Bildirim
telefonun açık olup olmadığını nasıl anlarız?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
süper şifre ile giriş yap gizli nodan çağrı kabul etmeme servisini kapat. gizli numaradan ara. _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: Mireina
süper şifre ile giriş yap gizli nodan çağrı kabul etmeme servisini kapat. gizli numaradan ara.
bakmıştım online işlem e ama o secenek yoktu. numarayı açık/gizli yapma var da. gizli numaradan kabul edip/etmeme yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinbestil -- 23 Kasım 2008; 10:43:28 >_____________________________ -
numarasını bana ver ben cagrı atarım eger benı arasa yanlıslık oldu derım
sonra sana soylerım acıkmı kapalımı.._____________________________ iyilik yap denize at. -
haklısın aklımda yanlış kalmış, numaram gözüksün numaram gözükmesin ayarıymış online işlemdeki. _____________________________ -
-
Voip ile Phone2Phone özelliğinden kendi numarası ile çağrı atın. Açık olup olmadığını anlayın. _____________________________ -
windows mobile kullanan bir telefonun varsa eğer bu konuda yardımcı olabilirim.ping mesajı atıyor.karşı tarafa attıgın mesaj gitmiyor ama telefon acıksa sana iletim raporu geliyor. _____________________________ -
Peki bu dediğiniz programın symbian versionu da var mı acaba? _____________________________ -
malesef windows mobile olması lazım.
http://www.silentservices.de/HushSMS.html
program cok güzel wm kullananlara tavsiye ederim.
quote:
Orjinalden alıntı: tarıka
Peki bu dediğiniz programın symbian versionu da var mı acaba?
_____________________________ -
Teşekkür ederim. Keşke Symbian için de olsaydı.Güzel bir programmış gerçekten de. _____________________________ -
ne işler çeviriyorsun
_____________________________ -
my phone explorer isimli bir program var. istediğin numaraya ping sms gönderiyor ama smsin gönderildiği numara hiçbirşeyin farkında olmadan bizim telefonumuza ileti raporu geliyor. eğer raporda iletildi yazarsa telefon açıktır:P
http://www.fjsoft.at/en/
bu arada ben kendim defalarca denedim hiçbir sorun çıkmadı!_____________________________ 
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler