128 milyar $ dediğimde bunun 10 milyar doları 7,5 tl olarak güncellerdi ama yok.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
B A T I Y O R U Z! (3. sayfa)

-
-
Dıjj güçler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu konuda gır gır geçme dönemini geçtik artık, cehalet ve kötülük güzelim ülkenin içinden geçti, geriye posası kaldı...
Umarım ilerde kitaplarda bu yaşananlar yazar da sonraki nesil unutmaz bu yapılan hataları...
-
sevdiğinden değilde koktuğundan olmasın? sesini çıkarana her yaftayı yapıştırıyorlar, geçenlerde bir konuda yorum yazmıştım editör arkadaşlar sağolsunlar okuyacak insanlardan daha hızlı davranmışlar direk sildiler yorumu gerisini sen düşün
-
dolar 20 ye gelene kadar bu ülkede iç savaş çıkar
-
hocam bir saat önce çamaşır makinesi aldım makinemiz 3-4 gün önce bozulmuştu, kara kara düşünüyordum ne yapsam diye kampanya denk getirdim aldım inş. bir sıkıntı çıkmazda bizi uğraştırmaz
-
sorması ayıp ne işle megulsunüz?
-
Yanlış kişiler farkında malesef.
-
Hocam hayırlı olsun güzel olmuş kampanya denk getirdiğin. Elektronik alet ilk aşamada sorun çıkarmazsa düzgün kullanıma sizi uzun süre götürecektir diye düşünüyorum.
yakında hiper enflasyon olur ülke böyle giderse
yugoslavia 1990 enflasyonu gibi olacak
-
teşekkür ederim, sizde kendinize göre ihtiyacınız olabilecek gereksinimleri alacağım diye mesaj yazdınığınız için etkileşimde bulundum; türkiyenin bu durumdaki hali yılbaşından sonra daha da kötüye gideceğinden muzdarip yılbaşına gelene kadar ne aldınız aldınız alamadınız gelecek yıl sadece hayalini kurmakla yetiniriz...
-
-
İyi de adam namaz kılıyor. Ceğabe başa geçsin de camileri mi kapatsın?
Bop bir saat gibi tıkır tıkır işliyor.... Sessiz ve derinden ilerliyordu artık gün yüzüne çıktı.... ama insanlar halen ayakta uyuyor.
çok iyi batak oynarım...
-
-
Kim batırdı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X