Şimdi Ara

Baba parası yiyenlere neden vatan haini gibi davranıyorlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
2
Favori
6.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya gerçekten böylelerini anlamıyorum, adamın babasının parası var işte neden harcamasın ki ?

Adam oğluna gitmiş araba almış kıskanan millet diyor ki '' şu çocuğa bak anca baba parası yiyor '' vs. hep bu tarz konuşuyorlar.

Çocuk kolunda pahalı saat taksa yine diyorlar ki '' babası olmasa bir vasfı yok taktığı saate bak '' vs.

Ya siz ne kıskanç bir milletsiniz, sizin öyle imkanlarınız yok diye milleti kıskanıp duruyorsunuz.

Ulan sanki kendi babalarının parası olsa, babası ona bir şeyler almak istese '' yok baba ben kendim kazanıp alayım '' mı diyecek ? Hayır demeyecek.

Çok kıskanç insanlar var.

• hoacm zorluk çekmemiş birisi o parayı düzgün kullanamaz.

zor zamanlar güçlü insanlar yaratır , kolay zamanlar zayıf insanlar yaratır şeklinde.

aile serveti zaten genelde 2. jenerasyonda bitiyor bu sebepten dolayı. O yüzden parasızlık çekmemiş , haketmemiş kişilerle iş yapmam ben şahsen

https://www.nasdaq.com/articles/generational-wealth%3A-why-do-70-of-families-lose-their-wealth-in-the-2nd-generation-2018-10

Toksiklik bu toplumun genlerine işlemiş artık.Sadece baba parası değil kendi paranı kazansanda herşeye bir kulp buluyorlar.Bu lanet toplum lanet insanlar heryerde var.Sağlık içini uzak durmak lazım.Kendileri mutlu değil die başkasıda kendi gibi olsun istiyorlar.Bir insanın babası çalışmış başarmış istediğini yapar çocuğuna kime ne? İşte bu yüzden fakirler çocuk yapmasın diyoruz zaten Fakirler toksiklikleri öyle çocuklar yetiştermeye eli mahkum oluyor.Sen bir çocuğuna neden araba alamıyorsun die sorgulama git başkası sahip oluyor die isyan et.Ortadoğu çöplüğünden nefret ediyorum Fakirler artık çocuk yapmasın.
    InspiredTiger kullanıcısına yanıt
    InspiredTiger demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: InspiredTiger

Hocam orası öyle ama ben konunun burasında değilim.

Birisi babasının parasını harcıyor ve insanlar nedense sanki çok kötü bir şey yapıyormuş gibi kötülüyor o insanı.

Harcayacak tabii ki, o adam onun babası sonuçta. Her baba ailesi için çalışır.

Ama kıskanç olanlar bunu çok anormal bir şey gibi karşılıyor.

hocam şimdi baba parasıyla şov yapanlara öyle diyebilirler.

ama baba parasıyla atıyorum kendi halinde takılan birine kimse bir şey demez

insanların gözüne soka soka hava atarsa derler..

• Kendisi tibet rahibidir babası araba almak istesine kabul eder ve muhtaçlara bagışlar bu kesim.

• Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

Kesin öyle yaparlar :d

• Kesinlikle haklısınız baba parası yiyen bir gencin en büyük vazifesi de ilerde kendi çocuklarına o imkanları sağlayabilmesidir böyle nesilden nesile aktarılır aslında bu döngü ve sonradan görme olunmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hoacm zorluk çekmemiş birisi o parayı düzgün kullanamaz.

zor zamanlar güçlü insanlar yaratır , kolay zamanlar zayıf insanlar yaratır şeklinde.

aile serveti zaten genelde 2. jenerasyonda bitiyor bu sebepten dolayı. O yüzden parasızlık çekmemiş , haketmemiş kişilerle iş yapmam ben şahsen

https://www.nasdaq.com/articles/generational-wealth%3A-why-do-70-of-families-lose-their-wealth-in-the-2nd-generation-2018-10

• kuponpro K kullanıcısına yanıt

Ama bizim kıskanç milletimiz öyle düşünmüyor.

Yok babası olmasa karnı aç kalacak falan filan.

Kendilerinin babası zengin olsa ne yapacaklardı çok merak ediyorum.

• Hocam orası öyle ama ben konunun burasında değilim.

Birisi babasının parasını harcıyor ve insanlar nedense sanki çok kötü bir şey yapıyormuş gibi kötülüyor o insanı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: InspiredTiger

Hocam orası öyle ama ben konunun burasında değilim.

hocam şimdi baba parasıyla şov yapanlara öyle diyebilirler.

ama baba parasıyla atıyorum kendi halinde takılan birine kimse bir şey demez

insanların gözüne soka soka hava atarsa derler..

• Hocam şov atan değil normal insanlara da öyle diyorlar.

Atıyorum 20 yaşında bir genç lüks araca binerken görülüyor ve hemen şu laf söyleniyor '' kesin baba parası yiyor şu tipe bak ''

Bunları demeye çalışıyorum, öyle şov yapanları zaten ben de sevmiyorum.

• keske babam ibrayim tatlıseks gibi zengib olsaydıda hep onun paracıklarını yeseydim  

• Nikopoll kullanıcısına yanıt

• Baba parası yiyen değil de şovunu yapan tipler genelde şöyledir. Bu tiplerin her şey ile ilgili fikri vardır (bilgisi değil). Kendileri olmasa babalarının işleri yürümez. Sormadığın halde bir konu ile ilgili sana akıl verir. Kendisi doğduğunda babasının yanında çalışan adamlara 20 sene sonra laf söylemeye başlar. Her zaman kendini yeterli görür kendini geliştirmeye ihtiyaç duymaz. Hayatta küçük başarıları vardır, belki senin verdiğin emeğin onda birini bile vermemiştir ve senin on katın emek vermiş gibi konuşur.

Bence baba parası yiyen insanda bir sorun yok. Bir şeylere kolay erişebildiği için linç etmeye gerek yok. Fakat yine şahsi fikrim insanların rahatsız olduğu tipler baba parası yiyenden ziyade yukarıda bahsettiğim tipler.

• Corleone_ kullanıcısına yanıt

Sen hiç denk gelmemişsin demek ki.

Ben bazı tipler görüyorum sırf genç yaşında lüks araca bindiği veya lüks giyindiği için laf yiyorlar, yok neymiş efendim baba parası yiyormuş falanmış filanmış.

Böylelerine tahammülüm yok.

• 50 yaşındayım ve halen rahmetlinin emekli maaşından besleniyom  

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt

Başın sağolsun hocam.

• O adamın yerinde olmak isteyip olamayanlar öyle davranır ancak.

Adam babasının parasını yiyor başkasının parasını yese daha mı iyi :)

• braveheart92 kullanıcısına yanıt

Aynen öyle ama kuduruk kıskançlar bunu kaldıramıyor.

• Mesela ben şehir dışına üniversiteye gidicem arabam altımda babam tarafından alındı bana farklı gözle bakıcaklar ama umrumda değil banane arkadaş benim oğluma bende vericem tüm imkanlarımı. Varsa çocuğuna yedirirsin arkadaş kimin kazandığının önemi yok baba bu baba. saçma bir kompleks bence yabancılarda böyle şeyler mesele olmuyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7EE534877 -- 3 Haziran 2021; 14:1:19 >
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt

Valla 70 te olsanız yiyin babadan kalma yahu ha babanın parası ha senin bizim bazı insanlarımız küçümsüyor baba parası yiyeni.

Kendi babalarından para kalsa kesin gider vakfa bağışlar 

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7EE534877

Valla 70 te olsanız yiyin babadan kalma yahu ha babanın parası ha senin bizim bazı insanlarımız küçümsüyor baba parası yiyeni.

Kendi babalarından para kalsa kesin gider vakfa bağışlar 

emme sülalede birilerine batmaya başladı

gelin ben dulum bir de engelli çocukla urgaşıyem bu herüf bekar başına bunca parayı nasıl yer

diyerekten hesap soryo Baba parası yiyenlere neden vatan haini gibi davranıyorlar ? 

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.