Şimdi Ara

Babam Acayip İğrenç Sesler Çıkartıyor Sinir Krizi Geçircem edit geldi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
212
Cevap
3
Favori
9.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yanımda olsaydın şuan tokatı yapıştırmıştım suratına, babandan mı tiksiniyorsun? Gelmiş buraya sanki haksız yere şiddet görüyormuş gibi isyan ediyor.
    60 yaşında adam, yarın öbürgün sen bakıcaksın ona, tuvalete götürüceksin, banyo yaptırıcaksın anladın mı velet?
  • Yaparken iyi, bakarken mi zor diyen isyankar gençler var birde, sizin gibi anlayışsız bencil evlatlar düşman başına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reclamation

Yanımda olsaydın şuan tokatı yapıştırmıştım suratına, babandan mı tiksiniyorsun? Gelmiş buraya sanki haksız yere şiddet görüyormuş gibi isyan ediyor.
    60 yaşında adam, yarın öbürgün sen bakıcaksın ona, tuvalete götürüceksin, banyo yaptırıcaksın anladın mı velet?

Tiksinme falan degil ona sadece nasil derim diye sordum. Biri gelse yaninda bu sesleri cikarsa dinliceksin sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al bir mp3, yemek yerken, dersaneye giderken, paso müzik dinle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unorthodox

Al bir mp3, yemek yerken, dersaneye giderken, paso müzik dinle.

Sofrada falan muzi dinlersem pek hos karsilanmayabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Easter.

quote:

Orijinalden alıntı: Unorthodox

Al bir mp3, yemek yerken, dersaneye giderken, paso müzik dinle.

Sofrada falan muzi dinlersem pek hos karsilanmayabilir.

Benim babam aksine yemek yerken iştahımı kabartıyor, böyle iştahla yemek yiyen biri daha yok çevremde.
  • video yada ses kaydi koyabilirmisuniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim babamda öyle ama hiç iğrenmiyorum, yadırgamıyorum.
    ergenlikten dolayıdır o, bir zamanlar bende babama karşı anlamsız yere öfkelenirdim, şimdi geçti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Easter.

quote:

Orijinalden alıntı: FLeXL

Emin olun ki babanizin o cikarttigi sesleri bile acı acı özleyeceğiniz günler gelecek :)

Hocam elbette özlerim ama vay be rahmetli babam ne şapurdatırdı ağzını bee diyecek halim yok

ulan haykırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rumpelstilzchen

Gece uyurken babanın suratına osurup kaç

• quote:

Orijinalden alıntı: yokan

video yada ses kaydi koyabilirmisuniz?

Hayir

• benim babamda ayni oyle yapacak bit sey yok

• Suan bunlara takilmani gayet normal karsiliyorum. Ergenlik donemlerinde ebeveynlere karsi tahammulsuzluk vardir. Ben de yasadim bunlari. Benimki boyle olmadiysa bile, beni baska turden seyler iritire ediyordu. Ayrica mutlaka duzgunce uyarmanin, hoslanmadigini belirtmenin yolu vardir. Hep sorarim insanogluna (ilk once de kendime) illa kaybedince mi anlayacaksin bir seyin veya kimsenin degerini?
  • sen altına mıçarken baban da kaçıyor muydu acaba içeri? Ya da uyuz uyuz gecenin bir köründe ağlıyorsun diye seni beşiğinden çıkarıp balkona falan koyuyor muydu?

Utanmadan gelip bir de başlık açmışsın. 17 yaşındasın aferin sana. ergen.

İnsanda biraz utanma olur babası hakkında böyle konusurken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_gunner

sen altına mıçarken baban da kaçıyor muydu acaba içeri? Ya da uyuz uyuz gecenin bir köründe ağlıyorsun diye seni beşiğinden çıkarıp balkona falan koyuyor muydu?

Utanmadan gelip bir de başlık açmışsın. 17 yaşındasın aferin sana. ergen.

İnsanda biraz utanma olur babası hakkında böyle konusurken.

İlk mesajimda belirttim bunla övünmedigimi. Sadece bu beni rahatsiz ediyor onu demek istedim. Ayrica verdigin örnekle suanki durumun hic alakasi yok

• Freud totem ve tabu oku

• babama şükrettim yemin ediyorum hiç öle bişi yaptığını duymadım etmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meshhead

quote:

Orijinalden alıntı: baris195

babadır istediğini yapar ev onun para onun
    yaşın 17 sana bakmak zorunda değil,çalış ayrı eve çık
    babaya öyle denmez

Penis bakmak zorunda degil. Yapmayi biliyor.

ahuhahuhahu

• yapılacak birşey yok.. yaş itibari ile de bun duyguların normal.. bu olmasa başka birşeyine gıcık olacaktın..

sonuç olarak huzurunu kaçırma.. dikkat et büyüdükçe de sen ona benzeme (muhtemel sonuç) ... çocuğun da ilerde sana aynı duyguları beslemesin .
  • Yazık ya babana acıdım senin gibi bi evlada sahip olduğu için. Çıkardığı sese şimdiden rahatsız olan söven evlat, yarın öbürgün o baba yatağa düştüğünde el ayağı tutmadğında ne yapar allah bilir.

İnş senin gibi bi evladım olmaz
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.