Şimdi Ara

Azir Nasıl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: JackGhosen

Riot'un bu zamana kadar çıkardığı en saçma şampiyondur diyebilirim.

İsteyen artılar, isteyen eksiler ama gerçek bu

Ben seni haklı buluyorum elbette riot sürekli tek atacak şampiyon çıkarmaz ama bukadar mantıksız çıkarmaz midde early'si bukadar çöp olan bir şampiyon olamaz
  • Azir oyun sonu aşırı op bi hero tristanayken geldi bana sadece bi vurusta aldı beni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güçlü çar.
  • Öğrenmeye ve ustalaşmaya değcek bir şampiyon değil bence
  • İyi oynayamazsan çöp. Karşı da Teemo, Zed, Ziggs, Fizz gibi herolar varsa işi bitiyor.
  • aşırı güçlü çar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hernandezolis

İyi oynayamazsan çöp. Karşı da Teemo, Zed, Ziggs, Fizz gibi herolar varsa işi bitiyor.

Zed i alır ya bence. U attığı an azır de U atar engeller. Oyun sonu azir tf lerde kesinlikle daha iyi zaten.

• Gerçekten iyi hero ön yargı ile yaklaştım bende en başta değeri zamanla daha çok anlaşılacak diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: 4DanceR

Gerçekten iyi hero ön yargı ile yaklaştım bende en başta değeri zamanla daha çok anlaşılacak diye düşünüyorum

Aynen ben de öyle.
  • Senden kaynaklı bir sorun olabilir dostum ama kafana takma fazla alıştırma yapmadan hemen kavranabilecek bir şampiyon değil kendileri. Ama kavramak istiyosan gayet güzel lane aşamasında sürekli durte biliyor rahatsız ediyor, mid game ve late gamede ise ani hasari çok fazla aynı zamanda minyonda rahat aliyor. Fakat ultisi olmadiginda ve geri kaldığında cok kolay bir hedef haline gelebiliyor. Dikkatli oynanmasi gerek

• Haras çok iyi ama zor camp

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DANAKAÇIRAN kullanıcısına yanıt
    Dereceli oyunlarda azir sayesinde gümüş 2den altın 5e kadar çıktım azir iyidir azir kraldır
  • Mekanik olarak cidden hoşuma gidiyor

• Yeni orianna diyebiliriz.Her yerde dediğim gibi s5'in god tier mid herolarından birisi olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DANAKAÇIRAN

Bu aralar azire sardım da bi türlü oturtturamadım, hero mu çöp yoksa ben mi kötüyüm

Aynı şekilde ben de Rek'Sai aldım.Ama şampiyona alışamadım sanırım.Oturtturamadım bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CJB Orion -- 26 Aralık 2014; 10:59:50 >
  • Viable

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.