< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-60DA53D0F -- 4 Ağustos 2024; 12:11:38 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Baba Parası Yiyenlerin Sanayiyi Güzellemesi
-
-
Plazada çalışmak güzel bir şey mi ?
-
Ben o rezil ortamlardada çalıştım. Nalburda çırak olarakta çalıştım, lise stajında basit bir bilgisayar tamircisinde her türlü ayak işini yaptım.
Okulun saçma sistemi ve hocaların keyfi yüzünden IBM'e giremedim uzak diye gidemediler.
Bana uyduruk bir tamirciyi staj yeri olarak seçmişlerdi.
Bende dedim daha gelmiyorum. Okul müdürü, müdür yardımcısı, bölüm şefim herkesi karşıma aldım resti çektim dedim ya ben daha iyi bir yerde staj yapacağım veya ben fen lisesi bölümüne transfer olmak istiyorum dedim okulumda fen lisesi bölümü vardı ve ortalamam buna el veriyordu geçiş için.
En sonunda Alman devinde IT'de staja başladım 9 aylık stajım dolu dolu geçti tamam oradada kan ter, toz yutuyordum ama bana cennet gibiydi.
Sunucu odasında, depoda, ofiste, envanter sayımlarında her yerde çalışmıştım çok mutluydum.
Kimseye ne sanayide çalışın derim ne esnafların yanında çalışın derim.
Büyük hedefleri olan varsa istediği bölümü okur veya çabalar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-60DA53D0F -- 4 Ağustos 2024; 12:31:45 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Plazadada çalıştım, bilgisayar teknik servisinde çırak olarakta çalıştım, nalburdada çalıştım şu an evden çalışıyorum.
Bana göre bir esnaf yanında çalışılacağına plazada çalışmak iyidir.
Neden mi?
Çırakken seni yemek parasına çalıştırırlar, her tülü küfürü azarı yersin, en leş işi sana yaptırırlar kölesindir iş felanda öğretmezler.
Büyük şirketlerde mobbing yok mu? Var fakat insan gibi yemek yiyorsun, servisin var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-60DA53D0F -- 4 Ağustos 2024; 12:24:30 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
EX KOcam bu konuda haklı
-
titktoka şirkette bir günde neler yapıyorum vs yaz bak bakalım güzel miymiş değil miymiş klimalı ortamlar 4te paydos salaş ve rahat bir ortam deli gibi para
-
Yol parası vermeyen de var bide öyle düşün :)
-
Yinede ayak işleri yapmaktan iyidir.
Tamam herkes beyaz yaka olmak zorunda değil ancak adamın bir hedefi vardır mesela proje yapcak teknoloji alanında sosyal medyada hemen diyorlar OGUMAYIN MARANGOZ OLUN, TEKSTİL ATÖLYESİNDE ÇALIŞIN.
Tekstil atölyesi sahibi bir arkadaşım var neler neler dönüyor. O bile bıktı yani.
İki yüzlü insanlar sadece kendilerine rakip olmasın diye algı yapıyorlar veya bazı insanlar başarıyı sadece kendilerine özel bir şey sanıyor.
Sanayi de bir fabrikada çalışıyordum, köşe başlarını emekli ihtiyarlar kapmış ve yerlerini kaptırmamak için yeni elemanları yetiştirmek yerine onları işten soğutmak için sürekli mobbing uygulamakla uğraşıyorlardı.
Arı gibi çalışıyordum, verilen her işi zamanında eksiksiz hatasız yerine getiriyordum.Fakat kendine usta diyen bu karaktersiz eli cebinde dışarıdan gelip beni görür görmez durup dururken hakaret etmeye başlıyordu.
Orada işe başlayanlar bir hafta bile dayanmadan kaçıyormuş, ben altı ay zor dayandım.En sonunda elimden bir kaza çıkacak başım belaya girecek diye işi bırakmak zorunda kaldım.
Herife bir tane çaksam, ihtiyar adama el kaldırdı derler, ustasına saygısızlık yaptı derler, her türlü lafı söylerler.Fakat adam bana sabah akşam durup dururken sövdüğünde keyifle sırıtarak izliyorlar, böyle de iki yüzlüler.
Aynı adam, ben makine başında beklerken yanıma gelip "ustanın yanında eller cepte beklenmez" diyerek bana ahlak dersi satmaya çalışırken.Aynı zamanda elalemin evli barklı kadınına arkasından bakıp " off be ne g*t varmış " diyen kişidir.Bir de kendisi de evli bu adamın, benim yaşımda çocuğu var.
Ben işi bıraktıktan hemen sonra; benimle aynı dönem işe giren ve küçük kızının geçimini sağlamak için çalışan genç bir adam vardı, bu sefer ona sarmışlar.O da işi bırakıp kaçsın diye uğraşmışlar.İki gün içinde onuda delirtmişler ve adamla kavga edince genci işten atmışlar.
Sorsan gençler iş beğenmiyor derler, fakat kimse bu adi insanlardan bahsetmez, kimse onlardan hesap sormaz.Aksine işveren patron bile böylelerinin arkasında durur.Çünkü adam öyle bir kendine bağlamış ki herkesi, millet zannediyor ki o olmasa fabrika duracak hiçbir iş yürümeyecek.
Halbuki onun yaptıklarını bizim gibi gençler azimle öğrenerek gözü kapalı yapabilecek seviyeye çok kısa sürede gelebiliyor.Zaten o ve onun gibiler de bunun farkında olduğu için kendi yeri dolmasın diye gençlere mobbing uyguluyor.
Allah kimseyi böyle ahlaksız karaktersiz insanlarla karşılaştırmasın diyeceğim fakat maalesef heryerdeler...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben baba parası yemiyorum ama sanayiyi güzelliyorum. Sabit maaş dönemi biteli 10 yıl oldu. Çağı yakalayın artık.
-
Sanayi tarzı bir yerde çalıştınız mı?
Sanayide çalışmadım.
-
O zaman tecrübenizde yok.
Evet yok. Olmasına da gerek yok. Biz doğruya doğru deriz.
-
Pek doğru olduğunu düşünmüyorum.
Çok haklısın dostum. Senin yaşadıklarını yaşamadım fakat haksızlığı çok yaşadım. 3 hafta önce çok insanın işine son verdiler. Eli cebinde gezen orada burada sürtüp sigara içen emekliliği gelmiş fosil artıklarının hepsi kaldı. Emek veren çok insanın hakkına girdiler. Yazık oldu hepsine.
-
Hayatımın yarısı sanayide geçti şunu öğrendim sanayide sabit gelir diye bi şey yok dönen paranın hadi var hesabı yok sen hayal dünyanda yaşamaya devam edebilirsin herkez doktor avukat mühendis olursa bindiğin arabayı evindeki tesisat işini kim yapacak sanıyorsun?
Herkes doktor, avukat, mühendis olmak zorunda dediğimi nereden çıkardın?
Burada eleştirdiğim insanların iki yüzlülüğü.
Para dönemsel olabilir fakat çalıstığın yer iyi değilse zaten her türlü hayatın cehenneme dönüyor.
Kaldı ki insanlar tesisat, araba tamiri gibi şeyleri yapmayı öğreniyor bilmeyenlere hizmet vermeye devam edebilirler.
Hayal Dünyasında yaşamıyorum konunun özünü anlamamışsın.
Okumak isteyen okur okumak istemeyen farklı bir şey yapar benim burada sitemim herkesin bir ağızdan MARANGOZLUK ÖĞRENİN, ÜNİVERSİTE OKUMAYIN, SANAYİDE ÇALIŞIN demesine.
NPC gibi cevaplar veriyorlar bir kaç infuleancer ne dediyse ona göre ağız birliği yapıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-60DA53D0F -- 4 Ağustos 2024; 21:42:46 >
Fabrikada ne iş yapıyorsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Sanayi de bir fabrikada çalışıyordum, köşe başlarını emekli ihtiyarlar kapmış ve yerlerini kaptırmamak için yeni elemanları yetiştirmek yerine onları işten soğutmak için sürekli mobbing uygulamakla uğraşıyorlardı. Arı gibi çalışıyordum, verilen her işi zamanında eksiksiz hatasız yerine getiriyordum.Fakat kendine usta diyen bu karaktersiz eli cebinde dışarıdan gelip beni görür görmez durup dururken hakaret etmeye başlıyordu. Orada işe başlayanlar bir hafta bile dayanmadan kaçıyormuş, ben altı ay zor dayandım.En sonunda elimden bir kaza çıkacak başım belaya girecek diye işi bırakmak zorunda kaldım. Herife bir tane çaksam, ihtiyar adama el kaldırdı derler, ustasına saygısızlık yaptı derler, her türlü lafı söylerler.Fakat adam bana sabah akşam durup dururken sövdüğünde keyifle sırıtarak izliyorlar, böyle de iki yüzlüler. Aynı adam, ben makine başında beklerken yanıma gelip "ustanın yanında eller cepte beklenmez" diyerek bana ahlak dersi satmaya çalışırken.Aynı zamanda elalemin evli barklı kadınına arkasından bakıp " off be ne g*t varmış " diyen kişidir.Bir de kendisi de evli bu adamın, benim yaşımda çocuğu var. Ben işi bıraktıktan hemen sonra; benimle aynı dönem işe giren ve küçük kızının geçimini sağlamak için çalışan genç bir adam vardı, bu sefer ona sarmışlar.O da işi bırakıp kaçsın diye uğraşmışlar.İki gün içinde onuda delirtmişler ve adamla kavga edince genci işten atmışlar. Sorsan gençler iş beğenmiyor derler, fakat kimse bu adi insanlardan bahsetmez, kimse onlardan hesap sormaz.Aksine işveren patron bile böylelerinin arkasında durur.Çünkü adam öyle bir kendine bağlamış ki herkesi, millet zannediyor ki o olmasa fabrika duracak hiçbir iş yürümeyecek. Halbuki onun yaptıklarını bizim gibi gençler azimle öğrenerek gözü kapalı yapabilecek seviyeye çok kısa sürede gelebiliyor.Zaten o ve onun gibiler de bunun farkında olduğu için kendi yeri dolmasın diye gençlere mobbing uyguluyor. Allah kimseyi böyle ahlaksız karaktersiz insanlarla karşılaştırmasın diyeceğim fakat maalesef heryerdeler... |
Benzer içerikler
- dövme yapılan yerde kıl çıkar mı
- columbia orjinallik sorgulama
- protein tozu olmadan kas yapılır mı
- sigarillo nasıl içilir
- lacoste orjinal ürün sorgulama
- 5g nedir zararları
- sodyum iyon batarya
- exxen de neler var
- suudi arabistan
- penis nakli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X