Şimdi Ara

Babam Acayip İğrenç Sesler Çıkartıyor Sinir Krizi Geçircem edit geldi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
3
Favori
9.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lagaviotta

Baban 17 yaşında mı?

Nerden cikti la bu

• Bize burada anlattığın gibi babana da anlat. Çıkardığın sesler beni psikolojik olarak çok etkiliyor de. Babanın dişleri takmaysa ondan da ses çıkıyor olabilir. Gerekirse baban bi uzmandan destek alıp bu sorunu çözsün. Gerçekten çok sinir bozucu bir durum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Em onu
  • doktora git sorun sende..
  • Yarin bunlar seninle dalga geçmelerine neden olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Breaak4Love

Yarin bunlar seninle dalga geçmelerine neden olur

neden
  • Allahtan bizde öyle birşey yok :D bence alışman gerek başkasını değiştiremezsin kendinde değişimezsin böyle devam edin işte .D
  • Baban sana hayat vermiş, tutmuş neyi dert etmişsin. Babanla bu konuda ciddi olarak takıştıysan özür dilemen gerek.
  • benim babamda aynı felaket şapurdatıyor.Ama yapacak bişey yok
  • en azından baban anlayışlı ve hatasını biliyor
  • Kardeş yeminle aynı durum bende var takma dişle hele of of :D kulaklıkla yemek yemegi dene :D
  • Seni az çok anlıyorum bazen ben de sinir olabiliyorum ancak bardağın dolu tarafından bakmak gerekiyor biraz. Gerekirse o seslere alış ama o yaşlı insanları üzme.
  • Bence babanın bu lafindan sonra biraz ılımlı olabilirsin. Bence baban gayet guzel konusmus.

• güldük ama harbiden zor konu benim babamda yapıyor ama annem uyarınca duruyo :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferx01

güldük ama harbiden zor konu benim babamda yapıyor ama annem uyarınca duruyo :D

Benim annem de sinir olur ama uyarmaz duymamazliktan gelir

• Up

• Up yok mu birşey diyen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.İbrahimovic10

Benim babamda da var böyle şeyler bir kere baba lütfen çıkarma bu sesleri dedim şu sofrayı kafanda parçalattırma bana dedi normal bi insan değilim ben dedi sonra kalktı gitti evden dışarı çıktı çok korkmuştum bi şey yapcak diye Bir de öğretmen olur kendisi ve 55 yaşında benim anlamadığım şey şu hem öğretmensin hem de örnek olacağın yere kendinden soğutuyorsun insanları acaba okulun kantininde de böyle mi çok merak ediyorum

Ben normal bir insan degilim

• İyi güldüm ya
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.