Şimdi Ara

BABA MI OLACAM SİMDİ | KONU CİDDİ ( AGLAMAK UZEREYİM) - REGL BAŞLADI KURTULDUM. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
581
Cevap
23
Favori
27.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aböRjin

quote:

Orijinalden alıntı: wRei

quote:

Orijinalden alıntı: Oetker*

Sen söylede ona göre yorum yapalım içine boşaldın mı ? Kızın adet düzensizliği var mıydı ? Yaklaşık kaç gün önce birlikte oldunuz ?

Adet düzensizliği yokmuş, 21 temmuzda oldu, prezervatif kullanmadığım için sürtünme oldu ama o şekilde de hamile kalma riski varmış.

puahhahaha ulan yarıldım.

sürte sürte çocuk yapmışsın la.

çocuğun adını dinamo koyun.

• erkek olursa adini gfbekir koy yoksa darilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kadar mı salaksınız ya içine boşaldıysan b ertesi gün habpı içirir insan
  • quote:

Arkadaşlar hamileyse doğurmama gibi bir ihtimal var mı ne yapmak lazım illa doguracak mı bir çıkar yolu yok mu.
    Geriye itebiliyorsun, tahmine göre 3 gün daha dayanıyor.
  • afferin çekirge işte bir yaş daha büyüdün... O kız hamile felan değildir merak etme
  • Hava sıcak diye adet gecikme olabilir

Gayet ciddiyim.

• Ayrılırsanız kızın numarasını pm ile atarmısın dostum
  • aga bi önce gebelik testine bakaydınız ne senaryolar yazmışsınız yahu
  • quote:

Lütfen dalga gececekler yazmasın gercekten rica ediyorum arkadaslar elim ayagım titriyor sadece okuyun yardım edebilecek varsa etsin lütfen.

Direk söze giriyorum beyler. Birbirimizi seviyoruz fakat bir çok sorun yaşayınca sevgili olmamaya karar verdik fakat buluşuruz 2-3 ayda bir (Kendisi Antakya'da oturuyor). Sık görüşemiyoruz ve fazla konuşmuyoruz kendisi üniversiteye 3 yıldır hazırlanıyor bu sene baya yüklendi ve bende bu sene sıkıntılı bi süreç geçirdim lisede son yılımdı staj vs. her neyse ben Ankara'ya gidecektim ve buluşmaya karar verdik güzel vakit geçirdik ama sanırım fazla kapıldık nasıl oldu bilmiyorum kendimi öldürecem resmen gecenin bu vakti mesaj attı 1 haftadır gecikti diye arastırdım 1 hafta baya geç yaşına göre sanırım baba olacam ne yapacağımı bilmiyorum daha 20 yaşındayım kızda 22 ve ailem öğrenirse biterim. Test yapacak yarın eğer pozitif çıkarsa ne yapacam bilmiyorum gerçekten beynim durdu resmen hayatımın hatasını yaptım.

Kürtajda yasak.. YAŞASIN RTE
    Cahil insan korunsana sudan ucuz okey?

• Takip

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dinamo demiş ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: barikat

Ayrılırsanız kızın numarasını pm ile atarmısın dostum

nbr ortak :)

bende bekliyorum numarayi.

• geriçekeMEYAN version2.0
  • Meyan çocuğun ismini Kader koymuştu.

Sende şans koyarsın artık
  • 5 tl verip bir kondom almadın sanırım. Katil olmaya hazırlan.
  • Takip ;)

• Hamilelik testleri de %100 doğru çıkmıyor , kan testi mi ne o yapılsın . Eğer hamileyse, daha bir iki haftalık bir şey olacak, ben olsam aldırırdım yoksa tüm hayatın kayar. Kolay gelsin.
  • Dostum sakin ol adet psikolojik olarak ta gecikir . 1 hafta çok uzun bir süre de değil .
  • 1 aya kadar olan gecikme normal,benim kız arkadaşımın 11 gün gecikmişti sıkıntı yapma
  • Dna testi iste senden olduğu kesin mi,
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.