Şimdi Ara

Babam Acayip İğrenç Sesler Çıkartıyor Sinir Krizi Geçircem edit geldi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
3
Favori
9.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Best Feeder TR

Seviyosan git açıl ona

Olum sen yalnis konudasin lan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çaykırdım

• Benimde babam çıkarıyor ama takma dişleri yüzünden kendi isteği ile değil ilk başlarda bende acayip sinir oluyordum ama sonuçta babamdı biraz otur ve düşün ben öyle yaptım sonra alıştım aslında yapması hoşuma bile gidiyor insanın babasının olması çok iyi birşey bence bu şeyleri yapamayacak babası olmayan insanlar var babandan nefret ediceğine ona sevgi ve saygı duy
  • quote:

Orijinalden alıntı: thesacret5

Benimde babam çıkarıyor ama takma dişleri yüzünden kendi isteği ile değil ilk başlarda bende acayip sinir oluyordum ama sonuçta babamdı biraz otur ve düşün ben öyle yaptım sonra alıştım aslında yapması hoşuma bile gidiyor insanın babasının olması çok iyi birşey bence bu şeyleri yapamayacak babası olmayan insanlar var babandan nefret ediceğine ona sevgi ve saygı duy

Yok hocam babami kişisel olarak severim ama bu ozelliginden nefret ediyorum

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Easter.

Ha bir de nedense bunları başkası yaptığında çok değilde babam yaptığında acayip sinirleniyorum.

Kardeşim aynısı banada oluyor. Ama bişey diyemiyosun baba sonuçta
  • quote:

Beyler böyle bir sorunum var. Artık yemin ediyorum sinir krizine gircem. Aynı sofraya oturamıyorum ve çıkardığı sesleri duyduğumda ağlamaklı oluyorum ciddi ciddi. Sofrada çorba içerken öyle bir hüpletiyor ki yankılanıyor resmen evin içinde. Bir yemek yerken falan kaşığı ağzına götürüyor o sıra füfffffffffffffffffff diye bir ses geliyor yok öyle bir şey. Çay içerken yada meyve yerken sürekli şapurtu höpürtü çekmek zorunda kalıyorum. Bunların hepsini geçtim, allah belamı versin yemekleri yedikten sonra dişiyle dili arasında viyk diye bir ses çıkıyor direk koşarak içeriye gidiyorum sinirden kendimi yumrukluyorum. Artık o ses psikolojik bir etki yarattı bende. Bir kez beni dersaneye bırakırken arabanın içinde sürekli çıkartıp duruyordu ve baya sesli bir biçimde yeter artık diye bağırmıştım. Tabii ki bunlardan övünmüyorum ama artık psikolojik bir yer edindi o ses bende. Kibar bir dille uyar falan demeyin sonra aram bozuluyor daha kötü oluyor bir kez denemiştim. Ne yapabilirim?

not: yaş 17

Edit: Beyler az önce kahvalti yaparken cayi höpürdetti. Bende ters bir bakis atinca biliyorum rahatsiz oluyorsun ama yapacak bise yok oglum ben de senin yasimdayken babam aynisini yapardi bende sinir olurdum dedi. Bazi arkadaslarin da dedigi gibi. Bakacaz artik :)

Aynısı.Ama bende söykeyince kızıyor bağırıyor susmuyor :/

• quote:

Orijinalden alıntı: Tigrerra

quote:

Ha bir de nedense bunları başkası yaptığında çok değilde babam yaptığında acayip sinirleniyorum.

Kardeşim aynısı banada oluyor. Ama bişey diyemiyosun baba sonuçta

Aynen

• Benim babamın çıkardığı sesleri duysan kendi babana şükredersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şanssız Herif

Benim babamın çıkardığı sesleri duysan kendi babana şükredersin.

Konuyu nerden buldun la
  • Buldum işte bir yerden.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.