Teğmen
07 Şubat 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 42 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Beraber oynayabilcegimiz 20 yaş üstü oyun arkadaşı arıyorum.Steam İD 873309806 varsa oynayacak ekleyebilir.

Arkadaşlar belki ilk oyunu My Time At Portia oynayan vardır.Forumda bir arkadaş türkçe yamasını hazırlamıştı.Hatta resmi olarak türkçe cıktı.İkinci oyun için birşeyler yapılabilir mi?Oyun erken erişimde translate yamada iş görebilir.

Öncelikle ligim hala Altın :)

Sadece merak ettigim izledigim yayınların cogunda Akali banlanıyor

Ban rate %90 dan fazla bunun sebebi nedir?

Bildigim kadarıyla 4.18 de ufak bir buff geldi. (Alacakaranlık Perdesi artık Akali görünmez olduğunda +%20/40/60/80/100 hareket hızı veriyor, bu avantaj 1 saniye içerisinde hızla azalarak bitiyor
Akali, artık Alacakaranlık Perdesi'ne girdiğinde ilave zırh ve büyü direnci kazanmıyor)

Ne olduda Akali metaya girdi?
Evet beyler uzun soluklu bir günlük yapmayı düşünüyorum.Oynadıgım her ranked macı burada paylaşıcağım.Bakalım oyunu bırakana kadar nasıl bir sonuç elde edecegim :)
Yaklaşık 6 yıl kadar Avalon Of Heroes (Moba) oynadım.Nİckim Korea'ydı.
Avalon Of Heroes kapanınca sezon 1 den beri haberim olan LOL başladım.Sezon 1 de pek hoşuma gitmemişti.Anca Sezon 4 te başlayabildim.Ama biraz geç oldu galiba:)

LİG : ALTIN 1 42 LP

LANE : TOP LANE

SERVER : TÜRKİYE

Bu maçta maglum gördügünüz gibi rambo bir adc miz vardı 5 kişinin arasına atlayıp 1 kill alıp ölüyordu.Oyun boyunca hep aynı şeyi tekrarladı.Tristina kasınca bizim adc trolleyince haliyle lose aldık :(

Bu maçta bizim takım baya güçlüydü karsı takıma göre:) Kolay bir maçtı.

Evet beyler uzun soluklu bir günlük yapmayı düşünüyorum.Oynadıgım her ranked macı burada paylaşıcağım.Bakalım oyunu bırakana kadar nasıl bir sonuç elde edecegim :)
Yaklaşık 6 yıl kadar Avalon Of Heroes (Moba) oynadım.Nİckim Korea'ydı.
Avalon Of Heroes kapanınca sezon 1 den beri haberim olan LOL başladım.Sezon 1 de pek hoşuma gitmemişti.Anca Sezon 4 te başlayabildim.Ama biraz geç oldu galiba:)

LİG : ALTIN 1 65 LP

MAİN : SOLO

Bu maçta maglum gördügünüz gibi rambo bir adc miz vardı 5 kişinin arasına atlayıp 1 kill alıp ölüyordu.Oyun boyunca hep aynı şeyi tekrarladı.Tristina kasınca bizim adc trolleyince haliyle lose aldık :(

Solomon Kaiju Ranked Günlüğüm

Bu maçta bizim takım baya güçlüydü karsı takıma göre, hatta bir ara karşımızda botlar var sandık :) Kolay bir maçtı.

Solomon Kaiju Ranked Günlüğüm
Evet arkadaşlar çözümü yazıyorum!
Oyundaki sohbeti kaldırmaları yeterli olucaktır
Dereceli Tek/Çift rankeddeki sohbeti kaldırmak yeterli olucaktır.
Oyundaki feedleme,oyun satma gibi durumlar daha cok flame olan oyunlarda oluyor.
İsterseniz riot yetkilileri 1 ay kaldırın ve sonucu görün.Bir ay gibi bir süre oyunda feedleme amacıyla rankede giren arkadaşların düzelmesine yardımcı olur.

Bizim sunucuda sohbette insanlar anlasamıyorlar.Yani insanlar konusurak hayvanlar koklaşarak tezi bizim için gecerli degil...Her oyunda sohbette artık ana bacı muhabbetide bitmiş olur...

En azından oyun kaybettigimizde takımımızdaki adamlar feedleyerek ve oyun satarak degilde yeteneksiz oldukları için kaybedelim...HEPİMİZ RAZIYIZ...Gerekirse elmas 1 eloobost 10 yasında cocuk gelsin yeteneksiz oldugu için kaybedelim maçı...AMA OYUN OYNARKEN KAFAMIZ RAHAT ve HUZURLU bir ortamda oynayalım.

Bu konu hakkında olumlu yaklasanlar olursawww.change.org imza kampanyası düzenleyebiliriz.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 242
İkinci El Bölümü Mesajları: 36
Konularının görüntülenme sayısı: 3.292 (Bu ay: 417)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 39 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.