Şimdi Ara

Babam Acayip İğrenç Sesler Çıkartıyor Sinir Krizi Geçircem edit geldi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
3
Favori
9.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Madem sende sinir oluyodun neden şimdi aynısını yapıyosun diyemedinmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadBoyzWonder

Madem sende sinir oluyodun neden şimdi aynısını yapıyosun diyemedinmi ?

Ya bilmiyorum hocam o öyle diyince bende üstelemedim artık zaten duymamazlıktan gelince pek sorun olmuyormuş. Ben çok kafamı takıyordum
  • 60 yaşını geçtiyse yapacak bir şey yok. Evde sadece babanla sen mi varsın? Diğerleri ne diyor bu konuya?

Benim babamda 60'ı geçti. Neyseki sesle ilgili bir problemimiz yok. Ama konuşurken çok inattır, iğneleyici konuşur.
    Ben ne zaman babama soru sorsam pişman olurum. Sorumun cevabı dışında her şeyi söyler.
  • Bence sen duymak için kendini zorliyosun

Gece yatarkenki duvar saati gibi düşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

benimkide öyle hatta daha beter dakka başı geğiriyor su içse geğiriyor doktora gitti birşey yokmuş alışkanlık olmuş. sofra başında geğirmek kadar nefret ettiğim birşey yok ama yapıyor işte

Bomba etkisi yarattı :D herkes bana bakio

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DejaReM

60 yaşını geçtiyse yapacak bir şey yok. Evde sadece babanla sen mi varsın? Diğerleri ne diyor bu konuya?

Benim babamda 60'ı geçti. Neyseki sesle ilgili bir problemimiz yok. Ama konuşurken çok inattır, iğneleyici konuşur.
    Ben ne zaman babama soru sorsam pişman olurum. Sorumun cevabı dışında her şeyi söyler.

Annem ve abim duymamazliktan geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız değilsin hocam
  • Ergenlikte herkes boyle rahat ol gececek hepsi.

• Babamda yokta annemde ağız şapırdatma huyu var, dışarda yapmaz ama evde yemek yerken yapıyor. Arada bende çok ayar olurum, ama birşey diyemiyorum. Bir kere söylemiştim bozuk atmıştı.
  • yapacak bise yok oglum ben de senin yaşındayken babam aynisini yapardi .
    ----------------------------------------
    Psikolog çocukluğuna inip sorunu orada çözmeli

• bütün babalar aynı demek ki
  • Babadır haklıdır diyenleri anlıyorum, haksız değilsiniz.Eğer sadece evin içerisinde çocuklarının yanında rahat davranıyorsa evlat biraz hoş görmek zorunda kalabilir.
    Fakat insan içerisindede yapıyor ve siz o babayı savunuyorsanız sizin görgü kuralları ile alakalı ciddi anlamda eksikliğiniz var demektir.Hiç kimse sokak veya bir davette, insan içerisinde bu tip sesleri çıkartıp böyle davranıp insanları rahatsız etmeye hakkı yok.Babanızda olsa insanlar içerisinde böyle davranıyor ve siz yine öyle bir insanı kayırıyorsanız eksikliğiniz oldukça fazla demektir.
  • Bazen benim babamda yapar fakat baba bu. Fazla rahatsız olduğunu belli etme bence. Utanır. Babanı utandırtma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eml Öğrencisi

Bazen benim babamda yapar fakat baba bu. Fazla rahatsız olduğunu belli etme bence. Utanır. Babanı utandırtma

Haklisin hocam

• aynisi bendede var hatta biraz daha agiri psikiyatriye gittim ama sonuc yok.

• AHAHAHAhAHaAHHAH ulan ne güldüm. Allah sabır versin.

• quote:

Orijinalden alıntı: RagnarLt0138

aynisi bendede var hatta biraz daha agiri psikiyatriye gittim ama sonuc yok.

Anlatsana

• okurken midem bulandı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Easter.

quote:

Anlatsana

oksuruk,sapirdatma,bogazini temizleme,burnunu cekme her sesinden rahatsiz oluyorum.4 yildir ayni odada oturmam.Ha babama canim feda orasi ayri ama elden bir sey gelmiyor.Babamla aramiz cok kotu kendisi soyledi ders calismadigim icin surekli kotu davraniyor.Sanirim o davranislarininda bunda etkisi var ben o sesleri duyunca geceleri tek basima aglardim.Takintim gunden gune artti sanirim en son seviyedeyim umarim seninki.artmaz.Allah yardimcin olsun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Easter.

quote:

Anlatsana

oksuruk,sapirdatma,bogazini temizleme,burnunu cekme her sesinden rahatsiz oluyorum.4 yildir ayni odada oturmam.Ha babama canim feda orasi ayri ama elden bir sey gelmiyor.Babamla aramiz cok kotu kendisi soyledi ders calismadigim icin surekli kotu davraniyor.Sanirim o davranislarininda bunda etkisi var ben o sesleri duyunca geceleri tek basima aglardim.Takintim gunden gune artti sanirim en son seviyedeyim umarim seninki.artmaz.Allah yardimcin olsun

Senin ki daha kotuymus hocam

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.