baba parasını yiyemeyenler=baba parasını yiyenleri kıskananlar |
Baba parası yiyenlere neden vatan haini gibi davranıyorlar ? (2. sayfa)

-
-
Alkol alın içerken selfie atın bak böyle yiyom deyin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kısacası fakirler desek mi
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-7EE534877
Mesela ben şehir dışına üniversiteye gidicem arabam altımda babam tarafından alındı bana farklı gözle bakıcaklar ama umrumda değil banane arkadaş benim oğluma bende vericem tüm imkanlarımı. Varsa çocuğuna yedirirsin arkadaş kimin kazandığının önemi yok baba bu baba. saçma bir kompleks bence yabancılarda böyle şeyler mesele olmuyordur.oluyor
"spoiled brat" diyorlar onlara da
-
Saçma avrupalılarda bu konuda sınıfta kalmış.
Gençliğini eğlenmekle geçiren, ihtiyarlığını ağlamakla geçirir.
-
Keşke babam Zengin olsaydı da parasını yeseydim. Yiyenlere lafım yok. Adamın babası çalışmış başarmış sonunakadar hakediyo.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Maalesef çok haset bir milletiz. Komşunuz, akrabanız sizde olmayan en ufak bir mala kavuşsun, dedikodusunu yapmaya, kötülemeye başlarlar. Yahu eskiden sokakta park etmiş lüks arabaların kaportasını anahtarla boydan boya çizerdi millet. Şimdi her yerde kamera var diye yemiyor artık, ama insanımız "Niye onda var da bende yok?" sorusuna "Nasıl almış acaba, onun aldığından ben de nasıl alabilirim" yerine "Benim yoksa onun da olmasın" şeklinde tepki gösteriyor; onun için bu ülkeden bir cacık olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 3 Haziran 2021; 16:58:54 > -
her istenilene evet derse 2. jenerasyonu bile goremez o servet
Baba parasi yemiyenlerinde cogu zaten babasinin evinde 35 yasina kadar bedavadan yasamiyor mu kirasiz ekmek elden su golden? E herkes baba parasi yiyor imkanlari dahilinde o zaman. Sizin babaniz fasfakirse millet ne yapsin.
Ha biz de fakirdik yani orta halliydik babamin ev araba vs alma durumu olmadi bana hic sikayet etmiyorum Allah razi olsun bakti buyuttu. Kimsenin de hayatina karismiyorum.
-
Kıskanıyoruz onun kadar şanslı olamadığımız için
Kendi içlerindeki yoksunluğu başkalarının da yaşaması şart ancak o zaman mutlu olurlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Powerofdreams -- 3 Haziran 2021; 18:42:24 >
Aynen öyle, ben de babamın aldığı araca biniyorum ve böyle düşünenler çok oluyor.
-
Herkes senin gibi düşünse keşke. Adamın babası zengin olsaydı sanki yemeyecekti parasını.
-
Çok doğru konuşmuşsun. Herkes kıskanç, baba parası yiyemeyenler yiyenleri çok kıskanıyor.
-
Herkes böyle düşünmüyor işte.
Ben yapamıyorsam başkası da yapmasın kafasındalar.
-
Senin baban zengin mi ? Varsa
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok zengin olmasa da istediklerimi almama yardımcı olur her zaman, altıma arabamı da kendisi aldı.
-
Aslında sövülen şey baba parası yiyen şahis degil, kendi bahtsizligi
-
Halkın parası yenen bir ülkede baba parası yemek normaldir.Çünkü genç insanların paraları yendi -yenmekte - yeniyor - yenicek.Haliyle gelişmicek gençler... sonuç = baba parası yiyicek gençler...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X