Arkadaşlar hepsiburada.com dan Gigabyte P67A-UD4 siparişi verdim sipariş bugün elime ulaşacak ama sipariş yola çıktıktan sonra hepsiburada.comda ürün sayfasına baktığımda b3 ile ilgili hiçbişey yazmıyordu neyse ürünü Asus P8P67 PRO ile değiştirmeye karar verdim ancak onun sayfasında da b3 revizyon ürünü olup olmadığı konusunda bir bilgi yok şimdi bu adamlar
birincisi sorunlu ürün satmaya mı devam ediyor
ikincisi b3 olduğunu anlayabileceğimiz bir yol var mı
son olarak gigabayte anakarttan vazgeçip asusta karar kılmam doğru olurmu?
b3 oldugunu cpu-z den anlayabilirsin sorunlu kartları satmaya cesaret edemezler sanırım b3 tür o büyük bi ihtimal asus kartlara gelince sorun yaşayan arkadaşlar var forumda giga iyidir ben msi kullanıyorum gayet memnunum
Kutusunun üzerinde veya kutunun yanındaki kodların yer aldığı bölümde b3 yazıyor. Ya da cpu-z de mainbord kısmında revision yazan yerde b3 diye yazar.
Ayrıca distrübitörler eski revizyonları piyasadan toplayıp yerine b3 leri verdi.Ufak tefek bilgisayarcılar hariç piyasada eski revizyon bulmak biraz zor.
P67A UD4 de zaten kutusunda kocaman P67A-UD4-B3 yazıyor.Ben kullanıyorum 4500 sorunsuz İ7 2600K kullanırsınız ustu CPU,PSU ve Fana baglı ben 397 ye almıstım.
quote:
Orijinalden alıntı: burak9006
Kutusunun üzerinde veya kutunun yanındaki kodların yer aldığı bölümde b3 yazıyor. Ya da cpu-z de mainbord kısmında revision yazan yerde b3 diye yazar.
Ayrıca distrübitörler eski revizyonları piyasadan toplayıp yerine b3 leri verdi.Ufak tefek bilgisayarcılar hariç piyasada eski revizyon bulmak biraz zor.
Cevaplar için teşşekkür ediyorum
gigabyte ile asus arasında parformans konusunda çok belirgin teknoloji farkı yoksa sanırım gigabyte tercihini sürdürsem çokta büyük bir kaybım olmayacak diye düşünüyorum bu konuda yanılıyormuyum yoksa çokta farketmez mi diyorsunuz
P67A-UD4 te hem CF hem SLI destegi var.3TB HDD destegi yazmıs kutuda ses kartı duzgun biosu EFI degil ki ben EFI biosu sevmedim fazla klasik bios var bu saydıgım ozellikler hepsi Asus tada vardır kisisel tercih olayı sonucta Gigabye alırsanız da kesinlikle pisman olmazsınız. Bana gore aradaki tek buyuk fark Asus ta 8 Gigabyte da 6 SATA HDD destegi var.6 HDD bana yetmez derseniz zaten Asus ya da MSI alacaksınız.
P67A-UD4 te hem CF hem SLI destegi var.3TB HDD destegi yazmıs kutuda ses kartı duzgun biosu EFI degil ki ben EFI biosu sevmedim fazla klasik bios var bu saydıgım ozellikler hepsi Asus tada vardır kisisel tercih olayı sonucta Gigabye alırsanız da kesinlikle pisman olmazsınız. Bana gore aradaki tek buyuk fark Asus ta 8 Gigabyte da 6 SATA HDD destegi var.6 HDD bana yetmez derseniz zaten Asus ya da MSI alacaksınız.
Ozaman değişime gitmeme gerek yok performans açısından bir kaybım yoksa efi bios okadar muhim degil klasik biosu sonucta kullanabiliyorum 3 hdd bana yeterde artar asusta biosta sıkıntı yasayanlar var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme