< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
B A T I Y O R U Z! (2. sayfa)

-
-
Bu gezegenin komple arındırılması lazım Allah c.c. tez vakitte nasip etsin İnşallah Amin.
-
Batmaktan bile beter olduk bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
B A T T I K
veya
B A T I R D I L A R
desek daha doğru olur.
Biz batalı çok oldu
Şimdi batmadık aslında çoktan batmıştık kimsenin haberi yoktu artık var
ben bundan daha fazla batamam
-
-
A ye
İlla altına ironidir mi yazalım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosis -- 22 Ekim 2021; 10:3:58 > -
ulan dolarla maaş alıyordum. Geçen sene ocak ayında tl ye geçirdiler o zamanki kur 7.25'di öyle hesapladılar neyse geçtik iyi güzel . aradan 3 ay geçti 5 ay 10 ay derken bir baktım 2 3 aydır geçinemiyorum. niye böyle oldu diye düşündüm TL ye geçmesem şuan zaten 3 4 bin fazla alıyor olacaktım. Ben meğer o parayla rahatlıyormuşum.
-
-
A0 türkçe
-
keşke eskiden olan batışlar gibi sadece ekonomik olarak batıyor olsaydık. bu sefer batış çok beter hem maddi hem manevi açıdan artık asla düzeltilemeyecek ve doğrultulamayacak bir batış yaşıyoruz. her alanda sömürge toplumu kapasitesinde ve seviyesindeyiz. bundan sonraki süreç bizi sahiplenecek gücün çıkması olacak. çok acı ama gerçekler bu.
bunlar olmasa ekonomi bir şekilde düzeltilerdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96DE7F07E -- 22 Ekim 2021; 13:32:40 > -
ben dolarin yukseldigine inanmiyorum
-
bu millet seçiminin bedelini ödüyor, yapacak bir şey yok, iyi yanı siyasal islam bitti ama bu sefer popülizm var akp'nin güncel hali gelecek, İmamoğlu gelirse sil baştan kendisi rte v2 aynı onun gibi ben yaparım olur kafasında.
-
Asıl soru halk niye sokaklara dökülmüyor hala neden bir protesto yok?Dolar euro altın gıda fiyatları herşey uçarken herkes hayatından çok mu memnun?Din iman zırvalarınıda yemiyor toplum artık sosyal medyadan kazan kaldırılıyor fakat kimse sokağa çıkmıyor.Bu kadar mı sindirdi bu kadar mı köşeye kıstırdı bizi bu iktidar bu diktatörlük rejimi?
-
pahalıklık artıyor alım gücü düşüyor batma kısmının daha b sinde değilsin ülkede bankacılık ve mevduatları boru kale gibi dar gelirli halk etkileniyor tuzu kurunun keyfi halen yerinde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Ekim 2021; 17:29:56 > -
Ne batıyoruz, çıkar cebindeki telefonu...
Ağzında diş var kulağın var herşeyin var...Nereye batıyoruz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu kadar çok iktidara karşı insan var kiminle konuşsam (65 yas üstü hariç) kimi görsem herkes muhalefeti destekliyor ama neden seçimlerde hala o seçiliyor anlamıyorum. İnşallah Z kuşağından oy verebilecek kişi sayısı arttı 2023 de de seçilirlerse bir daha kimse onları durdurmaz gibi geliyor bana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xxgamer45_2 -- 22 Ekim 2021; 20:0:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X