Şimdi Ara

azerbaycan araba fiyatları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
73.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya azerbaycanı anlıyorum adamlarda petrol cıkıyor.ama ya diger ülkeler?gene en pahalısı bizde.gecenlerde bir dergiide okudum bizim devletin elde ettigi yıllık vergilerin yarısı arabalardanmış yani bu vergiler olmasa devlet gelir elde edemicek.yani tamamen bu vergiler üzerine kurulmuş sistem, bunu asla degiştirmicekler zaten ,bize uzaktan bakmak kalıyor sadece millet binerken...
  • quote:

Orjinalden alıntı: resniper

Arkadaşlar az önce azerbaycan kanalında yayınlanan reklamda gördüm. 3.5 lt benzinli otomatik toyota camry 48000 manat oda 40000 dolar mış.Kafayı yememek elde değil, halkını vergilerle cezalandıran kaç tane ülke var acaba?birde bişeyi merak ettim türkiye ye toyata lar hangi ülkeden geliyor da euro ile satış yapılıyor anlamak mümkün değil.Bence toyota dolar maliyetli ürünleri'de euro ile satıyor türkiye de.

arkadaşım 48000 manat 58500$ yapar,yapma gözünü seveyim maaşı manat olarak alıyoruz

toyotada kampanya var fiyatlar düştü şimdi o fiyatında altında.

merak eden olursa istediğiniz aracın fiyatını yazarım

• Azerilerin kafası devlet işlerine pek çalışmıyo demek ki...

yapıcaksın benzinin litresini 3$ sattığın araçlardan da fahiş vergi alıcaksın ohh miss...

millet neye hücum ederse dayıycaksın vergiyi...

biniceksin üstüne, vurucaksın kırbacı vurucaksın kırbacı

azerbaycan araba fiyatları
  • azerbaycan parası dolardan değerli mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: extremeenvy

Azerilerin kafası devlet işlerine pek çalışmıyo demek ki...

yapıcaksın benzinin litresini 3$ sattığın araçlardan da fahiş vergi alıcaksın ohh miss...

bunlar bana çok yakınımızdan bişeyler hatırlattı ama neyse
  • quote:

Orjinalden alıntı: extremeenvy

Azerilerin kafası devlet işlerine pek çalışmıyo demek ki...

azerbaycan araba fiyatları

+1923

Hiç işte. Ne biçim ülke Azerbaycan.

• quote:

Orjinalden alıntı: kayake

azerbaycan parası dolardan değerli mi?

Azeriler yaklaşık bizimle aynı zamanlarda, bizim liradan sıfır atmamız tarzı bir uygulamaya gittiler. 5000 eski manat değerinde "yeni manat" para birimini çıkarttılar.

Bilmeyenler için Azerbaycan'ın yakın geçmişte çok zor günler geçirdiğini; SSCB'nin dağılmasının ardından 90'ların başlarında dört haneli enflasyon oranı (yanlış okumadınız; 92-93-94 yıllarında %1000'in üzerinde idi) gördüğünü hatırlatmak isterim. Daha sonra ekonomik istikrar programları ve doğal kaynakların kullanımı sayesinde enflasyon makul seviyeye indi (2008'de %16 bekleniyormuş). Ancak halen ülkede bizimkinden daha beter, içler acısı bir gelir dağılım adaletsizliği mevcut. Ülkenin yarısı fakirlik seviyesinin altında yaşıyor ve bizim "aman ne ucuz" dediğimiz araba fiyatları maalesef onlar için pek bir şey ifade etmiyor.

Azerbaycan'ın durumuna bakınca gün gelip bizim de petrol veya başka bir doğal kaynağımız olsa bile milletçe zenginleşeceğimize dair umutlarım maalesef yok oluyor. Zengin daha zengin olacak, gariban yine ezilecek...

• Azerbeycan da petrol var Gürcistana ne demeli benzin lt 1.5 tl.
  • bencede size katılyorum araba fiyatları bizde çok yüksek buradan bakabilirsiniz ARABA FİYATI
  • bide o kadar vergi nerelere gidiyor çok merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATOM ANT

bide o kadar vergi nerelere gidiyor çok merak ediyorum

uçak ve gemilere
  • quote:

Orijinalden alıntı: oflazca

Ayrıca şunu da söylemeliyim ki Azerbaycan veya Arap ülkeleri gibi ekonomileri tanrı vergisi doğal kaynakların üzerine kurulu ülkelerle bu tip fiyat karşılaştırmalarına itibar etmiyorum. Ne zaman ki bu ülkeler sadece araba veya benzin fiyatları ile değil, tüm yönleriyle yaşanmaya değer yerler haline gelirler, işte o zaman ben de onlara gıpta ederim.

Bizi itmeye devam etsinler demekki, ne bu saçmalık yav?

Görende ----- tövbe estağfurullah!!!
  • Vergi Vergi Vergi yılalrdır böyle hükümetle alaskı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj appıah

quote:

uçak ve gemilere

kasten bitirilmeyen hatta el altından hemde gözbebeğimiz bildiğimiz kurumlardaki anlı şanlı kişiler tarafından desteklenen teröre gidiyor bu vergiler.uyanmazsak hesap sormazsak dahada gidecek.ulan şerefsizler parayı pulu geçtim o analaradamı acımıyorsunuz siz insan değilmisiniz sizinde çocuğunuz yokmu.
  • quote:

quote:

uçak ve gemilere

O uçak TC nin başbakanına alındı. Tayyip Erdoğan'a değil Bu gün ona tahsis edilir, yarın başkasına.

Başbakan Türkiyenin en önemli kişisidir. Dolayısıyla 20-30 yıllık bir uçakla başına gelebilecek bir kazanın Türkiye'ye maliyeti 60 milyon $ 'ın çok daha fazlası olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

quote:

quote:

uçak ve gemilere

O uçak TC nin başbakanına alındı. Tayyip Erdoğan'a değil Bu gün ona tahsis edilir, yarın başkasına.

Başbakan Türkiyenin en önemli kişisidir. Dolayısıyla 20-30 yıllık bir uçakla başına gelebilecek bir kazanın Türkiye'ye maliyeti 60 milyon $ 'ın çok daha fazlası olur.

Bahsedilen uçaklarını almadan önce kullandığı uçaklar öyle 20-30 yıllık uçaklar değildi, en yaşlısı 10 yaşında bile değildi. Ayrıca uçaklar araba gibi değildir, bir uçağın tüm bakımları düzgün yapıldığında en fazla 60 yıl sorunsuzca hizmet edebildiği bilimsel olarak kanıtlanmış olup, dünya üzerinde çokca örnekler bulunmaktadır. Lütfen gözünüzü dört açın ve verdiğiniz muazzam miktardaki vergilerin öncelikle sizin ihtiyaçlarınızı karşılaması gerektiği gerçeğini unutmayın. Monarşik bir ülkede değil, bir cumhuriyette yaşadığımızı unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucak_muhendisi -- 9 Ağustos 2010; 20:54:22 >

• bu konu döner dolaşır, siyasette biter...
  • Romanyada sıfır golf VI kampanyalı fiyatı 10.630 eurowww.volkswagen.ro burdan göre bilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmeta60 -- 9 Ağustos 2010; 21:28:56 >
  • aslında konuya muhattap şey vergi. ve vergi türkiye'de alınamayan, kimsenin ödemediği bir şeydir. bu nedenle alınması garanti olan kalemlerde fahiş vergi uygulanır. salak gibi her vergiyi öderseniz tabi ki çok gelir, siz de yurdun %70'i gibi vergi kaçırmalı ve sisteme ayak uydurmalısınız. sistem herkesin vergi kaçırdığı varsayılarak tasarlanmıştır. merak etmeyin maliye de bütün vergileri ödemenizi beklemiyor, ödeyebileceğiniz kadarını ödeyin kaçırabildiğiniz kadarını kaçırın. pokunu yemiş tavuk gibi başınızı öne eğip düşünmeyin. yani guzel abilerim kardeşlerim , hani bir deyiş vardır: AYIP YATAKTA OLUR DİYE.
    işte bu ve buna benzer alınan vergiler asıl AYIBIN nerede ve kimde olduğunu kısaca özetlemektedir bize.
    birileri vergi kaçırmaya devam eder. onlardan alamadığı parayı vergi verenlere yansıtır.
    birileri oğluna gemicik alır. birileri ise bir çift ayakkabı alamaz çocuğuna ve sonra kendini köprüden nehre atıp intihar etmeye kalkar.
    birileri ülkenin bütün kaynaklarını satar. birileri ise ülke toprakları elden gitmesin diye toprağın altında yatar.

benzinden %67 vergi alınır ama alınan yalnızca vergi değildir ASLINDA DOĞDUĞUN TOPRAKLARDA BİRGÜN BİLE RAHAT EDEMEYECEĞİN DÜŞÜNCESİ ALIR SENİ VE YENİ BİR GÜN BÖYLE ŞEYLERİ HATIRLAYINCA SENİ SENDEN ALIR. DEPRESİF DEPRESİF HAYATINA DEVAM EDERSİN. Aq

1 litre benzinde kim ne kazanıyor?

devlet 2.45 tl % 67.12
    rafineri 0.90 tl % 24.65
    ana dağıtıcı 0.15 tl % 04.10
    istasyon 0.10 tl % 02.73
    taşıyan 0.05 tl % 01.36

TOPLAM: 95 oktan fiyat 3.65 tl % 100.00

HADİ ŞİMDİ HEP BERABER KÜFREDELİM...

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmeta60

Romanyada sıfır golf VI kampanyalı fiyatı 10.630 eurowww.volkswagen.ro burdan göre bilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.