Bildirim
Aziz yıldırımı bu takımdan göndermeliyiz
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Takasta falan kullanın bence iyi kötü piyasası varken -
Dünya görüşü dar ve kısıtlı,vizyonu sıfır.
Klübün sahibi taraftar diyor tamamen yalan,o halde tüm taraftarın isteği doğrultusunda Alex'e jübile neden yapılmıyor ?
Aziz Yıldırımın emeği muhakkak vardır fakat adımız lekelendi,bölgesel bir takım olup çıktık,hayal kuramıyoruz,Karabük ile Antep ile maç oynayıp ümit etmekten sıkıldık.
Masa tenisi ve kürek şubesinin başarıları bu taraftarı artık doyurmuyor.
Geniş kitleli taraftar potansiyelini,futbola ekonomik olarak yönlendirebilecek,futbola gereken değeri verecek ve demokratik değerleri benimseyen bir başkan lazım.
Sezon açılışı Boca Juniors ile olsun,Güney Amerika'da turnuvalara katılalım.Dünyaya açılalım,Avrupa ülkelerine tesisler kuralım.
Öyle kolay mı demeyin,Benfica'nın son 3 seneki yatırımlarını araştırın.
Genç ve vizyon sahibi bir yönetim şart. -
Ali Koc gelecek diyolla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Onu gönderin de ben burdayim beni baskann yapin demeye getiriyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Hatake Kakashi
Takasta falan kullanın bence iyi kötü piyasası varken
hapisten onceki sene valencia istedi. o zaman biraksak cok kar ederdik
Bence suçu da sabitken asalım gitsin. Bak o zaman ülkede uyuşturucu kullanımı nasıl düşüyor, tecavüz azalıyor, rüşvetle iş yaptırmak azalıyor, hırsızlık olmuyor, kadın cinayetleri bıçak gibi kesiliyor, Türk futbolundaki kara bulutlar dağılıyor, Reza cari açığın %15 ini değil %85 ini kapatıyor, Benzin mazot ucuzluyor, ötv kalkıyor, kaçak elektrik kullanımı düşüyor, asgari ücret 2000 avroları buluyor yeter ki asalım bu Adam'ı. -
Fenerbahçe'nin gelmiş geçmiş en büyük başkanı. -
Fenerbahçe'nin adını şikeye bulaştıran, şike savunmasın da bile adam gibi savunma vereceğine Gs'yi örnek gösteren
uefa yarı finali olmasa futbolda bir cacık başarısı bulunmayan, inşaattan başka bir faydası olmayan(onuda bizlerin parasıyla yapıyo haaa sanki görende cebinden veriyo sancak)
kısacası lütfen defolsun gitsin takımdan. onun yerine gelecek kişi ne hükümet yalakası ne de dıştan biri olmalı
yine içimizden ve aziz'in adamı olmayan biri geçmeli -
- Başkanlık döneminde bizden fazla GS şampiyon olmuş.
- Son yılları bize zehir etmiş.
- Gelecekte de onun yüzünden Avrupa'ya gidemeyeceğiz.
- Alex gibi bir adamı harcamış.
Ama gelmiş geçmiş en büyük başkan. Komikmiş. -
quote:
Orijinalden alıntı: Arkedios
Ama gelmiş geçmiş en büyük başkan. Komikmiş.
bunu da unutmamak lzm haaa. orda bi adam çıkıp da geçirmemiş yumruğu padişaha
-
quote:
Orijinalden alıntı: cantarikfb
Bence suçu da sabitken asalım gitsin. Bak o zaman ülkede uyuşturucu kullanımı nasıl düşüyor, tecavüz azalıyor, rüşvetle iş yaptırmak azalıyor, hırsızlık olmuyor, kadın cinayetleri bıçak gibi kesiliyor, Türk futbolundaki kara bulutlar dağılıyor, Reza cari açığın %15 ini değil %85 ini kapatıyor, Benzin mazot ucuzluyor, ötv kalkıyor, kaçak elektrik kullanımı düşüyor, asgari ücret 2000 avroları buluyor yeter ki asalım bu Adam'ı.
+1 -
Değerinin anlaşıldığı gün buradakilerin hepsi sonuna kadar yanındaydım diyecek. at fav'a bekle. -
quote:
ben şampiyonluğa oynamadığımız tek 1 sezon bile hatırlamıyorum. 2005'te appiah'ın kafası direkten dönmeyip gol olsa, 2010'da alex'in şutu gol olsa, 2012'de semih'in şutu musleraya değil de ağlara gitse 3 şampiyonluk kazanacaktık. bunları aziz yıldırım'ın mı gol yapması lazımdı?
her zaman sansasyonel transferlerimiz oldu. sporun her branşında zirveye oynadık. 15 yıllık başkanlığı boyunca bir elin parmağı kadar eleştiriye maruz kalıyorsa zaten başarılı olduğunu kanıtlamıştır kanımca.
"Gelecekte de onun yüzünden Avrupa'ya gidemeyeceğiz." bu cümle senin taraftar olarak en büyük ayıbındır. ülkeyi soyup soğana çevirenlerin ses kayıtlarıyla 2 saatlik konser verilir. ama sizin aleyhine atıfta bulunduğunuz başkanın 1 tane ses kayıdı ortalıkta yok. "onun yüzünden" nasıl diyebilirsin? vicdan yoksunu herif. utan kendinden.
-
quote:
Orijinalden alıntı: _PerenaL
quote:
ben şampiyonluğa oynamadığımız tek 1 sezon bile hatırlamıyorum. 2005'te appiah'ın kafası direkten dönmeyip gol olsa, 2010'da alex'in şutu gol olsa, 2012'de semih'in şutu musleraya değil de ağlara gitse 3 şampiyonluk kazanacaktık. bunları aziz yıldırım'ın mı gol yapması lazımdı?
her zaman sansasyonel transferlerimiz oldu. sporun her branşında zirveye oynadık. 15 yıllık başkanlığı boyunca bir elin parmağı kadar eleştiriye maruz kalıyorsa zaten başarılı olduğunu kanıtlamıştır kanımca.
"Gelecekte de onun yüzünden Avrupa'ya gidemeyeceğiz." bu cümle senin taraftar olarak en büyük ayıbındır. ülkeyi soyup soğana çevirenlerin ses kayıtlarıyla 2 saatlik konser verilir. ama sizin aleyhine atıfta bulunduğunuz başkanın 1 tane ses kayıdı ortalıkta yok. "onun yüzünden" nasıl diyebilirsin? vicdan yoksunu herif. utan kendinden.
senin de ses kayıtları olanlara oy atanlardan bi farkın yok
padişah aziz'e biat etmeye devam et
-
quote:
Orijinalden alıntı: _PerenaL
quote:
Ottan b.ktan örnekler göstermişim gibi boş boş muhabbet yapma burada. Ne demek bir elin parmağı kadar eleştiriye maruz kalıyor? Bir futbol takımının Avrupa'da başarılı olmaktan ve kupalar kazanıp, şampiyon olmaktan başka ne derdi olabilir? Senin gibi düşünenler ve kulübün başındaki herif yüzünden çok sıkıntı çekti bu takım. Kendiyle sorun yaşayan herkesi postaladı büyük başkanın takımdan. Şampiyonlar ligindeki ve tarihimizdeki en büyük başarıyı bize yaşatan Zico'yu gönderdi. Efsane dediğimiz Alex'i gönderdi. Say say bitmez ama sizin derdiniz artık futbol değil, başarı değil. Tartışacak bir şey yok.
-
Bence de gönderin çok gol kaçırıyor -
Keşke beşiktaşın böyle başkanı olsaydı.Adamın gözü kara takımı için cezaevine giriyor.Ha şike falan demeyin polis fezlekesine göre ceza verilen bir ülkede sende şikeci olursun bende.
Olay sadece askeri ihalelerdi adamı s**** dediler işlemedi olay şikeden cezaya kadar gitti. -
quote:
Orijinalden alıntı: Havlayan Çekirge
Evet arkadaşlar aziz yıldırım yaşlandı artık görevini iyi yerine getiremiyor , onun yerine daha genç birini almalıyız iş adamı felan olabilir.Ancak sezon sonu aziz yıldırım kesinlikle yollanmalıdır yoksa bu egoyla olmaz.
emenikeyi ve başkanı beğenmiyorsunuz.
Hocam bu hoşnutsuzluğu neye borçluyuz acaba?
birde Klüp başkanı sizin hayal dünyanızda nasıl olmalı çok merak ettim. futbolcu gibi betimlemişsiniz.
ligdeki en tecrübeli ikinci başkana sahibiz. -
Seninle aynı takımı tuttuğum için 1 saniyeliğine utandım, sonra değmezsin dedim.
Benzer içerikler
- aziz yıldırım mafya mı
- stadyumda maç en iyi nereden izlenir
- fenerium alt avis tribünü neresi
- passolig para çekme
- fenerbahçe stadı oturma planı
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X