Şimdi Ara

B6 kasa 2008 model fsi manuel passat alırmırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar daha önce 2.0 tdi dsg b6 passat vardı fakat 10.000 ₺ civarında masraf açtı arabadan çok memnundum ancak 10 yılı geçmiş dizel ve dsg olunca masrafları çok oluyor. Şuan piyasaya baktım bana göre hiç bir araç yok 40-47.000 ₺ bandında içime en çok sinen passat yine arkadaşımda temiz tüplü fsi passat var 2008 model 47.000 ₺ bırakcak fakat daha önce fsi motor kullanmadım öğrenciyim arabaya masraf yapamam tavsiye edermisiniz ? Sorunları olurmu ? Olursa düşük ücret çıkacağını düşünüyorum tecrübeli arkadaşlar bilgi verebilirmi ?
    Önceki aracım kadar seri değil ama uzun vadede üzermi ?
    Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bimin aystiisi -- 15 Ekim 2018; 17:9:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bence almayın neden derseniz, araç hem gitmiyor hemde dizel gibi maşallah, öyle bir motor sesi var, lpgye tam uyum yok benzinle karışık gidiyor, hiç öğrenci işi degil bana kalırsa, o büyüklükte bir araç için hiç tercih edilebilir bir seçenek değil...yanlış anlamayın sakin elimden 3 tane d sınıfı araç geçti, tavsiyem o fiyat aralığında E39 facelift 520i bakmaniz, illa büyük araç istiyorsanız, tavsiye ederim, iyi günler dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaViTz -- 15 Ekim 2018; 17:55:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o araba çok masraf çıkartır . yaşı daha düşük farklı markalar bakın bence .
  • LaViTz kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler hocam e39 kasayı sevmiyorum, e60 kasaya aşığım mesela en sevdiğim 5 serisi kasası ama e39 eski duruyo 2.0tdi passattan sonra 1.6 fsi kesmiyeceğini biliyorum ama piyasa berbat durumda bu fiyatlara araba yok

• Benzin ve manuelin masrafı az olur diye düşündüğüm için bu modele yöneldim önceki aracımda ağzım yandı 10 yaş üstü dizele asla bulaşmıcam o yüzden benzine kaydım biraz
    Fluance var o fiyata 2011 ararsan fluancenin 2011ide teneke gibi bi kaç kere sürdüm arabada konfor ve yol tutuşu hiç hoşuma gitmedi yeni kasalar daha iyi ama 65-70.000₺ tavsiye edeceğiniz alternatif varmı ? (40.000-47.000 arası)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bimin aystiisi -- 15 Ekim 2018; 18:57:39 >
  • FSİ adı çıkmış bi kere tutmayan motor diye halk diline geçmiş, arkadaşın dediği gibi lpg sorunu var ve sesli çalışıyor yakıtıda ortalamalarda zaten firmada kısa sürede piyasadan kaldırdı

• Dizel’den inipte Benzin’li araca binersen Hemen her konuda Üzülürsün...DİZELİN YAKITINI GEÇ, O GÜCÜ VE TORKU SADECE YETER.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bimin aystiisi

Benzin ve manuelin masrafı az olur diye düşündüğüm için bu modele yöneldim önceki aracımda ağzım yandı 10 yaş üstü dizele asla bulaşmıcam o yüzden benzine kaydım biraz
    Fluance var o fiyata 2011 ararsan fluancenin 2011ide teneke gibi bi kaç kere sürdüm arabada konfor ve yol tutuşu hiç hoşuma gitmedi yeni kasalar daha iyi ama 65-70.000₺ tavsiye edeceğiniz alternatif varmı ? (40.000-47.000 arası)
    sadece periyodik bakim masrafi az olur hocam . o yasta araba surpriz masraflar cikarir ona emin ol . kafan rahat olsun istiyosan modeli yuksek tutup konfordan odun vermen lazim . ben rahat edeyim masrafi cok olsun diyosan alabilirsin

• bimin aystiisi kullanıcısına yanıt
    Temiz ise bakabilirsin FSI motor LPG ile 100 km de 1 litre benzin tüketiyor uzun yolda, haa performans yoktur muhtemelen dizelden sonra üzer serlni torksuzluk. Araci sur içine sinerse al, temiz araba bulmak zordu şimdi fiyatlar ucunca daha da zorlaştırır

• hocam merakımdan soruyorum passat 10.000 liralık ne arıza yaptı enjektör problemimi yoksa başka bir şey mi
  • honda accord 2.2 dizel manuell var 40 bin liraya alabilirsiniz hem yakit hem tork hemde saglamlik olarak cok guzel arac sanayiye ugramadan binebileceginiz arac bende 2.4 benzinli otomatigi var lpg li sadece anlatilmaz yasanir 200 km ile tirlarin yanindan gecerken passat gibi kafa sallamaz fakat passat kadar sessiz degil yol sesi anlaminda

benim besinci yilim bu aracla yerine arac bulup degistiremiyorum

fsi motorlar ve tfsi motorlu araclardan uzak durun audi passat hic fark etmez cekicilerle akraba olursunuz heleki lpg li bir fsi mi hic yaklasmayin

mesela 2013 model 1.4 tsi passat ile 400-500 km kadar uzun yoolda kullandim pek ust suratlerde isim olmaz diyosaniz tam size gore vede cok sessiz

marka degistirmek cok zor istir Allah kolaylik versin

• quote:

Orijinalden alıntı: bellagiooo

hocam merakımdan soruyorum passat 10.000 liralık ne arıza yaptı enjektör problemimi yoksa başka bir şey mi
    benim aracın şanzıman dağıldı 4.000 civarı ona gitti daha sonrada araç yolda kaldı motor kapağı ve birkaç parça değişti 7.000 civarıda ona gitti
    tam harcananı desem 12.000 buldu aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozturk29

honda accord 2.2 dizel manuell var 40 bin liraya alabilirsiniz hem yakit hem tork hemde saglamlik olarak cok guzel arac sanayiye ugramadan binebileceginiz arac bende 2.4 benzinli otomatigi var lpg li sadece anlatilmaz yasanir 200 km ile tirlarin yanindan gecerken passat gibi kafa sallamaz fakat passat kadar sessiz degil yol sesi anlaminda

benim besinci yilim bu aracla yerine arac bulup degistiremiyorum

fsi motorlar ve tfsi motorlu araclardan uzak durun audi passat hic fark etmez cekicilerle akraba olursunuz heleki lpg li bir fsi mi hic yaklasmayin

mesela 2013 model 1.4 tsi passat ile 400-500 km kadar uzun yoolda kullandim pek ust suratlerde isim olmaz diyosaniz tam size gore vede cok sessiz

marka degistirmek cok zor istir Allah kolaylik versin
    sağolun hocam marka değiştirebilirim ona alışırımda yeterki sanayiden mümkün olduğunca uzak olayım, gönül rahatlığıyla bineyim aracıma
    aslında vw harika bir marka değil özellikle dgs yüzünden ama passatla çok yaşanmışlığım var o yüzden b6 siyah passatın gönlümde yeri ayrı 2.0 tdi 140 beygirdi hakkını yemeyim yol yapmaktan çok keyif alıyodum

• bimin aystiisi kullanıcısına yanıt
    gonlunuze 12 bin tl zarar vermis ama 🙂

saka bir yana sorunsuzluk istiyosaniz soyledigim araca bir bakin binin gezin hosunuza giderse alin hem otomatigi hem manueli cok saglam yurur aksamda cok guzel ve saglam accordlari kesinlikle bir civicle kiyaslamayin

butceniz 40-50 bin aradi oldugu icin bu araci onerdim

• Ben 40 bine 2013 yaris 1.0 aldım
    Performans olayı da haliyle 1.0
    Sağ şeridin müdavimi oldum, yeni tırlar baya güçlü onlar beni hep geçiyor ama eskileri yokuşta sollayabiliyorum. Tabi şu da var gazı köklemiyorum, araba kendi halince çıksın yeter.
    1 depo lpg ile de 500 km yol gidiyorum. Bence öğrenci için çok ideal bir araç. Napacaksn gemi gibi arabaları.
    Küp şeker gibi araba
    Tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peder beyde 4-5 senedir var 2008 fsi, manuel, lpg'li. Kilometre 140.00'lere geldi sanıyorum. İlk yıl benzinde kullandı aracı çok yakıyor diye gitti lpg taktırdı. Lpg de bir kere arıza yaptı 150 tl'lik işlemle çözdüler ama ne yapıldığından şu an bilgim yok. Araç kullanımda karışık tüketim yapıyor, 8 e 1 gibi bir oranı vardı. 2 ay oluyor şehir içi dışı karışık 8-8,5 litre lpg, 1 litre gibi de benzin harcıyor 100 km'de ortalama. Bizde aracın bir sıkıntısı olmadı şu an yani periyodik masrafları dışında bir şey çıkartmadı. Gelelim araç için fikirlerime. Motorun tatlı bir sesi var benzinli gibi değil lakin dizel gibi de değil ben çok seviyorum açıkçası. Ama ama ama çok önemli bir durum var aracın performansı berbat. Eğer biraz atik kullanıcıysanız sizi delirtebilir. Babam 55 yaşında çok sakin biri olmasına rağmen şikayetçi. Beni de sabırlı bir şoför yaptı desem abartı olmaz. Bu kötü performansı dışında aracın büyük olması da şehir içinde çok zorluyor bilginize. Geri kalan herşeyi ise yeterli bana göre konfor yalıtım donanım vs. Öğrenci olduğunuz için daha küçük şehir içine yatkın ve yüksek modelli araç almanızı tavsiye ederim. Bu araç bana kalırsa aile ve uzun yol aracı.

• Bütçenize lpg ye tam uyumlu 2008 golf öneririm. 1.6 102bg olandan. Tabi donanım seviyesi şansınıza kalmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınmaz, çok yakar az kaçar, lpg uyumu %0, tasarruf nerdeyse hiç olmuyor, piyasası zayıf, size opel vectra 1.9cdti bakmanızı şiddetle öneririm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ned_Starkk kullanıcısına yanıt
    son zamanlarda beni en çok güldüren msj bir dönem bende Yaris kullanmıştim ama iyi giderdi benimki buna nispeten 1,33 Luk 100 bg olan versiyonu 2011 model

• 2.0 fsi e diyeceğim yok cok yakar cok kaçar ama 1.6 fsi çok yakar az kaçar fsi ye girme hiç ama o kasa efsanedir 1.6 dü motor yada 2.0 tdi pd motor alman lazım temizini bulman cok zor ama

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.