Şimdi Ara

Azir'i oynadım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    güzel benzetme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requast

Azir'i Ra'ya benzetenler var

Neden benzemesin ? Bir kere görünüş olarak Ra dersen ki kafasındaki güneş nerede pasifi yani kule inşa etme güneş temalı. Bir sözü de Ra'yı andırıyor. ''The power of the sun lives in Shurima''
  • Bilmiyorum inceleyen oldumu Azir'in askerleri 170+%70 AP vuruyor.Ultisinin genişligi nerdeyse bir laneyi komple kapatıyor...
    400 apa sahip olsan askerleri seri 550 damage vuruyor...
    Azirin acıklmasında tfde adc kadar damage vurabilir yazıyordu.Cok saglam bir hero olucak bence gnarı lcs oynamadıklarından dünya şampiyonasında oynanabilecek bir hero cıkardılar.Büyük ihtimal gnar tutsaydı cıkarmayacaklardı.
    Azir'în tasarımları 2013 yılında yapılmış.Bu sene cıkmasıda entresan.Belkide projeyi rafa kaldırmıslardı.Dedigim gibi gnar tutmayınca acil olarak dünya şampiyonasına yenilik getirmek için cıkarmıs olabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodimir

jungle bile oynanir askerler sayesinde full hp jungle donersin o ulti ve gap closer lar ile allah gibi gank atilir.

ilk levellerde 2 tane asker çıkartabiliyorsun o da 6 saniye arayla ve askerler hedef alınamıyor yaratıklar direk sana geliyor yani vurmaya. anca 7-8 levelde full hp jungle dönersin onu da zaten çoğu jungler ile yaparsın şuanda.

Konuya gelirsek benim düşüncem tp azir oynanabilir çünkü ister yıkılan kulenin yerine 1 dakikalığına yenisini çıkartması olsun ister skilleri olsun pusha çok müsait pushladığın zaman tp ile bota gidip arkadan kıstırdığın zaman o ultinin içinden kaçma şansları yok en azından 2x flashın garanti ki ulti %50 speed buff mı ne veriyor takımındakilere ki bu da demekki flash atsalar bile adc/support bu buff sayesinde yakalayabilir tekrardan.Bence bu şampiyon jungle yada soloda TP ile oynanırsa çok pushlayanlara cezayı keser.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 28 Ağustos 2014; 9:35:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Requast

Azir'i Ra'ya benzetenler var

Hangi tanriya benziyor peki ? İkiside col temali kus kafali bir sey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

jungle bile oynanir askerler sayesinde full hp jungle donersin o ulti ve gap closer lar ile allah gibi gank atilir.

o nasil laf ateyiz seni xd

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Champ cikarsinlar da biraz mobil bisiler yapsinlar ucmali kacmali bisi

• Tam playz lik champ. Usta ellerde guzel hareketler izliyecez bana gore.

• İronik Adam kullanıcısına yanıt
    Bugüne kadar çıkan hangi şampiyon lanse edildiği koridorda oynandı ki

En basiti Gnar Üst koridor şampiyonu olarak çıktı Jungle oynayanlar bile var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sca_venger_ -- 28 Ağustos 2014; 11:32:09 >
  • Azeri kim la ne ara yeni champ çıkardılar wth

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hll qnq
  • Smitede ki ra nın kafasında kuş yok direk kendisi kuş. Rol olarak zaten alakası yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Shu VII

Bugüne kadar çıkan hangi şampiyon lanse edildiği koridorda oynandı ki

En basiti Gnar Üst koridor şampiyonu olarak çıktı Jungle oynayanlar bile var

O fantezi ama. Aynı şekilde ben bu şampiyonu soloda da olur şekilde görüyorum bayağı ezer gibi.

• Requast kullanıcısına yanıt
    Bizim buradaki kaynağımız mısır mitolojisi, smite değil ki. Mitolojide Ra'nın kafası şahin kafası vücudu normal insan vücudu olarak resmedlir.
  • Sup ve Adc olarak oynayanları gördüm.
  • tamamen katılıyorum. Oyunu bilen insan hemen belli oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr Kat -- 28 Ağustos 2014; 19:43:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzcanQQ

Sup ve Adc olarak oynayanları gördüm.

PBE heasbın mı var?
  • Hele bi gelsin her yerde oynarız.

• quote:

ooo allah gibi dedi günah acayip,cehenneme gdecek hemen dinimi korumalıyım nasıl olsa onun günahıda sevabı da bana
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.