Şimdi Ara

Azir Nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu aralar azire sardım da bi türlü oturtturamadım, hero mu çöp yoksa ben mi kötüyüm

• azir sevdiğimiz bir abimizdir,janti bir adamdır,adabı giyinmeyi bilir

Edit:Mesaj artı yağmuruna uğramış ünlü olmuşum,buradan mönşıngılahbahdaki dayımgillere selam söylüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Mithat -- 17 Aralık 2014; 18:57:54 >
  • Pratik lazim zor hero

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hasari oldukca iyi, 1-2item sonra daha iyi hale geliyor yalniz, earlysi iyi degil bence yani, late gamede tflerde iyi konumlanirsa devamli yuksek hasari var, adc gibi zaten

• Dün yeni modda güzel gider diye aldım, Q'sunun range'iyle oynamışlar eskisi gibi değildi (Eski hali bug'mış sanırım, geldiği zaman dışında hiç oynamamıştım). O şaşkınlıkla bütün oyun ultiden başka bir şey atmadım

Zor hero, oynamayı bilirsen hayat kurtarır.
  • Bence güzel de earlysi çok zayıf gibime geliyor ve çok mana hungry bir hero. Bir Fizz, Zed. Ziggs ile çok rahat ezilebiliyor

• azir çok iyi,sağlığına duacı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Malphite Nasıl Counterlanır?
    13 yıl önce açıldı
    Sivir ne durumda?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zor hero ve late herosu. Earlyde pek bisey bekleme azirden. Oynamayi ogrendin mi op olursun azirle. 36/16/26 gitmisligim var

• DANAKAÇIRAN kullanıcısına yanıt
    Cop hero yok.Oynamayi beceremeyen oyuncu var.Azir oldukca iyi sadece bol bol pratik yapmaya bak.Cok farkli bir oynanisa sahip bu yuzden zorlaniyor olman normal
  • Azir iyi ya selamı var sizinkilere.Bak kimi veriyom hani bizim mahallenin köpeği nasus vardı ya o bir büyüdü bir büyüdü bak veriyom.

• Azir güçlü ama zor bir şampiyon doğru hamleler yapmak çok önemli bodozlama tüm yetenekleri kullanırsan jung gelir kafana vurur. Şu videoyu izleyerek biraz fikir sahibi olabilirsin.

http://www.youtube.com/watch?v=ccjpMNPH_fQ
  • Hertaraf troll doldu

• Teşekkürler, pratik yapmaya değer mi peki? Yoksa farklı herolarla mı pratik yapmalıyım?
  • oyun sonunda i-na-nıl-maz bi damage i var işini bilirsen soloq da rahat taşır
  • Burst yok ama iyi dürtüyor

• Bence yeni kassadin vakası midde azir varken gang atamıyorum kaçıp duruyo en fazla bu sezonu geçirir sonra ard arda nerfler riot.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet iyi çar.Midde askerler sayesinde uzaktan farm yapıp karşıya rahatsız edebilirsin. Hatta askerleri milyonların arkasına atıp rakibin farmini biraz olsun engelleyebilirsin. Askerleri rakibin arkasına atıp e ile aldığın kalkan ve ziplatma çok işe yarıyor. Hatta 2v1 yaparken birinin son anlarında e ile kalkan alınca yer değiştirip arayı açma veya rakibi sasirtip skili engelleme şansın oluyor. Kaçarken duvarın arkasına asker çıkarıp e ile uzaklasabilirsin. Ultinle suikatscileri azda olsa uzak tutabilir biraz daha yaşayabilirsin. Pasifin sayesinde kule ittirirken veya kuşatma yaparken arkadan anı saldırı yeme ihtimalin azalıyor. Hatta kaçarken arkanda kule bıraktığında rakip geri dönmek zorunda kalabiliyor.

• DANAKAÇIRAN kullanıcısına yanıt
    Bu aralar bende azir oynamaya başladım w sonra düz vuruş q düz vuruş yaptığın adamın yanı neredeyse yarıya geliyor güçlü champ.
  • Önceden 6 itemda en tehlikeli apcnin Diana olduğunu düşünürdüm. Azir'i görene kadar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Riot'un bu zamana kadar çıkardığı en saçma şampiyondur diyebilirim.

İsteyen artılar, isteyen eksiler ama gerçek bu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.