Şimdi Ara

BABA MI OLACAM SİMDİ | KONU CİDDİ ( AGLAMAK UZEREYİM) - REGL BAŞLADI KURTULDUM. (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
581
Cevap
23
Favori
27.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: şanışer

quote:

Orijinalden alıntı: Noo Pasaran

quote:

Orijinalden alıntı: gladiotor

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: invisible_jn

quote:

benim eyvallahim konuyu acan arkadasa degil zaten. boyle bir durumda foruma gelip konu acan, sacma sapan ilaclari kiz arkadasina kullandirtmayi dusunen ve belli ki bu konuda biraz bilgisiz biri.

ama zina da zina, zina da zina diyerek hic bir yardimi dokunmayan, kisiye yardimci olmak yerine karamsara dusuren yorumlari sacma buluyorum.
    zina kavraminin bir bu kadar da sacma oldugu asikar zaten..

amacim hakaret etmel degil kardesim, ki oldukca seviyeli bir sekilde tartisabilirim de. su laf bosa, bu laf boşa demeye gerek yok.

Bana göre de zina kavramı saçma değil. Sizin zina hakkında düşünceleriniz saçma.

peki. açıkçası bir kitapta yazılanlar beni cezbetmiyor. hiçbir somut kaniti olmayan bir sey beni inandiramaz.

ayrica din olmadan da kendi dogrularimi ve yapip/yapmamam gerekenleri en dogru bilebilecek biriyim.

keza, dinde oldugu gibi direkt olarak yasaklamak yerine, yeterli aciklamalar yapildigi taktirde herkes bu dusunceye sahip olabilir.

daha nasıl somut bir kanıt olsun meniden dünyaaya geliyorsun milyarlarca gezegen var bunlar rastgelemi oldu. Allah hidayet etsin

bunlarin yaratilip yaratilmadigina degil bunlari allahin yarattigina dair somut kanit istiyorum kardesim.

belki de ben yarattim, belki baska bir canli varlik. degil mi?

Bende senin var olup olmadığına dair somut kanıt istiyorum

elbette. yuzyuze gprusebiliriz, gozunle bizzat gorursun. bir hacmim ve agirligim var. eger dogru buluyorsan bir adet nufus cuzdanim da mevcut. konusabiliyorum, bunlari yazabiliyorum vs. vs..

oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.