontrolsüz kullanırlarsa sonuç bu oluyor. böyle olmasını sende istemezdin ama sen kolay küsmemişsindir. yaşanılan acılar unutuluyor,bir çocuk dünyaya getirirken 5milyon kere düşünmeleri gerekirken sadece 3-4kez düşünüp çocuk dünyaya getirirsen,sonra o çocuğa yük gözüyle bakarsan,kendin o çocuğu dışlarsan onu kullanmaya çalışırsan, o çocuk da küser.

    seninde çocuğun var,eminim babanın sana yaptıklarını sen babana yapmıyorsun. işlerin bu hale gelmesi senin suçun değildi.baban ektiğini biçti. işin sonucu tadsız olabilir ama herkesin bir gururu ve kendine saygısı vardır. sen o resti çekmesen bir fino olarak yaşamını sürdürecektin. sen de bir babasın gururun vardı, bence doğru olanı yapmışsın. herkes vaktini doldurup gidiyor,şuan bu mesajı okurken de o vaktini kullanıyorsun,vaktini iyi değerlendir. giden gitti o uykuda duymuyor.sen yoluna bakacaksın. babanın sana yaşattığı maddi manevi acıyı sen oğluna yaşatmamaya bak.bu dünya keyif dünyası değil içtiğimiz 330ml suyun bile bir bedeli var o bedeli ödemezsen su bile içemiyorsun öyle bir dünyadayız. kendi sorumluluklarını başkasına yüklemek de en hafif tabirle emek sömürmek oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • allah sabır versin çok üzücü gerçekten.

  • anayı babayı kaybedince anlıyoruz ne kadar kıymetli olduklarını yaşarken kıymetlerini bilemiyoruz hep pişmanlık yapmasaydım söylemeseydim demeseydim deseydim söyleseydim. 

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.