Şimdi Ara

Babaannem beni kız arkadaşlarıma rezil etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, benim şimdi kız arkadaşlarım var. Babaları çok zengin bunların mesela, bir ojeleri var 500 $ mış mesela kendi aralarında konuşurlarken duydum. Paris'e gidiyorlar sık sık alışveriş yapmak için. Bir gün eve davet ettim bu kız arkadaşlarımı, babaannem de vardı evde ve karalahana dolması yapmıştı. Biz de işte içeride oturuyorduk, kızlar Amerika'da erkekleri nasıl tavladıklarını anlatıyordu. Sonra işte ferrariyle erkek tavladığını anlatıyordu, kızlardan biri bana dönüp "al şu ferrarinin anahtarını istersen biraz tur at, senin baban fakirdir alamaz" dediler ve gülmeye başladılar hep birlikte. Biraz kızardım, ama ne biçim arkadaşlar bunlar ama neyse.

Sonra babaannem geldi içeriye, gızlar dedi o pis köylü şivesi kokan ağzıyla, garalahana yaptım yiyesiiz dedi. Kız arkadaşlarım tabi anlamadı ve gülmeye başladılar. Ben öyle rezil olmuştum ki resmen yerin dibine batmıştım. Kesin içlerinden ne kadar köylü olduğumu düşündükleri geçiyordu. Ben de babaanneme dönüp sinirlendim bağırdım çağırdım, hemen tansiyonu düştü tabi galiba kadının biraz fenalaştı. Ama hatasını anlamış olmalıydı ki artık daha düzgün bir Türkçeyle konuşuyordu. Kız arkadaşlarım da aralarında Fransızca bir iki bir şey fısıldaştılar, kesin benim ne kadar köylü olduğumu söylediler birbirlerine

Babaannem ise ağlıyordu sessizce, ona bağırdım bak ne rezil oldum senin yüzünden arkadaşlarıma dedim. O da yavrum bak garalahana yaptım saatlerdir pişirdim başında yersiz dedi yine, ben de sus dedim ve kız arkadaşlarımı da alıp pahalı bir restoranta gidip orada yemeğimizi yedik.

Yemeğimizi yerken kız arkadaşlarım, senin babaannene Fransızca hocası tutalım da biraz kültürlensin hahahah diyerek gülmeye başladı. Ben de daha Türkçeyi doğru düzgün konuşamıyor Fransızcayı nasıl öğrenecek ki dedim utanarak. Onlar da daha yeğin gülmeye başladılar. İşte böyle rezil etti babaannem beni, onu evine geri göndertmeyi düşünüyorum yaşasın tek başına evinde istiyorum, burada hepimizi bozuk Türkçesiyle daha da bozuyor kültürürümüz bozuluyor Sizce göndertmeli miyim? Arkadaşlarım da gitsin kendi evinde yaşasın tek başına diyor ne biçim arkadaş bunlar ama neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lâkayıt -- 4 Mayıs 2016; 22:52:44 >

• Sondan okuyunca daha anlaşılır gibi.

Ama güzel CSB olmuş.

Beğendim.

Tebrikler.
  • Babanenin agzına osur bidaha yapmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takam kafana
  • Kanal 7 filmleri izleme bir daha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bağırıp çağırmak yerine ona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söylemeliydin

• Yüz kere ne biçim arkadaş bunlar dediğiniz insanlar için hiçbir kötü niyeti bulunmayan yaşlı kadını azarlayıp utanmadan geldiniz bi de buraya mı yazdınız Siz yani ????

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sevdiğim bey beni terk etti
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamam bu hikaye csb de gerçekten alışveriş için her hafta parise giden az bir şey fransızca bilen kızlar var mı

• (NA)hos
  • 500$ oje

• quote:

Orijinalden alıntı: mustizmir

Sondan okuyunca daha anlaşılır gibi.

Ama güzel CSB olmuş.

Beğendim.

Tebrikler.

csb değil gerçek
  • http://m.youtube.com/watch?v=mR88OmZoulQ

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • babaannenin yaptığı harbi ayıp ya. kara lahana ne lan ?
  • Gülmedim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.