Bildirim
Azir'i oynadım

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
top büyücüsü syndradır !!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clloyd -- 8 Şubat 2015; 11:46:02 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ I've always wanted the hope that you are the ones I need -
-
oriannaya benziyor _____________________________ -
-
3-5 gün oyuna girmedik yeni şampiyon çıkarmışlar bide oyunun arayüz değişmiş sanki farklı bi oyuna girdim dedim ilk başta.. Gnar daha yeni gelmedimi bunlarda durmadan şampiyon çıkarıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wholtran -- 28 Ağustos 2014; 3:32:10 >_____________________________ -
Ben de öyle düşünmüştüm ilk ama ratio'ları mide çok daha uygun. Early'de top'daki tankları gıdıklar ancak. Late'de gerçek gücü ortaya çıkar ama o arada laning kısmı bitmiş olur zaten. Mid'de lane'de baskı kurabiliyor en azından. _____________________________ -
Mid de olabilir bence.W ile askeri çıkartıp q ile kendi kulesine uçurup e ile fırlayıp ganklerden çok kolay kurtulabilir.Topta mesafe uzun ama orda da aynı şekilde en azından w e cooldownda değilse gank atmak zor olur. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: HonanımDaber
Mid de olabilir bence.W ile askeri çıkartıp q ile kendi kulesine uçurup e ile fırlayıp ganklerden çok kolay kurtulabilir.Topta mesafe uzun ama orda da aynı şekilde en azından w e cooldownda değilse gank atmak zor olur.
Mid zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: İronik Adam
quote:
Mid de olabilir bence.W ile askeri çıkartıp q ile kendi kulesine uçurup e ile fırlayıp ganklerden çok kolay kurtulabilir.Topta mesafe uzun ama orda da aynı şekilde en azından w e cooldownda değilse gank atmak zor olur.
Mid zaten.
Bana göre top laner.Zorla mı._____________________________ -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: İronik Adam
quote:
Mid zaten.
Bana göre top laner.Zorla mı.
Mid de olabilir dediğin için dedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
bu smitedaki tanrılardan biri değil mi ya _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Eddie The Head
bu smitedaki tanrılardan biri değil mi ya
misir tanrisi ra iste azir yapip piyasaya suruyolar
oynamasi kolay baya.
ister top olsun ister normal _____________________________ -
jungle bile oynanir askerler sayesinde full hp jungle donersin o ulti ve gap closer lar ile allah gibi gank atilir. _____________________________ -
bana jungle gibi geldi ama o.O değil miymiş ? _____________________________ -
Azir'i Ra'ya benzetenler var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
I'm the Avatar. Doing my Avatar thing, keeping the world safe. -
quote:
Orijinalden alıntı: tabzana
top büyücüsü syndradır !!
Sabah sabah guldurdun ya
quote:
Orijinalden alıntı: Bloodimir
jungle bile oynanir askerler sayesinde full hp jungle donersin o ulti ve gap closer lar ile allah gibi gank atilir.
Allah gibi gang ne lo maraba
quote:
Orijinalden alıntı: Bloodimir
jungle bile oynanir askerler sayesinde full hp jungle donersin o ulti ve gap closer lar ile allah gibi gank atilir.
O nasıl laf lan öyle allah gibi gank atar yazmış_____________________________
Benzer içerikler
- uyumlu sevgili nickleri ingilizce
- pre ne demek
- yonca yeşili malphite
- elden ring nightreign türkçe yama
- troll nickler
- riot mmorpg
- afk nedir
- lol kaç gb
- ping düşürme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X