Şimdi Ara

Babam Acayip İğrenç Sesler Çıkartıyor Sinir Krizi Geçircem edit geldi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
3
Favori
9.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Can çıkar, huy çıkmaz diye bir atasözümüz vardır. Bazı şeyleri değiştiremezsin, bu yüzden bununla yaşamayı öğrenmeli, olumsuz durumlardan olumlu sonuçlar çıkarıp, kendine pozitif etki yapabilmelisin.

Mesela bende gürültüye karşı hassas bir insanım, çok yüksek tv sesinden rahatsız olurum. Hatta öyleki başıma ağrılar girer müdahele edemiyorsam. Mesela sabah çarşıda yürürken eski daraba kullanan bir dükkanın önünden geçerken sahibi o esnada o darabayı açıyorsa o sesden aşırı derecede rahatsız olurum. Ama hemen sonrasında şu şekil düşünürüm, "çok şükür gürültüde olsa bunları işiten sağlıklı bir kulağa sahibim. Ya engelli bir insan olsaydım ? O zaman derdim ki keşke patırtıya gürültüye maruz kalsaydım da kulağım işitiyor olsaydı diyecektim. İşte bu tarz kötü olumsuz durumlarda hemen o işten pozitif bir olay çıkarmaya çalışıyorum yani olumsuz durum ile yaşamaya çalışıyorum. Yine örnek olması açısından, sokakta ki kanalisazyon kokusundan nefret ederim, ama yine yukarda ki şekilde düşünür , olumsuz olayın üzerinde durmamaya çalışırım.

Sana tavsiyem genç dostum, bu olumsuzluklarına rağmen , dara düştüğünde yardımına çağıracağın, hep arkanda desteğini hissettiğin babanın sağ ve seninle beraber ailecek birlikte yaşadığınızı düşünmen ve şükretmen. Ya bu huylarına kızdığın baban hayatta olmasaydı ? Ya da parçalanmış bir yuvada yaşıyor olsaydın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qx5 -- 18 Nisan 2014; 23:51:28 >

• Sabahtan beri haykiriyorum bu arada benimkine hic dikkat etmemistim bi incelemek gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün babamın kanser olduğunu öğrendim. Mesane ve kolon kanseri. Pazartesi ameliyatı var. Ha bu arada babam ses çıkarıyor mu diyordun sen?

• Okurken kahkaha attım

• Babamın ayaklarının altını öpüyüm. (Yaş 26)

• quote:

kosarak uzaklasip kendimi yumrukluyorum

• benim babamda çıkartır benzer sesleri...yaklaşık 20 yıldr babam ve benzerleri ile aynı sofraya oturmam...herhangi bir yerde oturduktan sonra başıma gelse peygamber olsa kalkarım o sofradan...yapı meselesi...
  • Aynı benim babam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hunharca terket orayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rumpelstilzchen

Gece uyurken babanın suratına osurup kaç

ahaha
  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt
    Dostum bu çok iyiymiş ya:))
  • benim babamda nerdeyse her sabah boğazını temizler öğğghghadghıalhaklfs diye değişik acayip uyuz olduğum sesler çıkartır ama yapacak bişey yok kulaklığı takıyorum mp3 dinleyip duymamaya çalışıyorum
  • aynı durudaydım hele bide piknikte kanatları sıyırırken kendinden geçiyodu adam
    duydugumda sinir
    hatırladıgımda kahkahalık oluyorum
    o nasıl salata yiyişti babamdaki ya şepür şüpür asdasdas

bu takıntılık bende o dereceydiki odamla mutfak arası 10 metre vardır.Çorpayı içerkenki ses odama kadar geliyodu.Odadan bağırıyodum baba dikkat et diye
    ama onunda elinde olan bişey değil kepçük ağızlı olmak

sonuç olarak aynı masada yemek yemeyin,adam televizyon karşısında dişlerine muammele çekerkende aynı odada olmayın ara sıra yine düzgün biçimde uyarmaya çalış

aman ha çizmeyi aşma yoksa

• Çok iğrenç bir durum şükür tek yaşıyorum.

Öyle insan çekilcek dert değil Allah sabır versin.
  • Rahmetli babamın o tarz huyu yoktu ama abim tam bir ayı... çayı höpürdetir, geyirir, ağızını şapırdatır, hapsurduğunda öbür mahalleden duyulur, sürekli osurur birde değişik sesler çıkartır yalnızkende değişik hareketlerde bulunur :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Easter.

quote:

Orijinalden alıntı: FLeXL

Emin olun ki babanizin o cikarttigi sesleri bile acı acı özleyeceğiniz günler gelecek :)

Hocam elbette özlerim ama vay be rahmetli babam ne şapurdatırdı ağzını bee diyecek halim yok

Çok güldüm ya kardeş bu sorun türkiyenin yüzde 70 inde vardir herhalde:))

• quote:

Orijinalden alıntı: Easter.

Beyler böyle bir sorunum var. Artık yemin ediyorum sinir krizine gircem. Aynı sofraya oturamıyorum ve çıkardığı sesleri duyduğumda ağlamaklı oluyorum ciddi ciddi. Sofrada çorba içerken öyle bir hüpletiyor ki yankılanıyor resmen evin içinde. Bir yemek yerken falan kaşığı ağzına götürüyor o sıra füfffffffffffffffffff diye bir ses geliyor yok öyle bir şey. Çay içerken yada meyve yerken sürekli şapurtu höpürtü çekmek zorunda kalıyorum. Bunların hepsini geçtim, allah belamı versin yemekleri yedikten sonra dişiyle dili arasında viyk diye bir ses çıkıyor direk koşarak içeriye gidiyorum sinirden kendimi yumrukluyorum. Artık o ses psikolojik bir etki yarattı bende. Bir kez beni dersaneye bırakırken arabanın içinde sürekli çıkartıp duruyordu ve baya sesli bir biçimde yeter artık diye bağırmıştım. Tabii ki bunlardan övünmüyorum ama artık psikolojik bir yer edindi o ses bende. Kibar bir dille uyar falan demeyin sonra aram bozuluyor daha kötü oluyor bir kez denemiştim. Ne yapabilirim?

not: yaş 17

Edit: Beyler az önce kahvalti yaparken cayi höpürdetti. Bende ters bir bakis atinca biliyorum rahatsiz oluyorsun ama yapacak bise yok oglum ben de senin yasimdayken babam aynisini yapardi bende sinir olurdum dedi. Bazi arkadaslarin da dedigi gibi. Bakacaz artik :)

Hocam ayni dert bendede var seninki kadar olmasada allah yardimcimiz olsun

• quote:

Bir kez beni dersaneye bırakırken arabanın içinde sürekli çıkartıp duruyordu ve baya sesli bir biçimde yeter artık diye bağırmıştım.

• olm bu ne la herkesin babası garip sesler çıkarıyo
  • Ona bu yaptığının onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.