Şimdi Ara

B. Munih-Lyon Ribery Kırmızı Kart Olayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet, tehlikeli bir hareketti fakat hakem alttaki mal olunca. Sarı kart yerine kırmızı kartta çıkartmış olabilir.

B. Munih-Lyon Ribery Kırmızı Kart Olayı

• doğru karar verdi kesinlikle.
  • Hakem sarıldığı oyuncuya pembe kart çıkarmış galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

doğru karar verdi kesinlikle.

Doğruluğuna bir şey demiyorum da adamın hareketler filan harbiden gıcık ya. Televizyona vurasım geliyor.
  • sarı verilmeliydi..direk kırmızı cok ağır..
  • Sarı da verse kırmızı da verse olurdu bence.
  • TFF ye başvursunlar hemen maç iptal edilsin yada
    Bu kartın yarasını sarmak senin görevin TFF

Bilica bence hakemin dikkatini dağıtmış olabilir bide hakem alexin arkadasıymıs ondan vermiş kırmızı kartı !!!!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutx

quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

doğru karar verdi kesinlikle.

Doğruluğuna bir şey demiyorum da adamın hareketler filan harbiden gıcık ya. Televizyona vurasım geliyor.

Bir gıcıklığını görmedim nesi gıcık. Galatasayardan kaçtı diye bu kadar antipati yapmayın yahu adama kırmızı kart olayına gelince %100 kırmızı kart bariz ayak bileğini kırabilicek bir haraket
  • Kırmızı kart kesinlikle doğru karardı.
  • Hakemin kararı doğru çok sert hemde direk bileğe yapılan bir hareket kırılsa bileği adamın futbol hayatı biter
  • Bu olay nası oldu izleyemedim de??
  • karar kesinlikle kırmızı karttı hani bizim hakemlerin gostermeye cesaret edemekileri her hafta olan harekete kırmızı gosterdi
  • Bence rövanşa paf takımla çıkmaları gerekir.
  • Kırmızı kart %1000 doğruydu. Hakemi tebrik etmek lazım. Bu Rosetti'yi fazla sevmem (Hırvatistan maçından dolayı) ama bu sefer çok doğru ve cesur bir kart verdi. Her hakem böyle kırmızı kart veremez. Bizim Türk hakemleri bu kartı hayatta veremez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 21 Nisan 2010; 22:55:26 >
  • Kart doğru da verdikleri tip süper . Şu gözlere bak allahım .
  • bir kart daha iddaa da kırmızıya oynasaydım keşke
  • Lyon'da gördü bi kırmızı.
    Adamı seviyorum.
  • Ribery hafta içi Vehibe yengenin üzerine gül koklamış. O'ndan dolayı yengeyle arası kavgalıdır, hıncını bu maçta çıkarmıştır.
  • Yine okul yüzünden kaçırdık maçı.İnşallah star dünkü gibi verir gece tekrarını
  • Ribery'nin pozisyonu tartışmasız kırmızı karttı hakemin çok yakınındaydı zaten. Direk bileğe girdi ve adam yere düşene kadar sakatlamak için bastı bileğine.
    Lyon'un pozisyonunda kart ile alakası yokdu. İkiside aynı seviyede kaldırdı ayağını. Endirek serbest vuruş bile verilmez o pozisyona. Hakem ilk kartın etkisinde kaldı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.